Për çfarë pozicioni pune jeni të interesuar?

Ka 3,992 oferta pune për ju në 30 ditët e fundit.

Krijoni alerte me e-mail për punë. Njoftohuni i pari për pozicionin e punës që deshironi!

  1

  Kërkoni

  Kërkoni pozicionin e punës që dëshironi, emrin e kompanisë ose qytetin.

  2

  Krijoni Alert

  Regjistrohuni me e-mailin tuaj për alert pune.

  3

  Njoftohuni me e-mail

  Njoftohuni çdo ditë për punët më të fundit që përputhen me kërkimin tuaj.

Gjeni punën tuaj shpejt dhe lehtë duke kërkuar nëpër portale pune, gazeta, faqet e karrierës së kompanive nga Shqipëria dhe Kosova.

Shikoni të gjitha ofertat e punës që janë shtuar:

Krijues Rezymeje Online
I Shpejtë. I Thjeshtë për t'u Përdorur. Profesional.

Me tre hapa të thjeshtë, ndërtoni një rezyme me anë të së cilës do ta fitoni vendin e punës

1Zgjidhni njërën prej rezymeve tona të dizenjuara në mënyrë profesionale
2Plotësoni detajet tuaja duke përdorur nxitjet tona të thjeshta
3Shkarkojeni në formatin PDF & filloni të aplikoni për punë që sot!

Ndërtoni pa u lodhur një rezyme të denjë
e cila do të bëjë që t'ju marrin në punë më shpejt

Shpejt & thjeshtKurseni kohë me krijuesin tonë të thjeshtë të rezymeve me 3 hapa. Nuk ka më bllokim idesh apo vështirësi formatimi në Word. Ndërtoni me shpejtësi një rezyme që pëlqehet nga punëdhënësi.
Tërhiqni vëmendjenSpikatni mes listës së aplikantëve me njërën prej 4 shablloneve të rezymeve tona të dizenjuara profesionalisht. Bëni që t'ju pikasin; bëni që t'ju marrin në punë.
Qëndroni të organizuarBëjeni të thjeshtë kërkimin e punës duke i menaxhuar të gjitha rezymetë tuaja në një vend.

15,193Alerte për punë

12,186Punëkërkues

1,554Rezyme

43,704Alerte për punë (abonime) të dërguara 30 ditët e fundit.

55,587Alerte për punë (e-mail) të hapura 30 ditët e fundit.