Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Shtetet:Kosovë (Fshij) Fshijini të gjitha

farmacist - Kosovë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 51 rezultate (Këshilla për kërkim)

Farmaciste/ farmacist (1)

Akat Ortomedica

-
Prizren, Kosovë
Spitali ortopedik “akat ortomedica”, spitali special për ortopedi dhe kirurgji i licencuar nga ministria e shëndetësisë shpall,konkurs për pranimin në punë farmaciste/ farmacist (1) kritere të përgjithshme: te posedoni kualifikimin perkates dhe licensimin nga ana e msh per vendin e punes per te cilin konkuroni. te jeni te afte te aplikoni...

Farmacist/te ose mjek/mjeke e përgjithshme (1)

Akat Ortomedica

-
Prizren, Kosovë
Spitali “akat ortomedica”, spitali special për ortopedi dhe kirurgji i licencuar nga ministria e shëndetësisëshpall konkurs për pranimin në punëfarmacist/te ose mjek/mjeke e përgjithshme (1) kritere të përgjithshme: te posedoni kualifikimin perkates dhe licensimin nga ana e msh per vendin e punes per te cilinkonkuroni. te jeni te afte te ...

Teknik i farmacisë apo farmacist – katër (4) pozita

DM Consulting

-
Prishtinë, Kosovë
Dm consulting ështëkompani e rekrutimit dhe konsulencës e cila në mënyrë konstante ofron zgjidhjekreative dhe inovative në mënyrë që të burojë dhe rekrutojë vetëm top talentëpër klientët e saj. nëemër të një prej klientëve tanë, një kompani e suksesshme e prodhimit tëprodukteve farmaceutike në gjermani, kërkojmë të punësojmë: tekniki farm...

Farmacist/te ose mjek/mjeke e përgjithshme (1)

Akat Ortomedica

-
Prizren, Kosovë
Spitali “akat ortomedica”, spitali special për ortopedi dhe kirurgji i licencuar nga ministria e shëndetësisë shpall,konkurs për pranimin në punë farmacist/te ose mjek/mjeke e përgjithshme (1) kritere të përgjithshme: te posedoni kualifikimin perkates dhe licensimin nga ana e msh per vendin e punes per te cilin konkuroni. te jeni te afte ...

Infermiere - e re

PI QENDRA ESTETIKE

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkoj dy punëtore për klinike estetike, përparësi kanë infermieret dhe ato qe kanë përvojë pune ne estetikë . mund te dergoni cv ne esteteikapi@gmail.com piqendra estetik

H-expert asistent (moter medicionale) - e re

Komuna e Novobërdës

-
Artanë, Kosovë
Në mbështetje të nenit 67 dhe 68 të ligjit nr.06/l-114 për zyrtarët publikë,të nenit 8 të ligjit të punës nr.03/l-212,në bazë të nenit 4 të udhëzimit administrativ nr.07/2017,kryetari i komunes së novobërdës shpall: konkurs institucioni : komuna e novobërdës; drejtoria ; shendetsi dhe mirëqenje sociale depertamenit: sherbime rezidenciale ...

Mjek të përgjithshëm (2), specialist i pediatrisë, laborant - e re

Komuna e Lipjanit

-
Lipjan, Kosovë
Drejtorati për shëndetësi dhe përkujdesje sociale- qendra kryesore e mjeksisë familjare bazuar ne nenin 67 dhe 68 të ligjit për zyrtarë publik nr. 06/l-114, neni 8 të ligjit të punës nr. 03/l-121, udhëzimit administrativ nr.07/2017 për rregullimin e procedurave të konkursit në sektorin publik , neni 49 pika 49.2 të statutit të komunës së ...

Regulatory affairs officer - e re

TREPHARM shpk

-
Kosovë
Tags trepharm farmaceutike pharmaceutical company sllatine regulatory affairs officer

Ndihmës infermier/e , praktikant/e - e re

Spitex KOSOVA

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs pune për "kujdesje për të sëmurë" kriteret : të përfunduar drejtimin e infermierisë ose para përfundimit vullnet për punë vigjilent ✔️pagë dinjitoze - ditore dërgoni cv tuaj në : 𝐩𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐚@𝐬𝐩𝐢𝐭𝐞𝐱-𝐤𝐨𝐬𝐨𝐯𝐚.𝐜𝐨𝐦 ose apliko online në : https://spitex-kosova.com/apliko

Regulatory affairs officer - e re

TREPHARM shpk

-
Kosovë
Tagged as: farmaceutike, pharmaceutical company, regulatory affairs officer, sllatine, trepharm

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende vakante pune farmacist kosove

Vende vakante pune farmacist kosove dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane