Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Rajonet:Prizren (Fshij) Fshijini të gjitha

farmacist - Prizren

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 6 nga 6 rezultate (Këshilla për kërkim)

Farmacist/te ose mjek/mjeke e përgjithshme (1)

Akat Ortomedica

-
Prizren, Kosovë
Spitali ortopedik “akat ortomedica”, spitali special për ortopedi dhe kirurgji i licencuar nga ministria e shëndetësisë shpall,konkurs për pranimin në punë :farmacist/te ose mjek/mjeke e përgjithshme (1) kritere të përgjithshme: • të posedoni kualifikimin përkatës dhe licensimin nga ana e msh për vendin e punës për të cilin konkuroni. • t...

Teknik/e të farmacisë

Barnatore Kosova-med Plus

-
Prizren, Kosovë
Barnatorja kosova med plus – prizren. kërkon teknik farmacist/e me eksperiencë punedhe me licencë, të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit 049 763 024ose të dërgojnë cv në email: [email protected] .

Doktor/e i/e mjekësisë (10) - e re

Komuna e Prizrenit

-
Prizren, Kosovë
Komuna e prizrenit njësia për menaxhimin e burimeve njerëzore në bazë të nenit 67 dhe 68, të ligjit për zyrtarët publikë nr. 06/l-114 dhe kërkesës së drejtorisë së shëndetësisë të dt: 15.10.2021, komuna e prizrenit, shpall: konkurs për plotësimin e vendit të punës drejtoria për shëndetësi-qkmf titulli i pozitës së punës : doktor i mjekësi...

Nurse (moter/teknik medicinal) - e re

CONCORDIA - Projekte Sociale

-
Prizren, Kosovë
Nurse for concordia tranzit centre, a project of concordia projekte sociale kosovo background concordia gemeinnützige privatstiftung (hereafter concordia austria) is an international, independent, non-governmental organization dedicated to helping children, young people, families as well as (socially and ethnically) marginalized groups in...

Specialist/e i/e biokimisë klinike

Avicena KS

-
Prizren, Kosovë
Konkurs për plotësimin e vendit të punës avicena-ks sh.p.k titulli i vendit të punës: specialist ë i biokimisë klinike (prizren) detyrat kryesore të punës: kujdeset për kualitetin e shërbimeve laboratorike, përkujdeset për pajisjet laboratorike dhe rregullat për funksionimin e tyre, etika dhe qasja profesionale ndaj pacientëve dhe institu...

Specialist/e i/e biokimisë klinike

Laboratori AvicenaKs

-
Prizren, Kosovë
Konkurs për plotësimin e vendit të punës avicena-ks sh.p.k titulli i vendit të punës: specialist ë i biokimisë klinike (prizren) detyrat kryesore të punës: kujdeset për kualitetin e shërbimeve laboratorike, përkujdeset për pajisjet laboratorike dhe rregullat për funksionimin e tyre, etika dhe qasja profesionale ndaj pacientëve dhe institu...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende vakante pune farmacist prizren

Vende vakante pune farmacist prizren dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane