Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Rajonet:Pejë (Fshij) Fshijini të gjitha

farmacist - Pejë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 14 rezultate (Këshilla për kërkim)

International hospital shpall konkurs për infermiere

International Hospital

-
Pejë, Kosovë
Ne jemi duke kerkuar dy infermiere te licensuara për tu kujdesur për pacientet tanë, duke bërë lehtësimin e shërimit të tyre sa më të shpejtë. kandidatja ideale do të jetë një profesioniste e përgjegjshme dhe e trajnuar shumë mirë në gjendje që të ofroj kujdesin më të mire. ne presim qe ju gjithashtu t’i udhëzoni pacientat tanë që ti ndje...

Spitali international hospital shpall konkurs për infermiere

International hospital

-
Pejë, Kosovë
Ne jemi duke kerkuar dy infermiere te licensuara për tu kujdesur për pacientet tanë, duke bërë lehtësimin e shërimit të tyre sa më të shpejtë. kandidatja ideale do të jetë një profesioniste e përgjegjshme dhe e trajnuar shumë mirë në gjendje që të ofroj kujdesin më të mire. ne presim qe ju gjithashtu t’i udhëzoni pacientat tanë që ti ndje...

International hospital shpall konkurs për teknik/e të radiologjisë

Spitali international hospital në pejë shpall konkurs për teknik/e të radiologjisë kushtet e kërkuara janë: licenca e punës si teknik /e radiologjisë e obligushme! kandidatet e interesuar mund të na kontaktojnë në numrin +38349476446 ose ti dërgojnë cv e tyre me anë të email adresës sonë : [email protected]

International hospital shpall konkurs per infermiere

International hospital

-
Pejë, Kosovë
Ne jemi duke kerkuar dy infermiere te licensuara për tu kujdesur për pacientet tanë, duke bërë lehtësimin e shërimit të tyre sa më të shpejtë. kandidatja ideale do të jetë një profesioniste e përgjegjshme dhe e trajnuar shumë mirë në gjendje që të ofroj kujdesin më të mire. ne presim qe ju gjithashtu t’i udhëzoni pacientat tanë që ti ndje...

International hospital hap konkursin per infermiere

International Hospital

-
Pejë, Kosovë
Ne jemi duke kerkuar dy infermiere te licensuara për tu kujdesur për pacientet tanë, duke bërë lehtësimin e shërimit të tyre sa më të shpejtë. kandidatja ideale do të jetë një profesioniste e përgjegjshme dhe e trajnuar shumë mirë në gjendje që të ofroj kujdesin më të mire. ne presim qe ju gjithashtu t’i udhëzoni pacientat tanë që ti ndje...

Spitali international hap konkurs për teknik/e të laboratorit

Kualifikimet e përgjithshme i/e diplomuar aftësi të larta komunikuese, njohuri në programin ms office, i/e prirur për bashkëpunim dhe punë ekipore i/e përshtatshme me orarin fleksibël të punës, i/e kujdesshëm dhe i/e përpiktë në detyrë, kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në numrin +38349476446 dhe email: [email protected]

International hospital shpall konkurs për infermiere

International Hospital

-
Pejë, Kosovë
Ne jemi duke kerkuar dy infermiere te licensuara për tu kujdesur për pacientet tanë, duke bërë lehtësimin e shërimit të tyre sa më të shpejtë. kandidatja ideale do të jetë një profesioniste e përgjegjshme dhe e trajnuar shumë mirë në gjendje që të ofroj kujdesin më të mire. ne presim qe ju gjithashtu t’i udhëzoni pacientat tanë që ti ndje...

Spitali international shpall konkurs për infermiere

International Hospital

-
Pejë, Kosovë
Ne jemi duke kerkuar dy infermiere te licensuara për tu kujdesur për pacientet tanë, duke bërë lehtësimin e shërimit të tyre sa më të shpejtë. kandidatja ideale do të jetë një profesioniste e përgjegjshme dhe e trajnuar shumë mirë në gjendje që të ofroj kujdesin më të mire. ne presim qe ju gjithashtu t’i udhëzoni pacientat tanë që ti ndje...

International hospital shpall konkurs për teknik/e të laboratorit

International Hospital

-
Pejë, Kosovë
Kualifikimet e përgjithshme i/e diplomuar aftësi të larta komunikuese, njohuri në programin ms office, i/e prirur për bashkëpunim dhe punë ekipore i/e përshtatshme me orarin fleksibël të punës, i/e kujdesshëm dhe i/e përpiktë në detyrë, kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në numrin +38349476446 dhe email: [email protected]

Spitali international hospital në pejë shpall konkurs për teknik/e të radiologjisë

International Hospital

-
Pejë, Kosovë
Spitali international hospital në pejë shpall konkurs për teknik/e të radiologjisë kushtet e kërkuara janë: licenca e punës si teknik /e radiologjisë e obligushme! kandidatet e interesuar mund të na kontaktojnë në numrin +38349476446 ose ti dërgojnë cv e tyre me anë të email adresës sonë : [email protected]
Sugjerime:

Kundenberater/in // call-center

Ad

Deutsches Pflegehilfswerk

-
Prishtinë, Kosovë
Das deutsche pflegehilfswerk dient dem zweck, die versorgungssituation in deutschland in den segmenten häusliche betreuung und pflegehilfsmitteln zu verbessern. zur erweiterung unseres remote-sales teams suchen wir dich...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende vakante pune farmacist peje

Vende vakante pune farmacist peje dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane