Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

asistente - Kohë e plotë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 85 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistente

KEQIGRUPSHPK

-
Tiranë, Shqipëri
Keqi grup shpk kompani tekstile kerkone per zyrat e saje me seli ne tirane - asistente te drejtorit te pergjithshem. kerkohet diplome e shkolles se larte , gjuha angleze ose italiane dhe cv-te duhet te jene te shoqeruara me foto. pagesa plus siguracionet nder me te lartat ne treg. kontaktoni ne: [email protected] - 0692040921

Asistente

Reka Commerc

-
Prishtinë, Kosovë
Asistente

Asistente administrative - e re

Buçaj

-
Lipjan, Kosovë
Korporata buçaj shpall konkurs për pozitën: asistente administrative përgjegjësitë dhe detyrat: përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative; përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim për të gjithë; pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase; koordinon agjendën e takimeve të drejtorit menaxhues; koordin...

Asistente administrative - e re

Oaza Company SH.P.K.

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania “oaza company” sh.p.k ., me seli në rr. “magjistralja prishtine – ferizaj”, llapnaselle – shpall konkurs për: assitente administrative detyrat dhe përgjegjësitë e pozitës organizon punën në administratë; përgjegjëse për mirëmbajtjen e kalendarit ditor të drejtorit ekzekutiv, organizon mbledhjet si dhe pranon mysafirët për drejtor...

Asistente ekzekutive - e re

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi asistente ekzekutive detyrat detyra kryesore dhe pergjegjësitë: zbaton udhëzimet dhe direktivat e dhënë nga drejtuesit; raportim i vazhdueshëm tek drejtuesit; koordinim, monitorimi i punëve të departamenteve të kompanisë; monitoron dhe menaxhon efikasitetin e shërbimeve; lehtëson koordinimin dhe komunikimin midis funksioneve mb...

Asistente administrative - e re

Buçaj Sh.P.K.

-
Prishtinë, Kosovë
Korporata buçaj shpall konkurs për pozitën: asistente administrative përgjegjësitë dhe detyrat: përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative; përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim për të gjithë; pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase; koordinon agjendën e takimeve të drejtorit menaxhues; koordin...

Asistente ekonomiste - e re

DEASLEEP

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi dea sleep kerkon te punesoje asistente ekonomiste me kualifikimet si me poshte: kualifikimet diplomë universitare në fushën e ekonomise, finance menaxhim biznes. te jete e afte ne perdorimin e programit alfa/financa 5 . të kete njohuri te gjuhes angleze. të ketë eksperiencë pune të ngjashme. të ketë aftësi komunikimi dhe bashke...

Asistente administrative

Agimi Company

-
Kastriot, Kosovë
Asistente administrative përgjegjësitë dhe detyrat : regjistrimi i blerjeve dhe shitjeve në sistem; krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës; përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative; përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase; koordinon porosite e pra...

Asistente administrative

Agimi Company

-
Kosovë
Asistente administrative përgjegjësitë dhe detyrat : regjistrimi i blerjeve dhe shitjeve në sistem; krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës; përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative; përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase; koordinon porosite e pra...

Asistente zyre

Smart Processes shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi kompania smart processes shpk ofron sherbime konsulente dhe automatizim te proceseve te punes ne sektor te ndryshem te qeverisjes dhe ne sektorin privat.per shkak te zgjerimit te vazhdueshem kompania eshte ne kerkim te stafit te ri me deshire per rritje profesionale. smart processes shpk shpall pozicionin e punes: asistente adm...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende te lira pune asistente kohe e plote

Vende te lira pune asistente kohe e plote dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane