Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kategoritë:Shitje (Fshij) Fshijini të gjitha

asistente - Shitje

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 15 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistente e shitjes

Quantum Corp LLC

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania quantum corp llc hap konkurs për 1 vend të lirë pune, per brendin q-par fumes ne poziten shitese. kualifikimet: të jetë e motivuar dhe e inspiruar për punë. te kete shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi te jete ambicioze dhe me përvojë pune në shitje. te kete aftesi ne prezantimin e parfumeve mënyra e aplikimit: dërgoni cv-në tua...

Asistente e shitjes

Quantum Corp LLC

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania quantum corpllc hap konkurs për 2 vende të lira pune, ne poziten asistente e shitjes kualifikimet: të jetë e motivuar dhe e inspiruar për punë. shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. te jete ambicioze dhe me përvojë pune në shitje. aftesi ne prezantimin e parfumeve per te aplikuar per kete m...

Asistente e shitjes

Ranad

-
Prishtinë, Kosovë
Vendi ipunes : prishtinë (pallati i rinisë dhe sporteve) pozita:asistente e shitjes detyrat dhepergjegjësite: -mirëpretdhe shërben klientë, përshtatja dhe kuptimi i nevojave të tyre. -ndihmë nëperzgjedhjen apo në gjetjen e produktit për klientin. -keshillimii konsumatorve në përputhje me stilin e tyre. gjithmonë duhet ofruarkonsumatorve n...

Asistente e shitjes (f)

Orchestra

-
Prishtinë, Kosovë
Me gati 560 dyqane në mbarë botën, orchestra është e pranishme në 40 vende si dyqan i fëmijeve dhe aksesorëve. orchestra klub është bërë programi i besnikërisë referuese për të gjithë prindërit në zgjedhjen e rrobave me cilësore per fëmijë. në të gjithë evropën, amerikë dhe azi, por tani edhe në kosovë pozita - asistente e shitjes(femra) ...

Asistente e shitjes (f)

Orchestra

-
Prishtinë, Kosovë
Me gati 560 dyqane në mbarë botën, orchestra është e pranishme në 40 vende si dyqan i fëmijeve dhe aksesorëve. orchestra klub është bërë programi i besnikërisë referuese për të gjithë prindërit në zgjedhjen e rrobave me cilësore per fëmijë. në të gjithë evropën, amerikë dhe azi, por tani edhe në kosovë pozita – asistente e shitjes(femra) ...

Asistente e shitjes (f)

Orchestra

-
Prishtinë, Kosovë
Me gati 560 dyqane në mbarë botën, orchestra është e pranishme në 40 vende si dyqan i fëmijeve dhe aksesorëve. orchestra klub është bërë programi i besnikërisë referuese për të gjithë prindërit në zgjedhjen e rrobave me cilësore per fëmijë. në të gjithë evropën, amerikë dhe azi, por tani edhe në kosovë pozita – asistente e shitjes(femra) ...

Menaxhere, asistente ne shitje, arkatare - e re

NT Charlie

-
Prishtinë, Kosovë
Butiku charlie ne grand store hap konkurs për vend të lirë pune, për: asistente ne shitje arkatare, menaxhere. asistente ne shitje kualifikimet: të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë. shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. preferohet njohja e gjuhës angleze. te jete ambicioz/e dhe me...

Menaxhere, asistente ne shitje, arkatare - e re

NT Charlie

-
Prishtinë, Kosovë
Butiku charlie ne grand store hap konkurs për vend të lirë pune, për: asistente ne shitje arkatare, menaxhere. asistente ne shitje kualifikimet: të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë. shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. preferohet njohja e gjuhës angleze. te jete ambicioz/e dhe me...

Asistente të shitjes, arkatar/e (prizren, mitrovicë)

A&M Clothes

-
Mitrovicë, Kosovë
Kompania a&m clothes - me kenaqesi rekruton staf te ri per hapjet e reja ne qytetin e prizrenit dhe mitrovices për: asistente të shitjes arkatar/e punonjës: të rregullt orari i punës: i plotë vendi i punës: a&m clothes- qt- galeria mall ( prizren) , dhe jack & jones qt- mall of mitrovica afati për aplikim deri më 06.11.2021 detyrat e asis...

Asistente të shitjes, arkatar/e (prizren, mitrovicë)

A&M Clothes

-
Mitrovicë, Kosovë
Kompania a&m clothes – me kenaqesi rekruton staf te ri per hapjet e reja ne qytetin e prizrenit dhe mitrovices për: asistente të shitjes arkatar/e punonjës: të rregullt orari i punës: i plotë vendi i punës: a&m clothes- qt- galeria mall ( prizren) , dhe jack & jones qt- mall of mitrovica afati për aplikim deri më 06.11.2021 detyrat e asis...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende te lira pune asistente shitje

Vende te lira pune asistente shitje dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane