Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kategoritë:Asistent/e (Fshij) Fshijini të gjitha

asistente - Asistent/e

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 21 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistente dogane

ProDyn Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania prodyn albania shpk kerkon asistente dogane. detyrat e ketij pozicioni pune jane : asiston ne pergatitjen dhe praktiken per realizimin e cdo importi : komunikon me klientin lidhur me dokumentat e mallrave qe do te importohen dhe perpunimin e ketij informacioni. bashkepunim te drejteperdrejte me agjensine doganore lidhur me realiz...

Asistente zyre

South Coast Development

-
Tiranë, Shqipëri
South coast development its researching an assistant (female) which is capable to assist on investor research for an albanian project, in tourism sector. duty’s / responsibility: – market research; – phones calls with international company’s and submission of the information’s; – preparation of the timetable; – weekly / monthly report etc...

Asistente finance

Iva elektronik

-
Tiranë, Shqipëri
Iva elektronik , kompani me eksperience shume vjecare ne fushen inxhinierike, tregtimin dhe mirembajtjen e pajisjeve dhe software-ve fiskale, kerkon te punesoj asistene finance. detyrat : regjistrimi sistematik i faturave, si edhe kontabilizimi i sakte i tyre. plotesimi i dokumentacionit te nevojshem (fatura tatimore/ fatura shoqerimi) pe...

Durres kerkohet asistente administrative

Akademia Progress

-
Durrës, Shqipëri
Akademia progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje asistente administrative ne durres kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja jane: 1.te kete mbaruar arsimin e larte 2.te jete njohese shume e mire e gjuhes angleze 3.te kete eksperienca te meparshme te ngjashme minimumi 2 vite 4.te kete disponibilitet te menjehersh...

Durres kerkohet asistente marketingu

Akademia Progress

-
Durrës, Shqipëri
Akademia progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje asistente marketingu ne durres kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja jane: 1.te kete mbaruar arsimin e larte ne marketing 2.te kete eksperienca te meparshme te ngjashme minimumi 2 vite 3.te jete njohese shume e mire e gjuhes angleze 4.te kete disponibilitet te m...

Tirane kerkohet asistente zyre

Akademia Progress

-
Tiranë, Shqipëri
Akademia progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje asistente zyre ne tirane kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja jane: 1.te kete mbaruar arsimin e larte ne deget shoqerore 2.te jete njohese shume e mire e gjuhes angleze 3.te jete njohese shume e mire e paketes microsoft office 4.te kete eksperienca te meparshme...

Tirane kerkohet asistente administrative

Akademia Progress

-
Tiranë, Shqipëri
Akademia progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje asistente administrative ne tirane kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja jane: 1.te kete mbaruar arsimin e larte 2.te kete disponibilitet te menjehershem 3.njohese shume e mire e gjuhes angleze 4.njohese shume e mire e paketes microsoft office 5.te kete patur ek...

Durres & tirane kerkohet asistente zyre

Akademia Progress

-
Tiranë, Shqipëri
Akademia progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te asistente zyre ne durres dhe tirane kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja: 1.te mos jete ne marredhenie shkolle 2.te jete njohese shume e mire e gjuhes frenge ne nivel b1-b2 3.te jete njohese shume e mire e paketes microsoft office 4.te kete disponibilitet te menjeh...

Asistente ne dept. e logjistikes se suporteve

Infosoft Group

-
Tiranë, Shqipëri
Itd shpk, kerkon te rekrutoje: asistente ne dept. e logjistikes se suporteve detyra dhe pergjegjesi: identifikon saktë garancitë e çdo produkti defektoz që vjen në servis kryen regjistrimin e pajisjeve brenda dhe jashtë garancie në modulin e servisit në programin navision mban kontaktin me klientet duke i informuar mbi statuset e pajisjev...

Koordinatore zyre | junior

AUTO1.com

-
Tiranë, Shqipëri
Auto1 group është lidernë europë për blerjen dhe shitjen online të makinave të përdorura. për selinë e saj në tiranë auto1 group po kërkon ” junior office management ” koordinon dhe organizon të gjitha veprimtaritë e zyres si dhe jep suport departamenteve te ndryshme. detyrat: • kerkim i tregut për mallra dhe shërbime); • menaxhimi i marr...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende te lira pune asistente asistent e

Vende te lira pune asistente asistent e dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane