Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kategoritë:Administratë (Fshij) Fshijini të gjitha

asistente - Administratë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 25 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistente ekzekutive - e re

Ipko

-
Prishtinë, Kosovë
16 prill 2021 asistentja ekzekutive – do t’i ketë këto përgjegjësi: koordinon orarin, terminet dhe takimet e drejtorit ekzekutiv. organizon takimet e bordit të drejtorëve dhe bordit menaxhues, mbanë procesverbalin e takimeve dhe e shpërndanë atë. ndihmon në përgatitjen e materialeve, prezantimeve dhe dokumenteve të tjera që adresohen për ...

Asistente administrative - e re

SH.P.K "OAZA COMPANY"

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania “oaza company” sh.p.k., me seli në rr. "magjistralja prishtine - ferizaj", llapnaselle – shpall konkurs për: assitente administrative detyrat dhe përgjegjësitë e pozitës organizon punën në administratë; përgjegjëse për mirëmbajtjen e kalendarit ditor të drejtorit ekzekutiv, organizon mbledhjet si dhe pranon mysafirët për drejtori...

Asistente administrative - e re

Buçaj

-
Lipjan, Kosovë
Korporata buçaj shpall konkurs për pozitën: asistente administrative përgjegjësitë dhe detyrat: përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative; përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim për të gjithë; pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase; koordinon agjendën e takimeve të drejtorit menaxhues; koordin...

Asistente administrative - e re

Oaza Company SH.P.K.

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania “oaza company” sh.p.k ., me seli në rr. “magjistralja prishtine – ferizaj”, llapnaselle – shpall konkurs për: assitente administrative detyrat dhe përgjegjësitë e pozitës organizon punën në administratë; përgjegjëse për mirëmbajtjen e kalendarit ditor të drejtorit ekzekutiv, organizon mbledhjet si dhe pranon mysafirët për drejtor...

Asistente administrative - e re

Buçaj

-
Lipjan, Kosovë
Korporata buçaj shpall konkurs për pozitën: asistente administrative përgjegjësitë dhe detyrat: përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative; përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim për të gjithë; pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase; koordinon agjendën e takimeve të drejtorit menaxhues; koordin...

Asistente administrative - e re

Buçaj Sh.P.K.

-
Prishtinë, Kosovë
Korporata buçaj shpall konkurs për pozitën: asistente administrative përgjegjësitë dhe detyrat: përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative; përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim për të gjithë; pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase; koordinon agjendën e takimeve të drejtorit menaxhues; koordin...

Asistente administrative

Agimi Company

-
Kastriot, Kosovë
Asistente administrative përgjegjësitë dhe detyrat : regjistrimi i blerjeve dhe shitjeve në sistem; krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës; përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative; përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase; koordinon porosite e pra...

Asistente administrative

Agimi Company

-
Kosovë
Asistente administrative përgjegjësitë dhe detyrat : regjistrimi i blerjeve dhe shitjeve në sistem; krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës; përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative; përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase; koordinon porosite e pra...

Asistente administrative

Agimi Company

-
Kastriot, Kosovë
Asistente administrative përgjegjësitë dhe detyrat : regjistrimi i blerjeve dhe shitjeve në sistem; krijimi i raporteve te ndryshme sipas kërkesës; përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative; përgjegjëse për komunikim elektronik dhe informim pranon telefonatat dhe drejton ato në mënyrë efikase; koordinon porosite e pra...

Ndimese asistente

Inter Construction Group

-
Prishtinë, Kosovë
Pozita: ndimëse assistente administrative kompania: inter construction group sh.p.k për kompaninë kompania inter construction group sh.p.k. është duke e rritë stafin e saj. detyrat dhe përgjegjësitë kontakton me klientët në baza ditore; krijon bashkëpunime të reja me klientë potencial; ndihmon udhëheqësin e departamentit në zgjerimin e bi...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende te lira pune asistente administrate

Vende te lira pune asistente administrate dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane