Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Rajonet:Prizren (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
Lloji

asistente - Prizren

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 12 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistente/ koordinatore zyre

Opportunity Center

-
Prizren, Kosovë
Qendra e kurseve opportunity center me aktivitet të saj ofrimin dhe shërbimin e kurseve të gjuhëve të huaja dhe ndërmjetësimin për punësim jashtë vendit kërkon të punësojë një person në pozicionin asistente/ koordinatore zyre për qendrën e saj në qytetin e prizrenit. detyrat kryesore: · administron dhe koordinon të gjithë punën e përditsh...

Asistente te shitjes / arkatare

A&M Clothes

-
Prizren, Kosovë
A&m clothes hape vend të lire pune për: • pozita e kerkuar: asistente të shitjes • punonjës: të rregullt • orari i punës: i plotë • vendi i punës: prizren • afati për aplikim: deri më 24/07/2020 detyrat e asistentit të shitjes: • mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve, • përkujdese...

Ofroj pune 17

Prizren, Kosovë
Kurse gjermane "internacional" vazhdonë me zgjerimin e pikave te saja edhe në komunën e prizerenit. ne ofrojm pune per dy punetore/femra asistente administrative kushtet dhe detyrat e pozites - aplikantja duhet të jetë e moshes 18-30 vjeçare - të kete të përfunduar shkollen e mesme (fakulteti përparësi) - të kete njohuri bazike rreth admi...

Oferë pune

Kurse gjermane "internacional" vazhdonë me zgjerimin e pikave te saja edhe në komunën e prizerenit. ne shpallim dy vende të lira pune (f) asistente administrative kushtet dhe detyrat e pozites aplikantja duhet të jetë e moshes 18-30 vjeqare të kete të përfunduar shkollen e mesme (fakulteti përparësi) të kete njohuri bazike rreth administr...

Ofroj pune 5

Prizren, Kosovë
Qendra e kurseve opportunity center me aktivitet të saj ofrimin dhe shërbimin e kurseve të gjuhëve të huaja dhe ndërmjetësimin për punësim jashtë vendit kërkon të punësojë një person në pozicionin asistente/ koordinatore zyre për qendrën e saj në qytetin e prizrenit. detyrat kryesore: · administron dhe koordinon të gjithë punën e përditsh...

Agjent/e i/e shitjeve për klientë biznese - e re

ArtMotion

-
Prizren, Kosovë
“artmotion” sh.p.k. me seli në prishtinë, zona industriale, rr. “lidhja e pejës”, shpallë: k o n k u r s për plotësimin i një (1) vendi të lirë të punës agjent/e i/e shitjeve për klientë biznese vendi i punës: prizren detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë: përgjegjës për shitjen e produkteve artmotion dhe ofrimin e shërbim...

Agjent/e i/e shitjeve për klientë biznese - e re

ArtMotion

-
Prizren, Kosovë
“artmotion” sh.p.k. me seli në prishtinë, zona industriale, rr. “lidhja e pejës”, shpallë: k o n k u r s për plotësimin i një (1) vendi të lirë të punës agjent/e i/e shitjeve për klientë biznese vendi i punës: prizren detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë: përgjegjës për shitjen e produkteve artmotion dhe ofrimin e shërbim...

Konkurs pune

A&M Clothes

-
Prizren, Kosovë
Konkurs am a&m clothes hape vend të lire pune për: • pozita e kerkuar: asistente të shitjes/ arkatar • punonjës: të rregullt • orari i punës: i plotë • vendi i punës: abi çarshia- prizren • afati për aplikim: deri më 19/03/2021 detyrat e asistentit të shitjes: • mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve t...

Konkurs pune

A&M Clothes

-
Prizren, Kosovë
Konkurs am a&m clothes hape vend të lire pune për: • pozita e kerkuar: asistente të shitjes • punonjës: të rregullt • orari i punës: i plotë • vendi i punës: prizren • afati për aplikim: deri më 19-02-2021 detyrat e asistentit të shitjes: • mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve, •...

Konkurs pune

A&M Clothes

-
Prizren, Kosovë
Konkurs am a&m clothes hape vend të lire pune për: • pozita e kerkuar: asistente të shitjes • punonjës: të rregullt • orari i punës: i plotë • vendi i punës: prizren • afati për aplikim: deri më 21/11/2020 detyrat e asistentit të shitjes: • mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve, •...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende te lira pune asistente prizren

Vende te lira pune asistente prizren dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane