Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Rajonet:Ferizaj (Fshij) Fshijini të gjitha

asistente - Ferizaj

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 4 nga 4 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistente administrative - e re

Oaza Company

-
Ferizaj, Kosovë
Kompania “oaza company” sh.p.k., me seli në prishtinë, rruga “magjistralja prishtine-ferizaj”, pn. llapnaselle–është në kërkim të njerëzve të ri, entuziastë dhe të motivuar për të punuar në pozitat : asistente administrative detyrat dhe përgjegjësitë e pozitës organizon punën në administratë; përgjegjëse për mirëmbajtjen e kalendarit dito...

Asistente administrative, agjent i shitjes, serviser i aparatave të kafesë - e re

Auburn Dreams

-
Ferizaj, Kosovë
Auburn dream shpk në ferizaj, përfaqesues i manuel caffe për kosovë shpall konkurs për: asistente administrative (ferizaj), agjent i shitjes (ferizaj), serviser i aparatave të kafesë(ferizaj) kriteret për pozitat e cekura janë si në vijim: asistente adminstrative detyrat dhe përgjegjësitë: bënë shitjen e faturave ndaj klientëve, regjistro...

Asistente administrative, agjent i shitjes, serviser i aparatave të kafesë - e re

Auburn Dreams

-
Ferizaj, Kosovë
Auburn dream shpk në ferizaj, përfaqesues i manuel caffe për kosovë shpall konkurs për: asistente administrative (ferizaj), agjent i shitjes (ferizaj), serviser i aparatave të kafesë(ferizaj) kriteret për pozitat e cekura janë si në vijim: asistente adminstrative detyrat dhe përgjegjësitë: bënë shitjen e faturave ndaj klientëve, regjistro...

Vende te lira pune nga sidi education ferizaj

Sidieducation ferizaj shpall konkurs përkëto vende pune: mësimdhënës/e të gjuhësangleze – 3 vende t ë lira mësimdhënës/e të gjuhës gjermane – 3vende të lira asistent/e administrative – 2 vende të lira sidi education kosov ë qendra e gjuhëvetë huaja sidi education ferizaj sidieducation kosovë në kuadër të sidi group është rrjeti më i madh ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende te lira pune asistente ferizaj

Vende te lira pune asistente ferizaj dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane