Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kompanitë:A&M Clothes (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

asistente - A&M Clothes

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 18 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistente të shitjes

A&M Clothes

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs am a&m clothes hape vend të lire pune për: • pozita e kerkuar: asistente të shitjes • punonjës: të rregullt • orari i punës: i plotë • vendi i punës: prishtine • afati për aplikim: deri më 24/07/2020 detyrat e asistentit të shitjes: • mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve,...

Asistente te shitjes / arkatare

A&M Clothes

-
Prizren, Kosovë
A&m clothes hape vend të lire pune për: • pozita e kerkuar: asistente të shitjes • punonjës: të rregullt • orari i punës: i plotë • vendi i punës: prizren • afati për aplikim: deri më 24/07/2020 detyrat e asistentit të shitjes: • mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve, • përkujdese...

Konkurs pune

A&M Clothes

-
Prishtinë, Kosovë
A&m clothes hape vend të lire pune për: • pozita e kerkuar: asistente të shitjes / arkatar/e • punonjës: të rregullt • orari i punës: i plotë • vendi i punës: qendra tregtare royall mall/ rruga b • afati për aplikim: deri më 30.04.2021 detyrat e asistentit të shitjes: • mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arr...

Sektorist/e / arkatar/e

A&M Clothes

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs nga a&m clothes. a&m clothes hape vend të lire pune për: • pozita e kerkuar: asistente të shitjes / arkatar/e • punonjës: të rregullt • orari i punës: i plotë • vendi i punës: qendra tregtare royall mall/ rruga b • afati për aplikim: deri më 30.04.2021 detyrat e asistentit të shitjes: • mirëpret dhe shërben klientët,njofton klient...

Sektorist/e / arkatar/e

A&M Clothes

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs nga a&m clothes. a&m clothes hape vend të lire pune për: • pozita e kerkuar: asistente të shitjes / arkatar/e • punonjës: të rregullt • orari i punës: i plotë • vendi i punës: qendra tregtare royall mall/ rruga b • afati për aplikim: deri më 30.04.2021 detyrat e asistentit të shitjes: • mirëpret dhe shërben klientët,njofton klient...

Vend i lire i punes

A&M Clothes

-
Prishtinë, Kosovë
A&m clothes hape vend të lire pune për: • pozita e kerkuar: asistente të shitjes • punonjës: të rregullt • orari i punës: i plotë • vendi i punës: prishtine • afati për aplikim: deri më 12/07/2020 detyrat e asistentit të shitjes: • mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve, • përkujde...

Konkurs pune

A&M Clothes

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs am- name it - qendra tregtare albi mall a&m clothes hape vend të lire pune për: • pozita e kerkuar: asistente të shitjes/arkatar/e • punonjës: të rregullt • orari i punës: i plotë • vendi i punës: qendra tregtare albi mall • afati për aplikim: deri më 28.03.2021 detyrat e asistentit të shitjes: • mirëpret dhe shërben klientët,njof...

Konkurs pune

A&M Clothes

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs am-royal mall a&m clothes hape vend të lire pune për: • pozita e kerkuar: asistente të shitjes/arkatar/e • punonjës: të rregullt • orari i punës: i plotë • vendi i punës: qendra tregtare royal mall- rr.b • afati për aplikim: deri më 28.03.2021 detyrat e asistentit të shitjes: • mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ...

Konkurs pune

A&M Clothes

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs am a&m clothes hape vend të lire pune për: • pozita e kerkuar: asistente të shitjes • punonjës: të rregullt • orari i punës: i plotë • vendi i punës: prishtinë • afati për aplikim: deri më 28-02-2021 detyrat e asistentit të shitjes: • mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhearritjeve të reja të artikujve, ...

Konkurs pune

A&M Clothes

-
Prizren, Kosovë
Konkurs am a&m clothes hape vend të lire pune për: • pozita e kerkuar: asistente të shitjes/ arkatar • punonjës: të rregullt • orari i punës: i plotë • vendi i punës: abi çarshia- prizren • afati për aplikim: deri më 19/03/2021 detyrat e asistentit të shitjes: • mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve t...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - asistente a m clothes

Asistente a m clothes dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane