Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

asistente

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 220 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistente

Tandem Sh.p.k.

-
Prishtinë, Kosovë
Kerkojme asistente e cila do te punoje me orar te plote ne taldem sh.p.k. kushti kryesor qe duhet te plotesojne kandidatet eshte qe te keni njohuri te mire te gjuhes turke. perparsi kane kandidatet te cilen kane patent shofer. ju lutem dergoni cv e juaj ne [email protected]

Asistente

KEQIGRUPSHPK

-
Tiranë, Shqipëri
Keqi grup shpk kompani tekstile kerkone per zyrat e saje me seli ne tirane - asistente te drejtorit te pergjithshem. kerkohet diplome e shkolles se larte , gjuha angleze ose italiane dhe cv-te duhet te jene te shoqeruara me foto. pagesa plus siguracionet nder me te lartat ne treg. kontaktoni ne: [email protected] - 0692040921

Asistente

Phalanx Strategy Group

-
Prishtinë, Kosovë
Phalanx strategy group kërkon të punësojë një punëtore (asistente). përshkrimi i pozitës, detyrat, dhe përgjëgjësitë: kryerja dhe pranimi i telefonatave në numrat e kompanisë. të organizojë takimet me klientët gjatë orarit të punës. të bëjë telefonata të shitjes dhe të prezentojë programin e kompanisë (përmes telefonit) tek klientat e kom...

Promotore dhe asistente shitje (kozmetike) - e re

ALKOS GROUP

-
Tiranë, Shqipëri
Promotore dhe asistente shitje (kozmetike dhe kujdes personal) ka për detyrë realizimin e kryerjes së aktivitetit të marketingut brenda njësisë së shitjes, duke punuar ngushtë me stafin e njësive të shitjes të klientit për të maksimizuar shitjet dhe fitimin, nëpërmjet pozicionimit dhe reklamimit të produkteve në ekspozitorët e kozmetikës ...

Asistente administrative - e re

Power Color

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi power color ofron vend pune per asistente administrative kriteret: - edukim i larte: fakulteti i gjuheve te huaja, fakulteti i histori dhe filologjise, fakulteti i shkencave sociale; - mosha 23 – 30 vjec; - njohuri te mira kompjuterike paketa microsoft office: - njohuri te mira te gjuhes angleze dhe italiane - eksperienca e mep...

Asistente shitje - e re

Infosoft Office

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi kompania infosoft office sh.p.k, lider ne tregetimin e artikujve kancelarike per zyra, kerkon kandidate te kualifikuar dhe me experience per postin asistente shitje . kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme: te kete perfunduar arsimin e larte. te kete eksperince ne shitje me kliente fundore, te jete nje person i kom...

Asistente administrative - e re

LPA Law Firm

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi lpa legal ofron vend pune per asistente administrative me profil jo-ligjor. kriteret: - njohuri te mira te gjuhes angleze dhe njohje te gjuhes italiane; - edukim i larte: fakulteti i gjuheve te huaja, fakulteti i histori dhe filologjise, fakulteti i shkencave sociale; - mosha 21-26 vjec; - eksperienca e meparshme nuk perben kri...

Asistente dentare - e re

Dilo Dental Center

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi dilo dental center ne kuader te zgjerimit kerkon te punesoje asistente dentare/infermiere. detyrat sistemimi i kartelave te pacientit te dites. pastrimi dhe sterilizimi i instrumentazhit. pergatitja e poltronit dhe instrumentariumit te pacienteve. pastrimi i poltronit dentar. mirembajtja e aparaturave inventar i materialeve den...

Mësuese asistente - e re

Shqipëri
Tomorrow’s education system- tes është institucion arsimor parauniversitar i përqëndruar në ofrimin e shërbimeve arsimore të cilësisë së lartë, përfshirë parashkollorin deri në klasën e 12-të. tes ofron edukimin e një brezi të ri që i takon të ardhmes. tes kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin mësuese asistente detyrat të njohë dhe ...

Asistente administrative

KosovaJob për Klientin

-
Prishtinë, Kosovë
This job advertisement is not inteneded for kosovajob, therefore it is published on behalf of a client. ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga kosovajob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e kosovajob. asistente administrative detyrat dhe përgjegjësitë: ofron mbështetje administrative dhe teknike; përgatitë dhe modifi...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende te lira pune asistente

Vende te lira pune asistente dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane