Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Shtetet:Shqipëri (Fshij) Fshijini të gjitha

jurist - Shqipëri

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 34 rezultate (Këshilla për kërkim)

Jurist/ asistent jurist

Tranzit SH.P.K.

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi tranzit sh.p.k. eshte ne kerkim te pozicionit: jurist/ asistent jurist detyrat përgatitja e dokumentacionit per gjykate. menaxhim i dokumentacionit ne dosje fizike/ elektronike. protokollim i korrespondences me institucione te ndryshme. ndjekja e rasteve ne gjykate. plotesimi i dokumentacionit dhe monitorimi i proceseve te ndry...

Jurist/e

Tiranë, Shqipëri
Partner.al kërkon një jurist/e në tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e ndërtimit prej 20 vitesh. detyrat dhe përgjegjësitë: përfaqëson shoqëritë e grupit për çështje të ndryshme gjygjësore, që nga përpilimi i padive, ankimimeve, ndjekjen e negociatave, prapsimet, korrespondencat zyrtare me autoritetet shtetërore për çështje ...

Jurist/e

Agikons

-
Shqipëri
Agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), ''tarraca e ullijve'' (...

Jurist/perfaqesues ligjor

Tiranë, Shqipëri
Alkos group shpall te lire pozicionin e punes: specialist - jurist per shoqerite e grupit. juristi/perfaqesuesi ligjor perfaqeson shoqerite e grupit per ceshtje te ndryshme gjyqesore te nivelit mesatar prane institcioneve shteterore apo private, per ceshtje te caktuara ligjore te veprimtarise se shoqerise. detyrat harton dhe interpreton k...

Kerkohet jurist/e

Tiranë, Shqipëri
Shoqeria permbarimore "elite bailiff's office" shpk kerkon nje jurist/e qe ploteson keto kritere: - eksperience pune minimale si jurist/e. eksperienca ne nje zyre permbarimore perben avantazh; - licensa e avokatit perben avantazh; - njohje e mire e gjuhes angleze; - njohuri shume te mira te paketes windows (do aplikohet test) - gatishmeri...

Tirane, ofroj vend pune jurist - e re

Kontakt Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Kontakt shpk qe ushtron veprimtari ne fushen e ndertimit, kerkon te punesoje jurist: detyrat & pergjegjesite: hartimi i kontratave dhe dokumentave të tjerë juridikë sipas problematikës dhe aktivitetit të shoqërisë; ndjekja e procedurave për nxjerrjen e lejes së ndërtimit, lejes së shfrytezimit dhe hipotekimit dhe plotësimi i dokumentacion...

Tirane, ofrohet vend praktike jurist

ZLA Consulting

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqeria zla consulting sh.p.k. ofron nje pozicion praktikant (internship) jurist. kriteret qe duhen plotesuar nga kandidati: · te kete mbaruar (ose ne vitin e fundit) ne fakultetin e drejtesise, mesatare mbi noten 8 · te jete dinamik, i komunikueshem dhe me aftesi per punen ne grup · te njohe shume mire gjuhen angleze dhe ate italiane te...

Shqiperi, ofroj vend pune jurist

Pozicioni vakant : jurist detyrat dhe përgjegjësitë përfaqësimin e shoqërisë pranë gjykatës civile, administrative, penale, gjykatën e apelit dhe gjykaten e lartë; përpilimi i kërkesë-padive, ankimimeve, rekurseve, apel-kundërshtues etj, për çështje të caktuara ligjore të veprimtarisë së shoqërisë; harton kontrata dhe marreveshje të ndrys...

Tirane, ofrohet vend praktike jurist

ZLA Consulting

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqeria zla consulting sh.p.k. ofron nje pozicion praktikant (internship) jurist. kriteret qe duhen plotesuar nga kandidati: · te kete mbaruar (ose ne vitin e fundit) ne fakultetin e drejtesise, mesatare mbi noten 8 · te jete dinamik, i komunikueshem dhe me aftesi per punen ne grup · te njohe shume mire gjuhen angleze dhe ate italiane te...

Ofrohet pozicion pune jurist/juriste

Tiranë, Shqipëri
Zyra ligjore "vision consulting" e cila ka ne fokus te saj sherbimet ligjore me nje portofol klientesh kryesisht nderkombetar, e profilizuar ndaj asistences se biznesit ofron pozicion praktike/internship per individe te interesuar. pozicioni do te angazhoje kandidatin ne pune te mirefillte ligjore duke i dhene mundesine te preke nga afer ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende pune jurist shqiperi

Vende pune jurist shqiperi dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane