Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Lloji:Praktikë (Fshij) Fshijini të gjitha

jurist - Praktikë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 3 nga 3 rezultate (Këshilla për kërkim)

Mundësi për punë praktike për studentët e fakultetit juridik

Universiteti i Prishtinës

-
Prishtinë, Kosovë
Qendra për zhvillim të karrierës, fakulteti juridik, universiteti i prishtinës “hasan prishtina” njoftim mundësitë për punë praktike, nëntor 2021 1. gjykata e apelit në prishtinë njoftohen të studentët e interesuar të fakultetit juridik-up, se gjykata e apelit në prishtinë, ofron mundësi për punë praktike (pa pagesë), për 10 studentë, koh...

Internship program announcement

Post-graduate paid internships at the kosovo competition authority, the state aid commission and the state aid department (of the ministry of finance, labour and transfers) the eu funded project “eu support to the kosovo competition authority and the state aid commission” commenced work in pristina on 15 january 2019. the overall objectiv...

Punë praktike

Njoftim punë praktike pasuniversitare me pagesë në autoritetin kosovar të konkurrencës, komisionin e ndihmës shtetërore dhe departamentin e ndihmës shtetërore (ministria e financave, punës dhe transfereve) projekti i financuar nga be-ja "mbështetje e be-së për autoritetin kosovar të konkurrencës dhe komisionin e ndihmës shtetërore" filloi...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende pune jurist praktike

Vende pune jurist praktike dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane