Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Lloji:Kohë e plotë (Fshij) Fshijini të gjitha

jurist - Kohë e plotë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 24 rezultate (Këshilla për kërkim)

Jurist

I.M.N.Tulltorja SH.P.K.

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs pune detaje të pozicionit profesioni: jurist tipi i punës:kohe e plote eksperiencë: mesatare (4 – 6 vite) rroga mujore detyrat përfaqëson kompaninë në çështje të ndryshme gjyqësore; përfaqësimin e kompanisë pranë çdo instuticioni, ndjekja e procedurave ligjore, korrespondencës zyrtare me çdo autoritet, për çështje të caktuara ligj...

Jurist/e

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), ''tarraca e ...

Jurist/e

Gjikuria Construction

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi kompania "gjikuria shpk" është një kompani prestigjoze në tregun shqiptar e cila operon në fushën e ndërtimit dhe kryesisht në ate të infrastruktures. aktualisht kompania po zbaton disa projekte të rëndesishme në rang vendi. qëllimi ynë është të punuarit në grup duke ndërthurur përvojen, dijen, aftesinë dhe përkushtimin në mëny...

Jurist-e

VAR solution

-
Kosovë
Perfaqesim te kompanise ne gjykata/permabrim. kushtet per aplikim: fakulteti juridik i perfunduar, pervoje pune e deshiruar patent shoferi obligativ

Zyrtar/e ligjor/e - e re

The North Unicorn

-
Prishtinë, Kosovë
The north unicorn është një kompani e re në kosovë, e cila ka hapur një zinxhir të marketeve për shitje me pakic (deppo market) në të gjitha qytetet e kosovës. marketet i’u ofrojnë konsumatorëve “zbritje të mençura” (smart discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi. duke u bazuar në vëllimin e punës, kompania“th...

Drejtor i zyrës ligjore - e re

KEDS Energy Sh.A.

-
Prishtinë, Kosovë
Në bazë të skemës organizative në fuqi dhe nevojës për plotësimin e vendit të lirë të punës në zyrën ligjore, keds sh.a. më datë 15 nëntor 2021 shpall vend të lirë pune: drejtor i zyrës ligjore drejtori i zyrës ligjore ka objektiv primar dhe siguron që kompania është duke vepruar brenda ligjit në çdo kohë me të gjitha procedurat që zhvill...

Drejtor i zyrës ligjore - e re

KEDS Energy SH.A.

-
Prishtinë, Kosovë
Në bazë të skemës organizative në fuqi dhe nevojës për plotësimin e vendit të lirë të punës në zyrën ligjore, keds sh.a. më datë 15 nëntor 2021 shpall vend të lirë pune: drejtor i zyrës ligjore rreth pozitës: drejtori i zyrës ligjore ka objektiv primar dhe siguron që kompania është duke vepruar brenda ligjit në çdo kohë me të gjitha proce...

Legal associate - e re

LPA Law Firm

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi lpa legal is looking to recruit 1 legal associate with the following criterias: good command of english and italian required; gpa (grade point average/mesatare) at least 8.5; master; master graduates; public/civil law master; previous work experience is not a criteria. shënime për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo cv-në ...

Menaxher kontratash - e re

Gener 2 sh.p.k.

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi menaxheri i kontratave është përgjegjës për te siguar menaxhimin e pergjithshem te kontratave, duke perfshire por jo kufizuar ne mbikqyrjen e procesit te menaxhimit te kontratave dhe zhvillimin e standarteve specifike te dokumentave te kontrates, ndjekjen, perpilimin e tyre si dhe raportimin tek strukturat pergjegjese te status...

International monitoring operation local legal officer

Description of the assignment under the supervision of the chief legal officer, the national legal officer assists the international observers in preparation of background information and undertakes legal research on a diverse range of procedural and substantive legal issues relating to the project scope of work. expected duration: until ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende pune jurist kohe e plote

Vende pune jurist kohe e plote dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane