Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kategoritë:Jurist (Fshij) Fshijini të gjitha

jurist - Jurist

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 14 rezultate (Këshilla për kërkim)

Jurist

VIBTIS

-
Tiranë, Shqipëri
Vibtis shpk kerkon jurist kerkesa te kete mbaruar studimet ne fakultetin e drejtesise te kete experience pune ne menaxhimin e shpk-ve dhe kontratat, menaxhimin e mardhenieve me institucionet te kete njohje te plote te perditesuar te te gjithe ndryshimeve te ligjeve per kompanite te kete eksperience ne pregatitjen e dokumentacionit te tend...

Jurist/e

Polaris

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqeria polaris shpk eshte nje shoqeri qe operon ne fushen e ndertimit, tregtimit dhe design-it. ne kuader te zgjerimit kerkojme te punesojme nje jurist/e. kandidatet duhet te : detyrat dhe pergjegjesite: perfaqeson shoqerine prane institucioneve administrative , ndjek te gjithe proceset e e shoqerise si : pajisjen me leje ndertimi, leje...

Jurist/e per prokurime

Infosoft Group

-
Tiranë, Shqipëri
Infosoft group shpk, kerkon te punësojë: jurist/e per prokurime detyra dhe përgjegjësi: ndjekja e zbatueshmerise legjislacionit te prokurimeve dhe legjislacionit që ka lidhje me to. evidentimi i ndryshimeve ne ligjet e biznesit dhe informimi i drejtuesve dhe punonjesve te tjere te interesuar, ne lidhje me keto ndryshime. korrespodenca/kom...

Jurist/e per prokurime

Infosoft Group

-
Tiranë, Shqipëri
Introvus solutions shpk, kerkon te punësojë: jurist/e per prokurime detyra dhe përgjegjësi: ndjekja e zbatueshmerise legjislacionit te prokurimeve dhe legjislacionit që ka lidhje me to. evidentimi i ndryshimeve ne ligjet e biznesit dhe informimi i drejtuesve dhe punonjesve te tjere te interesuar, ne lidhje me keto ndryshime. korrespodenca...

Oracle solicitors jurist - italian speaking

Oracle Solicitors

-
Tiranë, Shqipëri
Job description reviewing and advising the head of compliance on materials for all areas of the business conduct monitoring reviews as assigned to the individual and providing detailed reports in a timely manner ability to use good judgment and logic with diligence and organization skills perform administrative functions for assigned comp...

Avokat, departamenti i rekuperimit të kredive në vonesë - e re

Kredo Finance Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Avokat, departamenti i rekuperimit të kredive në vonesë hapur me: e vlefshme deri më: emri kompanise: 05 dhjetor 2022 18 dhjetor 2022 kredo finance shpk rreth nesh kredo finance sh.p.k, një institucion financiar mikrokredie, i cili ka filluar operimin në treg, për të ofruar tek individët, kredi konsumatore pa kolateral me shërbim të shpej...

10 pozita për praktikant në institucionin e avokatit të popullit (shqip/srb)

Konkurs për pranimin e praktikantëve nëinstitucionin e avokatit të popullit pozita: praktikant (10 pozita) kohëzgjatja: 1 muaj – me mundësi vazhdimi edhe për 5 muaj të tjerë data e fillimit: 1 dhjetor 2022 lloji i kontratës: praktikë me kohë tëplotë dhe pagesë mbi programin: institucioni i avokatit të popullit (iap) ka hapurnjë program të...

Zyrtar/e ligjor/e

KEDS Energy Sh.A.

-
Gjakovë, Kosovë
Në bazë të skemës organizative në fuqi dhe nevojës për plotësimin e vendeve të lira të punës në zyrën ligjore, keds sh.a. më datë 31.10.2022 shpall vend të lirë pune: pozicioni i punës: zyrtar/e ligjor/e (1) lokacioni: gjakovë përgjegjësitë kryesore: • ofron këshilla ligjore për të gjitha çështjet e kërkuara brenda departamentit duke përf...

Zyrtar/e i/e menaxhimit të kontratave (kesco)

KESCO Sh.A.

-
Prishtinë, Kosovë
Në bazë të skemës organizative në fuqi dhe nevojës për plotësimin e vendit të lirë të punës në departamentin e tregtimit të energjisë, kesco sh.a. më datë 26.10.2022 shpall vend të lirë pune: pozicioni i punës: zyrtar/e i/e menaxhimit të kontratave (1) lokacioni: prishtinë, hq përgjegjësitë kryesore: siguron mbështetje profesionale në për...

Law assistance job for calls and research (eu law) [part-time]

Manoolia

-
Tiranë, Shqipëri
We are a contractor in tirana for a prestigious, leading eu advocacy law firm and european courts litigation firm with offices in brussels, berlin, washington d.c. and beijing. we are looking for an assistant working directly with the client. main tasks follow up calls for meetings to eu members & clients monitoring of specific eu laws fu...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende pune jurist jurist

Vende pune jurist jurist dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane