Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Rajonet:Prishtinë (Fshij) Fshijini të gjitha

jurist - Prishtinë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 8 nga 8 rezultate (Këshilla për kërkim)

Jurist

Shell Kosova

-
Prishtinë, Kosovë
Detyrat dhe pergjegjesit te jep mendime juridike, profesionale dhe rekomandime tjera në përmbushjen e ligjshmëris të kompanisë percjelljen e te gjitha ligjeve, udhezimeve administrative te cilat kane te bejne me natyren e punes se kompanise, përpilimin e të gjitha kërkesave dhe lëndeve për pikat shitëse dhe deponisë merret me menaxhimin e...

Jurist

Shell Kosova

-
Prishtinë, Kosovë
Detyrat dhe pergjegjesit te jep mendime juridike, profesionale dhe rekomandime tjera në përmbushjen e ligjshmëris të kompanisë percjelljen e te gjitha ligjeve, udhezimeve administrative te cilat kane te bejne me natyren e punes se kompanise, përpilimin e të gjitha kërkesave dhe lëndeve për pikat shitëse dhe deponisë merret me menaxhimin e...

10 pozita për praktikant në institucionin e avokatit të popullit (shqip/srb)

Konkurs për pranimin e praktikantëve nëinstitucionin e avokatit të popullit pozita: praktikant (10 pozita) kohëzgjatja: 1 muaj – me mundësi vazhdimi edhe për 5 muaj të tjerë data e fillimit: 1 dhjetor 2022 lloji i kontratës: praktikë me kohë tëplotë dhe pagesë mbi programin: institucioni i avokatit të popullit (iap) ka hapurnjë program të...

Zyrtar/e i/e menaxhimit të kontratave (kesco)

KESCO Sh.A.

-
Prishtinë, Kosovë
Në bazë të skemës organizative në fuqi dhe nevojës për plotësimin e vendit të lirë të punës në departamentin e tregtimit të energjisë, kesco sh.a. më datë 26.10.2022 shpall vend të lirë pune: pozicioni i punës: zyrtar/e i/e menaxhimit të kontratave (1) lokacioni: prishtinë, hq përgjegjësitë kryesore: siguron mbështetje profesionale në për...

Zyrtar ligjor; zyrtar për mbledhjen e kredive jo-performuese; praktikant-e

Credica L.L.C.

-
Prishtinë, Kosovë
Credica llc si rezultat i zgjerimit tëaktivitetit të saj kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për pozitat: zyrtar për mbledhjen e kredive jo-performuese (prishtinë (3), prizren (3), pejë (3), gjilan (3), mitrovicë (3)) zyrtar ligjor (prishtinë (3), prizren (2), pejë (2), gjilan (2), mitrovicë(1)) praktikant (prishtinë (3), prizren (3...

Konkurs për punë dhe praktikë

Debt Collection Agency sh.p.k.

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs për punë dhe praktik debt collection agency shpk, ështe kompani e specializuar nëofrimin e shërbimeve në menaxhimin e kredive jo-përformuese për banka,institucione mikrofinanciare, institucione jo-bankare dhe institucione tjera financiarene kosove. si rezultat i zgjerimit te aktivitetit të saj, dcakërkon kandidatë të motivuar të a...

Drejtor të bordit të ndërmarrjes publike qendrore

Zyra e Kryeministrit

-
Prishtinë, Kosovë
Përshkrimi në mbështetje të nenit 15 paragrafit 6 të ligjit nr. 03/l-087 për ndërmarrjet publike i ndryshuar dhe plotësuar me ligjin nr. 04/l-111 dhe ligjin nr. 05/l-009 si dhe duke u bazuar në nenin 5 të rregullave mbi identifikimin e kandidatëve për drejtorë të bordeve të ndërmarrjeve publike dhe metodologjinë e vlerësimit, sekretari i ...

Drejtorë të bordit të ndërmarrjes publike qendrore

Zyra e Kryeministrit

-
Prishtinë, Kosovë
Përshkrimi në mbështetje të nenit 15 paragrafit 6 të ligjit nr. 03/l-087 për ndërmarrjet publike i ndryshuar dhe plotësuar me ligjin nr. 04/l-111 dhe ligjin nr. 05/l-009 si dhe duke u bazuar në nenin 5 të rregullave mbi identifikimin e kandidatëve për drejtorë të bordeve të ndërmarrjeve publike dhe metodologjinë e vlerësimit, sekretari i ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende pune jurist prishtine

Vende pune jurist prishtine dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane