Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës

jurist

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 80 rezultate (Këshilla për kërkim)

Jurist - e re

ONIMA MEDIA SH.P.K Telegrafi.com

-
Prishtinë, Kosovë
Onima media shpk sh.p.k. shpall konkurs për këtë vend pune: 1 jurist detyrat për pozitën: jurist (1) të sigurojë mbështetje ligjore për të gjitha projektet e kompanisë dhe dhënia e këshillave ligjore dhe opinioneve të kërkuara nga menaxhmenti kompanis . njohuri të përgjithshme të ligjit të punës, te drejtat autoriale , perpilimët kontrakt...

Jurist - e re

ONIMA MEDIA SH.P.K

-
Prishtinë, Kosovë
Onima media shpk sh.p.k. shpall konkurs për këtë vend pune: 1 jurist detyrat për pozitën: jurist (1) të sigurojë mbështetje ligjore për të gjitha projektet e kompanisë dhe dhënia e këshillave ligjore dhe opinioneve të kërkuara nga menaxhmenti kompanis . njohuri të përgjithshme të ligjit të punës, te drejtat autoriale , perpilimët kontrakt...

Jurist - e re

ONIMA MEDIA SH.P.K.

-
Prishtinë, Kosovë
Onima media shpk sh.p.k. shpall konkurs për këtë vend pune: 1 jurist detyrat për pozitën: jurist (1) të sigurojë mbështetje ligjore për të gjitha projektet e kompanisë dhe dhënia e këshillave ligjore dhe opinioneve të kërkuara nga menaxhmenti kompanis . njohuri të përgjithshme të ligjit të punës, te drejtat autoriale , perpilimët kontrakt...

Jurist

HOTEL ROSA BLU BAR-RESTORANT

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi hotel rosa blu kerkon te punesoje: jurist detyrat funksionet bazë dhe qëllimi i përgjegjësive: mbarëvajtja e gjithe proçedurave juridike. menaxhon, ndjek dhe mban pergjegjesi per pergatitjen e dokumentacionit ligjor te dosjeve. mban te azhornuar zyrat me ndryshimet e legjislacionit. hartim i kontratave. pergatitje dokumentacion...

Jurist

ola1 sh.p.k

-
Tiranë, Shqipëri
Te ofroje analize dhe keshille mbi cdo ceshtje ligjore. te bej interpretim ligjor. te ofroje keshillim ligjor dhe perfaqesim mbi ceshtje te lidhura me padi apo ndermjetesim. te ndermjetesoj bisedimet me partnere apo kliente. te jete ne koherence me te githa ndryshimet ligjore te sektorit te kompanise. perfaqesim i kompanise ne qkb, qkl ap...

Jurist/e - e re

Agikons

-
Shqipëri
Agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), ''tarraca e ullijve'' (...

Jurist/e

Shell Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Detyrat dhe përgjegjë sit ë: të sigurojë mbështetje ligjore për të gjitha projektet e kompanisë; përcjellien e të gjitha ligjeve, udhëzimeve administrative të cilat kanë të bëjnë me natyrën e punës së kompanisë; dhënia e këshillave ligjore dhe opinioneve të kërkuara nga menaxhmenti; bën interpretimin dhe këshillimin mbi ligjet e reja, ris...

Jurist/e

Shell Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Detyrat dhe përgjegjë sit ë: të sigurojë mbështetje ligjore për të gjitha projektet e kompanisë; përcjellien e të gjitha ligjeve, udhëzimeve administrative të cilat kanë të bëjnë me natyrën e punës së kompanise; dhënia e këshillave ligjore dhe opinioneve të kërkuara nga menaxhmenti; bënë interpretimin dhe këshillimin mbi ligjet e reja, ri...

Jurist/e

Shell Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Detyrat dhe përgjegjë sit ë: të sigurojë mbështetje ligjore për të gjitha projektet e kompanisë; përcjellien e të gjitha ligjeve, udhëzimeve administrative të cilat kanë të bëjnë me natyrën e punës së kompanisë; dhënia e këshillave ligjore dhe opinioneve të kërkuara nga menaxhmenti; bën interpretimin dhe këshillimin mbi ligjet e reja, ris...

Jurist/e

2RC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi kompania 2rc kërkon të punësojë jurist/e . detyrat mbarëvajtja e të gjithë proçedurave juridike. të njohë ligjin e prokurimeve kombëtare dhe ndërkombëtare. ndjekjen e çështjeve gjyqësore. menaxhimin për përgatitjen e dokumentacionit ligjor të dosjeve dhe hartimin e kontratave. përgatitjen e dokumentacionit për leje ndërtimi / t...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende pune jurist

Vende pune jurist dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane