Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Lloji:Kohë e plotë (Fshij) Fshijini të gjitha

agjent shitjesh - Kohë e plotë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 84 rezultate (Këshilla për kërkim)

Agjent shitjesh horeca

JURREI shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi supermarketi bioju, pjesë e grupit kadiu, është i vetmi supermarket në shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve bio te çertifikuara nga vendet e origjinës në europën perëndimore. cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore...

Agjent/e shitjesh

Blue Filters Tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Blue filters tirana, pjese e blue filters group germany, e specializuar ne trajtimin e ujit te pijshem, kerkon agjent/e shitje ne terren. kandidatet preferohet te kene: 1. aftesi shume te mira komunikimi 2. te kene aftesi vetmenaxhuese 3. te kene minimalisht arsim te mesem 4. eksperienca e punes perben avantazh 5. te kene patente + automj...

Agjent/e shitjesh

Front

-
Prishtinë, Kosovë
Agjent/e shitjesh funksioni bazë dhe qëllimi i përgjegjësive agjenti/e shitjeve ndihmon në planifikimin dhe zhvillimin e strategjive të shitjes. duke u fokusuar në menaxhimin e marrëdhënieve me klientin, si dhe ngritjen, organizimin dhe bashkëpunimin me strukturat vartëse për realizimin e shitjeve. detyrat dhe përgjegjësitë detyra strateg...

Agjent/e shitjesh

Front

-
Prizren, Kosovë
Agjent/e shitjesh funksioni bazë dhe qëllimi i përgjegjësive agjenti/e shitjeve ndihmon në planifikimin dhe zhvillimin e strategjive të shitjes. duke u fokusuar në menaxhimin e marrëdhënieve me klientin, si dhe ngritjen, organizimin dhe bashkëpunimin me strukturat vartëse për realizimin e shitjeve. detyrat dhe përgjegjësitë detyra strateg...

Agjent/e shitjesh

Front

-
Mitrovicë, Kosovë
Agjent/e shitjesh funksioni bazë dhe qëllimi i përgjegjësive agjenti/e shitjeve ndihmon në planifikimin dhe zhvillimin e strategjive të shitjes. duke u fokusuar në menaxhimin e marrëdhënieve me klientin, si dhe ngritjen, organizimin dhe bashkëpunimin me strukturat vartëse për realizimin e shitjeve. detyrat dhe përgjegjësitë detyra strateg...

Agjent shitjesh ne terren - e re

Pastra shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Pastra cleaning product sh.p.k eshte themeluar ne vitin 2009 me aktivitet prodhimin dhe shperndarjen e produkteve te pastrimi shtepiak por dhe me gjere duke ofruar nje larmishmeri dhe cilesi produktesh te kategorive: sfungjera kuzhine, sfungjera trupi, peceta, shtupa, etj. kerkohet nje agjent shitjesh . edukimi, kualifikimet dhe eksperien...

Agjent shitjesh ne peshkopi

Përshkrimi ofrohet vend pune; agjente shitje (pre-sales) ne peshkopi kandidati duhet te kete vendbanim ne peshkopi ose ne rrethina; marres porosie per produktet ushqimore qe kompania tregton; pozicioni i punes ushtrohet duke u pajisur me palmer (celularin nga i cili dergon porosite dhe kryen vizitat); pozicioni i punes do te pajiset edhe ...

Agjent shitjesh ne shkoder

ROAL FOOD

-
Shkodër, Shqipëri
Përshkrimi ofrohet vend pune agjente shitje (pre-sales) ne shkoder. kandidati duhet te kete vendbanim ne shkoder. marres porosie per produktet ushqimore qe kompania tregton. pozicioni i punes ushtrohet duke u pajisur me palmer (celularin nga i cili dergon porosite dhe kryen vizitat). pozicioni i punes do te pajiset edhe me mjetin e punes ...

Supervizor/e & agjent/e shitjesh

Përshkrimi kompania albanian distribution company (adc) kërkon të punësojë: supervizor/e dhe agjent/e shitjesh qëllimi i pozicionit (supervizor/e): të organizojë dhe koordinojë punën e agjentëve. qëllimi i pozicionit (agjent/e shitjesh): të promovojë, informoje klientet për produktet e rrjetit fiks duke kryeraktivitetin door2door. të konk...

Agjent shitjesh (berat, lushnje, elbasan)

Pastra shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqeria pastra cleaning product sh.p.k eshte themeluar ne vitin 2009 me aktivitet prodhimin dhe shperndarjen e produkteve te pastrimi shtepiak por dhe me gjere duke ofruar nje larmishmeri dhe cilesi produktesh te kategorive: sfungjera kuzhine, sfungjera trupi, peceta, shtupa, etj. kerkohet nje agjent shitjesh per: qytetet :berat ,lushnje...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende pune agjent shitjesh kohe e plote

Vende pune agjent shitjesh kohe e plote dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane