Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kompanitë:EcoMarket Food Shpk (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(10)
Lloji
  • Pa përcaktuar(10)

agjent shitjesh - EcoMarket Food Shpk

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 10 rezultate (Këshilla për kërkim)

Agjent shitjesh ne -durres

EcoMarket Food Shpk

-
Durrës, Shqipëri
Eco market jep mundesi punesimi ne pozicionin e meposhtem: agjent shitjesh ne terren per qytetin e durresit detyrat: 1.rritjen e volumit te shitjes 2.futjen e produkteve te reja 3.gjetjen e klienteve te rinj 4.menaxhimi i klienteve debitore 5.ndjekja e porosive ditore 6.raporti ditor i shitjeve 7.planifikimi i shitjeve kualifikimet: 1.eks...

Agjent shitjesh per horeca!

EcoMarket Food Shpk

-
Durrës, Shqipëri
Eco market food jep mundesi punesimi ne pozicionin e meposhtem: agjent shitjesh per horecen ,ne durres detyrat: 1.rritjen e volumit te shitjes 2.futjen e produkteve te reja 3.gjetjen e klienteve te rinj 4.menaxhimi i klienteve debitore 5.ndjekja e porosive ditore ne bashkpunim me drejtorin e shitjeve si dhe punonjesit e transportit 6.rapo...

Tirane, ofroj vend pune agjent shitjesh

EcoMarket Food Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Eco market food jep mundesi punesimi ne pozicionin e meposhtem: agjent shitjesh per kategorine birre / uje. detyrat: 1.rritjen e volumit te shitjes 2.futjen e produkteve te reja 3.gjetjen e klienteve te rinj 4.menaxhimi i klienteve debitore 5.ndjekja e porosive ditore ne bashkpunim me drejtorin e shitjeve si dhe punonjesit e transportit 6...

Durres, ofroj vend pune agjent shitjesh

EcoMarket Food Shpk

-
Durrës, Shqipëri
Eco market food jep mundesi punesimi ne pozicionin e meposhtem: agjent shitjesh per kategorine fresh. detyrat: 1.rritjen e volumit te shitjes 2.futjen e produkteve te reja 3.gjetjen e klienteve te rinj 4.menaxhimi i klienteve debitore 5.ndjekja e porosive ditore ne bashkpunim me drejtorin e shitjeve si dhe punonjesit e transportit 6.rapor...

Korce, ofroj vend pune agjent shitjesh ,korce

EcoMarket Food Shpk

-
Korçë, Shqipëri
Eco market food sh.p.k jep mundesi punesimi ne pozicionin e meposhtem: agjent shitjesh ne terren per qytetin e korces detyrat: 1.rritjen e volumit te shitjes 2.futjen e produkteve te reja 3.gjetjen e klienteve te rinj 4.menaxhimi i klienteve debitore 5.ndjekja e porosive ditore ne bashkpunim me drejtorin e shitjeve si dhe punonjesit e tra...

Tirane, ofroj vend pune agjent shitjesh per horeca .

EcoMarket Food Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqeria eco market food sh.p.k, e cila operon ne tregun vendas prej vitit 2009 e ne vazhdim per nevojat e saj kerkon nje: agjent shitjesh . përgjegjësitë kryesore te agjentit : ekzekuton porosite e dhëna nga menaxheri i zones rregullon dhe organizon marrdhëniet me pikat e shitjeve plotëson faturat tatimore ndaj klientit regjistron të dhë...

Eco market food jep mundesi punesimi ne pozicionin e agjent shitjesh

Eco market food jep mundesi punesimi ne pozicionin e meposhtem: agjent shitjesh per kategorin fresh. detyrat: 1.rritjen e volumit te shitjes 2.futjen e produkteve te reja 3.gjetjen e klienteve te rinj 4.menaxhimi i klienteve debitore 5.ndjekja e porosive ditore ne bashkpunim me drejtorin e shitjeve si dhe punonjesit e transportit 6.raport...

Tirane, ofroj vend pune agjent/e shitjesh per kategorine fresh ne terren!

EcoMarket Food Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Agjent/e shitjesh per fresh, 1.rritjen e volumit te shitjes 2.futjen e produkteve te reja 3.gjetjen e klienteve te rinj 4.menaxhimi i klienteve debitore 5.ndjekja e porosive ditore ne bashkpunim me drejtorin e shitjeve si dhe punonjesit e transportit 6.raporti ditor i shitjeve 7.planifikimi i shitjeve  kujdeset per arritjen e targeteve s...

Tirane, ofroj vend pune - e re

EcoMarket Food Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Agjent shitjesh per kategorine birre / uje. detyrat: agjenti i shitjes kryen njekohesisht , procesin e shitjes dhe te transportit (exvan) rritjen e volumit te shitjes futjen e produkteve te reja gjetjen e klienteve te rinj menaxhimi i klienteve debitore ndjekja e porosive ditore raporti ditor i shitjeve planifikimi i shitjeve kualifikimet...

Tirane, ofroj vend pune - e re

EcoMarket Food Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Agjent shitjesh per kategorin fresh. detyrat: agjenti i shitjes kryen njekohesisht , procesin e shitjes dhe te transportit (exvan) rritjen e volumit te shitjes futjen e produkteve te reja gjetjen e klienteve te rinj menaxhimi i klienteve debitore ndjekja e porosive ditore raporti ditor i shitjeve planifikimi i shitjeve kualifikimet: 1.eks...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - agjent shitjesh ecomarket food shpk

Agjent shitjesh ecomarket food shpk dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane