Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kompanitë:ALVA Distribution shpk (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(5)
Lloji
  • Pa përcaktuar(5)

agjent shitjesh - ALVA Distribution shpk

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 5 nga 5 rezultate (Këshilla për kërkim)

Agjent shitjesh tirane

ALVA Distribution shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Alva distribution sh.p.k distributor eskluziv i dieta sh.p.k , gtg living water, delamaris d.o.o. dhe zanae , gjithashtu dhe produkte t ë tjera ushqimore, kërkon të punësojë 1 agjent shitje exvan (shitje direkte nga furgoni) . kandidatët duhet të plotësojne kriteret e mëposhtme: -eksperienc ë pune ( n ë fush ë n e shitjeve ) -arsim i mesë...

Agjent shitjesh tirane

ALVA Distribution shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Alva distribution sh.p.k distributor eskluziv i dieta sh.p.k , gtg living water, delamaris d.o.o. dhe zanae , gjithashtu dhe produkte t ë tjera ushqimore, kërkon të punësojë 2 agjent ë shitje exvan dhe 1 shp ë rndar ë s porosish. kandidatët duhet të plotësojne kriteret e mëposhtme: -eksperienc ë pune ( n ë fush ë n e shitjeve ) -arsim i m...

Tirane, kerkohet agjent shitjesh - e re

ALVA Distribution shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Alva distribution sh.p.k distributor eskluziv i dieta sh.p.k , gtg living water, delamaris d.o.o. dhe zanae , gjithashtu dhe produkte t ë tjera ushqimore, kërkon të punësojë 1 agjent shitje exvan (shitje direkte nga furgoni) . kandidatët duhet të plotësojne kriteret e mëposhtme: -eksperienc ë pune ( n ë fush ë n e shitjeve ) -arsim i mesë...

Tirane, ofroj vend pune agjent shitjesh - e re

ALVA Distribution shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Alva distribution sh.p.k distributor eskluziv i dieta sh.p.k , gtg living water, delamaris d.o.o. dhe zanae , gjithashtu dhe produkte t ë tjera ushqimore, kërkon të punësojë 1 agjent shitje exvan (shitje direkte nga furgoni) . kandidatët duhet të plotësojne kriteret e mëposhtme: -eksperienc ë pune ( n ë fush ë n e shitjeve ) -arsim i mesë...

Tirane, ofroj vend pune agjent shitjesh

ALVA Distribution shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Alva distribution sh.p.k distributor eskluziv i dieta sh.p.k , gtg living water, delamaris d.o.o. dhe zanae , gjithashtu dhe produkte t ë tjera ushqimore, kërkon të punësojë 1 agjent shitje exvan (shitje direkte nga furgoni) . kandidatët duhet të plotësojne kriteret e mëposhtme: -eksperienc ë pune ( n ë fush ë n e shitjeve ) -arsim i mesë...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - agjent shitjesh alva distribution shpk

Agjent shitjesh alva distribution shpk dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane