Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës

agjent shitjesh

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 216 rezultate (Këshilla për kërkim)

Agjent shitjesh (m) tiranë - e re

LUFRA

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi lufra shpk - kompani shqiptare themeluar 27 vite më parë, me qendër në lushnjë dhe produkte prezente në të gjithë shqipërinë po kërkon të rekrutojë agjentë shitje (mashkull) , me vendbanim në tiranë , i cili do të jetë përgjegjës për më poshtë: detyrat viziton rregullisht numrin e klientëve që i janë caktuar nga ana e manaxheri...

Agjent shitjesh shkodër - e re

Partner.al

-
Shkodër, Shqipëri
Kërkon një agjent shitjesh për qytetin e shkodrës për një klient i cili operon prej 20 vitesh në fushën e distribucionit në industrinë e fmcg. përgjegjës për zonën e shkodrës; viziton pikat e zonës sipas programit ditor; të ndërtoje të ndjekë dhe të përmirësoje në mënyrë të vazhdueshme marrëdhëniet me klientët; prezanton në mënyrë profesi...

Agjent shitjesh shkodër - e re

[email protected]

-
Shkodër, Shqipëri
Detyrat dhe përgjegjësitë • përgjegjës për zonën e shkodrës; • viziton pikat e zonës sipas programit ditor; • të ndërtoje të ndjekë dhe të përmirësoje në mënyrë të vazhdueshme marrëdhëniet me klientët; • prezanton në mënyrë profesionale produktet tek klientët; • kontrollon gjendjen e stokut në cdo pikë që viziton; • identifikon nevojat e ...

Agjent shitjesh shkodër - e re

Partner.al

-
Shkodër, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një agjent shitjesh për qytetin e shkodrës për një klient i cili operon prej 20 vitesh në fushën e distribucionit në industrinë e fmcg. detyrat detyrat dhe përgjegjësitë: përgjegjës për zonën e shkodrës; viziton pikat e zonës sipas programit ditor; të ndërtoje të ndjekë dhe të përmirësoje në mënyrë të vazhdues...

Agjent shitjesh kerkohet

Tiranë, Shqipëri
Kerkohet per shitje ne terrem. me ose pa eksperience pune. kushte pune shume te kenaqshme. te kene makine personale e kenaqshme personat e interesuar te kontaktojne ne nr e kontaktit tiranë 0694270079 per shitje ne terrem. me ose pa eksperience pune. kushte pune shume te kenaqshme. te kene makine personale e kenaqshme personat e interesua...

Agjent shitjesh (m) - e re

LUFRA

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi lufra shpk - kompani shqiptare themeluar 27 vite më parë, me qendër në lushnjë dhe produkte prezente në të gjithë shqipërinë po kërkon të rekrutojë agjentë shitje (mashkull) , me vendbanim në tiranë , i cili do të jetë përgjegjës për më poshtë: detyrat viziton rregullisht numrin e klientëve që i janë caktuar nga ana e manaxheri...

Manaxhere shitjesh

ola1 sh.p.k

-
Tiranë, Shqipëri
Ola 1 shpk ( www.ola1.com ) kerkon te punesoje manaxhere shitjesh (femer) ku detyrat kryesore jane: 1. komunikim me klientet nepermjet kontakteve te drejtperdrejta ose jo, lidhur me prezantimin e produkteve dhe sherbimeve te ofruara nga kompania. 2. mbajtje periodike e te dhenave te te gjitha porosive, krijimi i nje data base. 3. te integ...

Agjent shitjesh shkodër - e re

Shkodër, Shqipëri
Partner.al kërkon një agjent shitjesh për qytetin e shkodrës për një klient i cili operon prej 20 vitesh në fushën e distribucionit në industrinë e fmcg. detyrat dhe përgjegjësitë: përgjegjës për zonën e shkodrës; viziton pikat e zonës sipas programit ditor; të ndërtoje të ndjekë dhe të përmirësoje në mënyrë të vazhdueshme marrëdhëniet me...

Përfaqësues shitjesh

Arjon shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Arjon kërkon përfaqësues shitjesh – arjon është kompania e duhur për ty! punonjësi i shitjeve është përgjegjës për të sjellë fitm të qëndrueshëm në kompani, në përputhje me planin e shitjes dhe marketingut. ekzekuton politikat e shitjeve dhe marrëdhënieve me klientët, mirëmban dhe përmirëson pozicionin konkurrues të kompanisë për të rritu...

Ekzekutiv shitjesh fier - e re

Përshkrimi përgjegjësia e këtij pozicioni është arritja e objektivave të caktuara lidhur me vëllimin e shitjeve, nivelin e stokut, vizitat tek konsumatorët dhe aktivizimet në përputhje me udhëzimet dhe politikat e kompanisë detyrat · viziton çdo pikë shitje në zonën e tij sipas programit ditor. · sigurohet që produkti është i pozicionuar ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - vende pune agjent shitjesh

Vende pune agjent shitjesh dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane