Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

pune sociale

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 81 deri në 90 nga 452 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistente për të lehtësuar punën tonë me fëmijët me autizëm të moshës 18 muajsh - 3 vjeç - e re

Ad

Albania ABA

-
Tiranë, Shqipëri
Qendra jonë kërkon një asistente për të lehtësuar punën tonë me fëmijët me autizëm të moshës 18 muajsh - 3 vjeç. preferohen të diplomuarit ose studente në shkenca sociale. të interesuarit të shprehin interes në emailin:...

Tirane, ofrohet praktikë pune (internship) në marketing

PRSP

-
Tiranë, Shqipëri
Ofrohet praktikë pune (internship) në marketing "prsp" health and safety solutions , është një kompani konsulence, e cila ofron shërbimet e saj në fushën e sigurisë dhe shëndetit në punë dhe mbrojtjen e mjedisit. misioni ynë është që tu ofrojme klientëve tanë shërbime profesionale të një cilësie të lartë dhe njëkohësisht të ndërtojmë marr...

Social media expert

VAS GROUP

-
Shqipëri
Vas tour operator po kerkon te punesoje nje person ne pozicionin e social media expert . kandidati duhet te jete nje person krijues dhe me experience ne marketingun dixhital pasi detyrat kryesore jane te lidhura me zhvillimin e brandit, targetimin e audiences, menaxhimin e permbajtjes dhe kalendarit te postimeve, ne perputhje me qellimin ...

Edukator/e për parashkollor

Komuna e Gjakovës

-
Gjakovë, Kosovë
Republika e kosovës republika kosova/republic of kosovo komuna e gjakovës opština ðakovica/municipality of gjakova njësia për menaxhimin e burimeve njerëzore nr. 01-111/01-781 datë: 12.01.2021 gjakovë në bazë të nenit 67 dhe 68, tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, nenit 5 pikë c të ligjit mbi arsimin në komunat e republikës së kos...

Menaxher marketingu

LUFRA

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi prej 19 vitesh dallohemi në tregun shqipëtar për cilësinë maksimale që u ofrojmë klientëve, për bashkëpunimin e fortë më fermerët dhe për përkujdesjen e veçantë ndaj stafit tonë dhe ndaj klientëve tanë. lufra kompania me fabrikë në lushnje, rrogozhinë dhe një fabrikë uji në dukat, vlorë, por edhe me produkte prezente në të gjit...

Inxhinier mekanik

ManeTCI

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi balkan finance investment group , balfin group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. aktivitetet e grupit balfin përfshijnë zhvillimin dhe manaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, log...

Inxhinier kostoist

ManeTCI

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi balkan finance investment group , balfin group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. aktivitetet e grupit balfin përfshijnë zhvillimin dhe manaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, log...

Tirane, ofroj vend pune menaxher marketingu

LUFRA

-
Tiranë, Shqipëri
Prej 19 vitesh dallohemi në tregun shqipëtar për cilësinë maksimale që u ofrojmë klientëve, për bashkëpunimin e fortë më fermerët dhe për përkujdesjen e veçantë ndaj stafit tonë dhe ndaj klientëve tanë. lufra kompania me fabrikë në lushnje, rrogozhinë dhe një fabrikë uji në dukat, vlorë, por edhe me produkte prezente në të gjithë shqipëri...

Tirane, kerkohet inxhinier mekanik

ManeTCI

-
Tiranë, Shqipëri
Balkan finance investment group , balfin group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. aktivitetet e grupit balfin përfshijnë zhvillimin dhe manaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikë, et...

Tirane, ofroj vend pune inxhinier kostoist

ManeTCI

-
Tiranë, Shqipëri
Balkan finance investment group , balfin group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. aktivitetet e grupit balfin përfshijnë zhvillimin dhe manaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikë, et...

Video editor (11)

Ikonë-Studio

-
Prishtinë, Kosovë
Ne jemi videoproduksion që vlerësojmë pasionin dhe kreativitetin; andaj po kërkojmë video editor, që i përmbush kriteret më poshtë, për t’iu bashkuar ekipit tonë: pozita: video editor pozita te lira: 11 njohuri të shkëlqyeshme të adobe premiere pro; njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze; njohuri mbi platformat e mediave sociale (duke ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - pune sociale

Pune sociale dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane