Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

pune sociale

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 71 deri në 80 nga 452 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistente për të lehtësuar punën tonë me fëmijët me autizëm të moshës 18 muajsh - 3 vjeç - e re

Ad

Albania ABA

-
Tiranë, Shqipëri
Qendra jonë kërkon një asistente për të lehtësuar punën tonë me fëmijët me autizëm të moshës 18 muajsh - 3 vjeç. preferohen të diplomuarit ose studente në shkenca sociale. të interesuarit të shprehin interes në emailin:...

Vlore, ofroj vend pune specialist i burimeve njerëzore

Balfin Real Estate

-
Vlorë, Shqipëri
Balkan finance investment group , balfin group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. aktivitetet e grupit balfin përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikë, et...

Vlore, ofroj vend pune teknik hidraulik

Balfin Real Estate

-
Vlorë, Shqipëri
Balkan finance investment group , balfin group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. aktivitetet e grupit balfin përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikë, et...

Asistente e burimeve njerëzore

Agikons

-
Shqipëri
Agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), ''tarraca e ullijve'' (...

Tirane, ofrohet praktikë pune (internship) në marketing

PRSP

-
Tiranë, Shqipëri
Ofrohet praktikë pune (internship) në marketing "prsp" health and safety solutions , është një kompani konsulence, e cila ofron shërbimet e saj në fushën e sigurisë dhe shëndetit në punë dhe mbrojtjen e mjedisit. misioni ynë është që tu ofrojme klientëve tanë shërbime profesionale të një cilësie të lartë dhe njëkohësisht të ndërtojmë marr...

Teknik hidraulik

Përshkrimi balkan finance investment group , balfin group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. aktivitetet e grupit balfin përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, log...

Specialist i burimeve njerëzore

Përshkrimi balkan finance investment group , balfin group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. aktivitetet e grupit balfin përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, log...

Koordinator resorti

Përshkrimi balkan finance investment group , balfin group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. aktivitetet e grupit balfin përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, log...

Agjent shitje

Usluga

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi usluga, një ndër kompanitë e para dhe më të mëdha e fokusuar në ndërtim dhe manaxhim pronash në shqipëri, kërkon të punësojë: agjent imobiliar -- përgjegjës për ofrimin e shërbimit superior ndaj klientëve duke shërbyer si kontakt kyç i kompanisë me synim realizimin e shitjeve detyrat ka kontakt të vazhdueshëm me agjensitë dhe k...

Asistente e burimeve njerëzore

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi asistente e burimeve njerëzore detyrat asistentja e burimeve njerëzore është përgjegjëse për mbarëvajtjen dhe funksionimin e proceseve të rekrutimit. përditëson me të dhëna databazat e aplikantëve dhe të punonjesve të kompanisë, duke garantuar historikun e secilit prej tyre. kontrollon databazën për rinovimin e kontratave të çd...

Tirane, ofroj vend pune agjent shitjesh

Usluga Group

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi usluga, një ndër kompanitë e para dhe më të mëdha e fokusuar në ndërtim dhe manaxhim pronash në shqipëri, kërkon të punësojë: agjent imobiliar -- përgjegjës për ofrimin e shërbimit superior ndaj klientëve duke shërbyer si kontakt kyç i kompanisë me synim realizimin e shitjeve detyrat - ka kontakt të vazhdueshëm me agjensitë dhe...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - pune sociale

Pune sociale dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane