Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

pune sociale

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 21 deri në 30 nga 452 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistente për të lehtësuar punën tonë me fëmijët me autizëm të moshës 18 muajsh - 3 vjeç - e re

Ad

Albania ABA

-
Tiranë, Shqipëri
Qendra jonë kërkon një asistente për të lehtësuar punën tonë me fëmijët me autizëm të moshës 18 muajsh - 3 vjeç. preferohen të diplomuarit ose studente në shkenca sociale. të interesuarit të shprehin interes në emailin:...

It administrator/e (2) - e re

KiKxxl & evroTarget

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkojmë 2 it administrator/e detyrat: instalimi, konfigurimi, monitorimi dhe vendosja në punë e paisjeve të it-së, administrimi dhe mirëmbajtja e serverëve të brendshëm të bazuar në virtualizim si: proxmox, server 2012/2016, linux vm,virtualbox administrim i voip, njohuri në sistemet e monitorimit ( icinga, nagios, zabixx) kontrolli dhe ...

Menaxher i degës - e re

KEP Trust

-
Vushtrri, Kosovë
Shpallje për vend pune kep trust shpall konkurs per plotesimin e pozitës vijuese: menaxher i degës lokacioni: vushtrri (nr. ref: kep 005/2021) përgjegjësitë dhe detyrat kryesore: menaxhon operacionet e kreditimit të degës duke përfshirë të gjitha aspektet e planifikimit, menaxhimit dhe gjenerimit të portofolios së kredive, mbikëqyrjen e p...

It administrator/e (2) - e re

KiKxxl & evroTarget

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkojmë 2 it administrator/e detyrat: instalimi, konfigurimi, monitorimi dhe vendosja në punë e paisjeve të it-së, administrimi dhe mirëmbajtja e serverëve të brendshëm të bazuar në virtualizim si: proxmox, server 2012/2016, linux vm,virtualbox administrim i voip, njohuri në sistemet e monitorimit ( icinga, nagios, zabixx) kontrolli dhe ...

Menaxher i degës - e re

KEP Trust

-
Vushtrri, Kosovë
Shpallje për vend pune kep trust shpall konkurs per plotesimin e pozitës vijuese: menaxher i degës lokacioni: vushtrri (nr. ref: kep 005/2021) përgjegjësitë dhe detyrat kryesore: menaxhon operacionet e kreditimit të degës duke përfshirë të gjitha aspektet e planifikimit, menaxhimit dhe gjenerimit të portofolios së kredive, mbikëqyrjen e p...

Tirane, ofroj vend pune specialiste marketingu - e re

Kompania insport sh.p.k (sport vision albania, kompani për tregëtimin e produkteve sportive), është në kërkim të një kandidate e cila duhet të ketë përqasje prezantuese profesionale dhe aftësi shitëse. të jetë shumë korrekte, e organizuar dhe në gjendje që të krijoj dhe mbajë marrëdhënie shumë të mira biznesi. kërkesat e profilit përgjegj...

Tirane, ofroj vend pune trajnim profesional me certifikate - e re

Amlesi

-
Tiranë, Shqipëri
Trajnimi "strategjitë e marketingut dixhital dhe mediave sociale" fillon me 9 mars. 8 seanca 1,5 orë seanca 2 herë në javë materiale ndihmuese ora 17:30-19:00 ​pas përfundimit të trajnimit ofrohet 1 muaj konsulencë e dedikuar falas për të gjithë pjesëmarrësit e trajnimit. pagesa: 2̶5̶0̶€̶ bëhet 170€/person (-32%) nëse regjistrohesh deri m...

Social media manager - e re

One Com

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkesat dhe aftësitë: referohet t`i ketë te përfunduara studimet bachelor. preferohet eksperience ne rrjetet sociale/marketing (menaxhim te faqeve). aftësi të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën angleze. njohuri të hollësishme në platformat si facebook, instagram etj. aftësi të fuqishme per t`u organizuar në mënyrë efekti...

Specialist/e dizajn - e re

KEAD SHPK

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqëria kead shpk është specializuar në tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve te ndertimit, veglave te punes, import / export që prej vitit 1993. kjo shoqëri është e para që ka sjellë në tregun shqiptar gamën dhe cilësinë e produkteve bashkëkohore persa i perket veglave profesionale. kompania kerkon te punesoje: specialist/e dizaj...

Kerkojme specialiste graphic design - e re

Tiranë, Shqipëri
Pershkrimi i punes: pergjegjes per zhvillimin grafik dhe ux, permiresimin, modifikimin dhe/ose mirembajtjen e aplikacioneve ne mjedisin e bservice. graphic designer dizenjojne, rregullojne dhe dokumentojne materiale multimediale, si dhe mbeshtesin aktivitete per zhvillimin e portofolit marketues te kompanise. punonjesit bashkeveprojne nga...

It administrator/e (2) - e re

KiKxxl & evroTarget L.L.C

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkojmë 2 it administrator/e detyrat: • instalimi, konfigurimi, monitorimi dhe vendosja në punë e paisjeve të it-së, • administrimi dhe mirëmbajtja e serverëve të brendshëm të bazuar në virtualizim si: proxmox, server 2012/2016, linux vm,virtualbox • administrim i voip, • njohuri në sistemet e monitorimit ( icinga, nagios, zabixx) • kont...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - pune sociale

Pune sociale dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane