Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

pune sociale

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 11 deri në 20 nga 452 rezultate (Këshilla për kërkim)

Zyrtar/e i/e administrates - e re

AHM Service

-
Prishtinë, Kosovë
Zyrtar/e e administrates për kompaninë: ahm service është një kompani me seli në prishtinë, kosovë, e cila mirret me shitjen dhe servisimin e automjeteve,dhe produkteve tjera industrial. detyrat dhe përgjegjësitë: monitorim dhe menagjim e shtijeve,blerjeve, mirëpret dhe shërben klientët menaxhimi dhe kontrollimi i pagesave ,faturave dhe k...

Zyrtar/e e administrates - e re

AHM SERVICE

-
Prishtinë, Kosovë
Zyrtar/e e administrates për kompaninë: ahm service është një kompani me seli në prishtinë, kosovë, e cila mirret me shitjen dhe servisimin e automjeteve,dhe produkteve tjera industrial. detyrat dhe përgjegjësitë: monitorim dhe menagjim e shtijeve,blerjeve,mirëpret dhe shërben klientëtmenaxhimi dhe kontrollimi i pagesave ,faturave dhe kli...

Menaxher marketingu - e re

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi menaxher marketingut është përgjegjës për zhvillimin e strategjive marketing, zhvillimin e biznesit, për pozicionimin dhe perceptimin e markes në treg, për design të produktit bazuar në kërkime të tregut, trendeve të industrisë, si edhe feedback nga menaxheret e shitjes bazuar në kërkesat e klienteve. gjithashtu është përgjegjë...

Tirane, ofroj vend pune asistente - e re

AlionC

-
Tiranë, Shqipëri
Qendra jonë kërkon një asistente për të lehtësuar punën tonë me fëmijët me autizëm të moshës 18 muajsh - 3 vjeç. preferohen të diplomuarit ose studente në shkenca sociale. të interesuarit të shprehin interes në emailin: dishnicaanjeza@gmail.com cel. : dishnicaanjeza@gmail.com + apliko

Tirane, ofroj vend pune rekrutues/e - e re

Eppc albania është në kërkim të një rekrutues/e: përgjegjësitë kryesore: përgatit njoftimet e punës dhe i publikon ato në portale dhe kanale të ndryshme rekrutimi; planifikon dhe organizon në mënyrë proaktive procesin e rekrutimit; kujdeset për mirëmbajtjen e sistemit të klinetëve, kandidatëve/talenteve etj; identifikon, krijon dhe zhvill...

Tirane, ofroj vend pune shërbim klienti për shitje online - e re

SHOP MANIA

-
Tiranë, Shqipëri
Shop mania, është duke kërkuar kanditatë potencial për pozicionin e “shërbim klienti për shitje online” detyrat: tu përgjigjet në kohë reale klientëve në rrjetet sociale dhe telefon ti asistojë ato me informacione te detajuara në lidhje me produktet e interesuar ti asistoje per pyetje te ndryshme ne lidhje me blerjet online, ofertat, derg...

Rekrutues/e - e re

Eppc albania është në kërkim të një rekrutues/e: përgjegjësitë kryesore: • përgatit njoftimet e punës dhe i publikon ato në portale dhe kanale të ndryshme rekrutimi; • planifikon dhe organizon në mënyrë proaktive procesin e rekrutimit; • kujdeset për mirëmbajtjen e sistemit të klinetëve, kandidatëve/talenteve etj; • identifikon, krijon dh...

Asistente për të lehtësuar punën tonë me fëmijët me autizëm të moshës 18 muajsh - 3 vjeç - e re

Albania ABA

-
Tiranë, Shqipëri
Qendra jonë kërkon një asistente për të lehtësuar punën tonë me fëmijët me autizëm të moshës 18 muajsh - 3 vjeç. preferohen të diplomuarit ose studente në shkenca sociale. të interesuarit të shprehin interes në emailin: dishnicaanjeza@gmail.com kërkohet asistente për të lehtësuar punën tonë me fëmijët me autizëm të moshës 18 muajsh - 3 v...

Ofroj pune / business high school teacher 19 - e re

Prishtinë, Kosovë
Shkolla amerikane e kosovës po kërkon një mësues të shkollës së mesme të biznesit me kohë të plotë. nëse jeni të apasionuar pas mësimdhënies dhe mësimit dhe ndarjes së pasionit tuaj me studentët, ne do të dëshironim t'ju takonim! detyrat e punës: - zhvilloni plane mësimore, përshtatni programin mësimor për të përmbushur nevojat individual...

Social media manager - e re

One Com

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkesat dhe aftësitë: referohet t`i ketë te përfunduara studimet bachelor. preferohet eksperience ne rrjetet sociale/marketing (menaxhim te faqeve). aftësi të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën angleze. njohuri të hollësishme në platformat si facebook, instagram etj. aftësi të fuqishme per t`u organizuar në mënyrë efekti...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - pune sociale

Pune sociale dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane