Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

pune sociale

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 91 deri në 100 nga 452 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistente për të lehtësuar punën tonë me fëmijët me autizëm të moshës 18 muajsh - 3 vjeç - e re

Ad

Albania ABA

-
Tiranë, Shqipëri
Qendra jonë kërkon një asistente për të lehtësuar punën tonë me fëmijët me autizëm të moshës 18 muajsh - 3 vjeç. preferohen të diplomuarit ose studente në shkenca sociale. të interesuarit të shprehin interes në emailin:...

Edukator/e për parashkollor

Komuna-e-Gjakovës

-
Gjakovë, Kosovë
Republika e kosovës republika kosova/republic of kosovo komuna e gjakovës opština ðakovica/municipality of gjakova njësia për menaxhimin e burimeve njerëzore nr. 01-111/01-781 datë: 12.01.2021 gjakovë në bazë të nenit 67 dhe 68, tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, nenit 5 pikë c të ligjit mbi arsimin në komunat e republikës së kos...

Konsulent/e imobiliar

Remax/Advantage

-
Tiranë, Shqipëri
Re/max advantage, pjesë e kompanisë më të madhe në botë të pronave të paluajtshme po kërkon kandidatë për konsulent imobiliar! përshkrimi agjensia imobiliare re/max advantage, pjesë e re/max albania kërkon të punësojë agjent imobiliarë për zyrat e saj në qendër të tiranës. kualifikimet jemi në kërkim të profesionistëve që kanë si pikë të ...

Inxhinier elektrik

ManeTCI

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi balkan finance investment group , balfin group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. aktivitetet e grupit balfin përfshijnë zhvillimin dhe manaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, log...

Inxhinier zyre

ManeTCI

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi balkan finance investment group , balfin group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. aktivitetet e grupit balfin përfshijnë zhvillimin dhe manaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, log...

Supervizor teknik elektrik /mekanik

Përshkrimi balkan finance investment group , balfin group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. aktivitetet e grupit balfin përfshijnë zhvillimin dhe manaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, log...

Specialist i aseteve & shërbimeve

Përshkrimi balkan finance investment group , balfin group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. aktivitetet e grupit balfin përfshijnë zhvillimin dhe manaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, log...

Konsulent/e imobiliar

Remax/Advantage

-
Tiranë, Shqipëri
Re/max advantage, pjesë e kompanisë më të madhe në botë të pronave të paluajtshme po kërkon kandidatë për konsulent imobiliar! përshkrimi agjensia imobiliare re/max advantage, pjesë e re/max albania kërkon të punësojë agjent imobiliarë për zyrat e saj në qendër të tiranës. kualifikimet jemi në kërkim të profesionistëve që kanë si pikë të ...

Tirane, ofroj vend pune specialist i marredhenies me klientin/agjent shitje

BIPEX COMPANY

-
Tiranë, Shqipëri
Bipex company, kompani e re ne tregun shqiptar me objekt kryesor delivery/poste/e-commerce kerkon te punesoje : -specialist i marredhenies me klientin/agjent shitje detyrat dhe pergjegjesite : -te menaxhoje portofolin e klienteve te vete. -te sjelle kliente te rinj ne biznes. -te kete si fokus kryesor shitjen dhe ruajtjen e marredhenies m...

Tirane, kerkohet inxhinier zyre

ManeTCI

-
Tiranë, Shqipëri
Balkan finance investment group , balfin group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. aktivitetet e grupit balfin përfshijnë zhvillimin dhe manaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikë, et...

Tirane, kerkohet inxhinier elektrik

ManeTCI

-
Tiranë, Shqipëri
Balkan finance investment group , balfin group, është një ndër grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. aktivitetet e grupit balfin përfshijnë zhvillimin dhe manaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me pakicë, industrinë minerare, sistemin bankar, turizmin, energjinë, logjistikë, et...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - pune sociale

Pune sociale dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane