Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

pune sociale

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 623 rezultate (Këshilla për kërkim)

Kërkohet ndërtuese/zhvilluese faqesh interneti (web designer)

Ad

Klejdi Sinani

-
Tiranë, Shqipëri
Kërkohet ndërtuese/zhvilluese faqesh interneti. personat e interesuar të dërgojnë cv-në e tyre në adresën e emailit: klejdisinani@gmx.com. vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen. personat e interesuar duhet të...

Graphic designer - e re

Evapify

-
Prishtinë, Kosovë
Evapify po kërkon një graphic designer t’i bashkohet ekipit: orari: i plotë kush është evapify; evapify është kompani globale me bazë ne poloni që si aktivitet primar ka distribuimin e cigareve elektronike me avullosje- vapes në rajon, me zyre qendrore në prishtinë. kompania do të ofrojë: pajisje moderne; pagë konkurruese; sigurim shëndet...

Asistent/e ekzekutiv/e - e re

V Tech

-
Prishtinë, Kosovë
V technology shpallë vend të lirë për pozitën e punës -asistent/e ekzekutiv i/e projektit full time data e fillimit: menjëherë, 12 muaj me mundësi vazhdimi qyteti: prishtinë, kosovë rreth rolit: nën mbikëqyrjen e përgjithshme të menaxherit të projektit, asistenti/ja i/e projektit do të mbështesë në mënyrë efektive menaxherin e projektit n...

Zyrtar për pr dhe marketing dixhital - e re

Pallati i Rinisë

-
Prishtinë, Kosovë
Në bazë të vendimit për përsëritje të konkursit të miratuar me datën 06.12.2022 nga ana e u.d. kryeshefit ekzekutiv të npl pallati i rinisë sh.a. në prishtinë, e duke u bazuar në nenin nenit 8 të ligjit të punës nr. 03/l-212 të republikës së kosovës, nenit 4 pika 1,2,3,4,5, nenit 5 të udhëzimit administrativ nr. 07/2017 për rregullimin e ...

Durres, ofroj vend pune tour operator/e - e re

ADIS TRAVEL

-
Durrës, Shqipëri
Kerkohet te punesohen operator(e) biletarie /turizmi! kualifikimet: -te kete aftesi shume te mira nderpersonale dhe shitje. -te jete i diplomuar, ose duke studiuar ne universitet per bachelor ose master. -te zoteroje gjuhen angleze ne nivel shume mire, ndersa gjuhet e tjera perbejne avantazh. -te jete i motivuar/kerkues dhe kreativ. -eksp...

Asistent/e ekzekutiv/e - e re

V Tech

-
Prishtinë, Kosovë
V technology shpallë vend të lirë për pozitën e punës -asistent/e ekzekutiv i/e projektit full time data e fillimit: menjëherë, 12 muaj me mundësi vazhdimi qyteti: prishtinë, kosovë rreth rolit: nën mbikëqyrjen e përgjithshme të menaxherit të projektit, asistenti/ja i/e projektit do të mbështesë në mënyrë efektive menaxherin e projektit n...

Avokat, departamenti i rekuperimit të kredive në vonesë - e re

Kredo Finance Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Avokat, departamenti i rekuperimit të kredive në vonesë hapur me: e vlefshme deri më: emri kompanise: 05 dhjetor 2022 18 dhjetor 2022 kredo finance shpk rreth nesh kredo finance sh.p.k, një institucion financiar mikrokredie, i cili ka filluar operimin në treg, për të ofruar tek individët, kredi konsumatore pa kolateral me shërbim të shpej...

Thirrje për propozime - zhvillimi i produkteve të reja turistike në komunën e prishtinës - e re

Thirrje për propozime zhvillimi i produkteve të reja turistike në komunën e prishtinës projekti ppsp dhe komuna e prishtinës ftojnë palët e interesuara të aplikojnë për ide inovative për investime në produkte turistike në komunën e prishtinës dhe rrethinën e saj. promovimi i punësimit në sektorin privat (ppsp) është një projekt i agjencis...

Thirrje per propozime: zhvillimi i produkteve te reja turistike ne komunen e prishtines - e re

Thirrje për propozime zhvillimi i produkteve të reja turistike në komunën e prishtinës projekti ppsp dhe komuna e prishtinës ftojnë palët e interesuara të aplikojnë për ide inovative për investime në produkte turistike në komunën e prishtinës dhe rrethinën e saj. promovimi i punësimit në sektorin privat (ppsp) është një projekt i agjencis...

Redaktor asistent - e re

'kosova journal of surgery' revista shkencore që botohet nga kolegji i kirurgëve të kosovës shpall konkurs për pozitën (me gjysmë orari): redaktor asistent përgjegjësitë dhe detyrat: – ndihmon kryeredaktorin në caktimin dhe drejtimin e aktiviteteve të bordit redaktues dhe recensentëve. – fton recensentë të bashkohen në projekt. – monitoro...

Durres, ofrohet vend pune menaxher/e dyqani - e re

SPAR

-
Durrës, Shqipëri
Njoftim pune spar albania është pjesë e balfin group dhe drejton rrjetin më të madh të shitjeve ushqimore me pakicë me të drejtën e eksluzivitetit të emrit “spar” . balkan finance investment group, balfin group , është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor. gjeografikisht, grupi...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - pune sociale

Pune sociale dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane