Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

kerkohet inxhinier elektrik

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 66 rezultate (Këshilla për kërkim)

Fushe kruje, ofrohet vend pune inxhinier elektrik

Fushe Kruje Cement Factory

-
Krujë, Shqipëri
Fushe kruje cement factory kerkon te punesoje: inxhinier elektrik kriteret: me eksperience pune te jete i perkushtuar dhe i perpikte ne zbatimin e detyrave qe i takohen. te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne: e-mail: elma@seamentalbania.com tel: +355 69 708 0245 + apliko

Tirane, ofrohet vend pune inxhinier elektrik

Fredi Gjenerator

-
Tiranë, Shqipëri
Kerkohen inxhiniere elektrike per firme fredi gjenerator. te kene pervoje pune te kene patenten e klasit b, kusht i domosdoshem mosha deri 35 vjec cel 0689026835 email. marketingfredi@gmail.com + apliko

Durres, ofrohet vend pune inxhinier elektrik-elektronik

Neo Projekt

-
Durrës, Shqipëri
Zgjedhja juaj e parë për industrinë e automatizimit! neo projekt eshte nje kompani qe merret me riparimin dhe diagnostifikimin e e sistemeve automatike te industrise. kjo kompani operon ne tregun vendas dhe ate rajonal si :kosove & maqedoni prej 11 vitesh duke ofruar sherbimet ne industrite: -ndertuese -minerale -portuale -fabrika & linja...

Tirane, kerkojme te punesojme inxhinier ne rolin e drejtuesit teknik (me kohe te pjesshme)

ALB SHPRESA

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqeria “alb shpresa” sh.p.k me seli ne tirane, kerkon te punesoj ne rolin e drejtuesit teknik (me kohe te pjesshme) te pasqyruar ne licensen e shoqerise profesionet si me poshte: inxhinier elektrik (auditues energjie perbene perparesi). inxhinier mekanik. inxhinier mjedisi. inxhinier hidroteknik. inxhinier gjeodet/topograf. inxhinier gj...

Inxhinier mekanik profesionisti po kërkon një profesionist në rolin inxhinier mekanik/elektrik në emër të klientit tonë,...

Tiranë, Shqipëri
Profesionisti po kërkon një profesionist në rolin inxhinier mekanik/elektrik në emër të klientit tonë, një ndër qendrat tregtare më të bukura urbane në qytetin e tiranës. në rolin e inxhinierit mekanik/elektrik, ju do të jeni përgjegjës për mbikëqyrjen e sistemeve mekanike dhe elektrike të hapësirave të qendrës tregtare, duke siguruar që ...

Tirane, ofroj vend pune inxhinier ndertimi elektrik

Kevin.Construksion.

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqeria kevin konstruksion shpk kerkon te punesoje nje inxhinier elektrik per drejtues teknik. i interesuari duhet te plotesoje kriteret si me poshte: -te jete i diplomuar ne master per inxhinieri elektrike. -te kete eksperience pune 5 vite personat e interesuar dhe që plotësojnë kërkesat e përmendura më lart janë të lutur të dërgojnë cv...

Tirane, ofrohet vend pune inxhinier ndertimi, mekanike, gjeodezi/topografi, mjedisi dhe elektrik

b.engjell@yahoo.com

-
Tiranë, Shqipëri
S hoq ëria “eb-2000” shpk k ë rkon t ë pun ë soj sj drejtues teknik ne p rojekt im-mbikqyrje-kolaudim ne fushat: • inxhinier nd ë rtimi • inxhinier mekanik • inxhinier gjeodezi / topografi • inxhinier mjedis • inxhinier e lektrik t ë in teresuarit duhet te disponojne licence ne “projektim mbikqyrje k olaudim ” për më tepë r në tel 068 20 ...

Kerkohet inxhinier elektrik per nje kompani kafeje, kashar , paga 100 000 leke.

Imp

-
Shqipëri
Kerkohet inxhinier elektrik per nje kompani kafeje, kashar , paga 100 000 leke. kriteret: -te jete me eksperience te mepareshme pune ne kete profil. -te permbushe detyrat e dhena. -te kete aftesi menaxheriale. -te disponoje arsimin e duhur per profilin perkates. ofrohet: -orari i punes 08.00 - 16.30 -punohet nga e hena ne te shtune. -paga...

Gjermani, ofroj vend pune elektricist , inxhinier elektrik !

ERCA

-
Shqipëri
Erca albania ofron mundësi punësimi në : 𝐆𝐉𝐄𝐑𝐌𝐀𝐍𝐈 inxhinier elektrik\ elektricist: -kritere të detyrueshme : *eksperiencë pune *diplomë universitare +njohje e diplomes *minimalisht niveli a2 i gjuhes gjermane, i certifikuar mënyra e aplikimit :të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv e tyre ne ( formati word + foto ) në e-mai...

Durres, ofroj vend pune inxhinier elektrik/ elektriçist

Dekoll Kompani

-
Durrës, Shqipëri
"dekoll" sh.p.k. është një kompani lider në tregun rajonal që ofron zgjidhje inovative në prodhimin e materialeve të ndërtimit. gama e produkteve tona në treg përfshin: koll, grafiato, fino, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi, bojërat pinto dhe produktet e polisterolit termax. me zgjerimin e veprimtarisë tregtare, dekoll kërkon të punës...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - kerkohet inxhinier elektrik

Kerkohet inxhinier elektrik dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane