Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

jurist

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 67 rezultate (Këshilla për kërkim)

Durres, ofrohet vend pune juriste - e re

PESPA ALBANIA

-
Durrës, Shqipëri
Durres, ofrohet vend pune juriste pespa alumin shpk, lider ne dizenjimin, projektimin inxhinierik, prodhimin dhe perpunimin e produkteve te aluminit, me nje eksperience 27 vjecare ne treg kerkon te punesoje jurist/e. kriteret e kerkuara: - te kete perfunduar arsimin e larte ne fakultetin e drejtesise ; - te kete njohuri te mira te legjisl...

Jurist njoftime pune - shtëpia botuese dhe shtypshkronja filara kërkon të punësojë - e re

Shqipëri
Njoftime pune - shtëpia botuese dhe shtypshkronja filara kërkon të punësojë • të ketë mbaruar fakultetin e drejtesise, (diplomë universitare). • të ketë njohuri të mira të programeve word, exel etj. • të ketë eksperiencë të paktën dy vjeçare në prokurime publike• të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.. • të jetë e vëmendshme dhe...

Tirane, ofrohet vend pune jurist - e re

Anchor

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqëri e specializuar në sektorin e ndërtimit, për të zgjeruar stafin e saj kërkon një punëmarrës në pozicionin jurist/e. kandidatët duhet: - të kenë të paktën një eksperiencë 3 vjeçare në ushtrimin e profesionit të tyre; - të kenë njohuri të mira të programeve kopjuterike; - të zotërojnë një gjuhë të huaj mes gjuhës angleze ose italiane...

Avokat, departamenti i rekuperimit të kredive në vonesë - e re

Kredo Finance Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Avokat, departamenti i rekuperimit të kredive në vonesë hapur me: e vlefshme deri më: emri kompanise: 05 dhjetor 2022 18 dhjetor 2022 kredo finance shpk rreth nesh kredo finance sh.p.k, një institucion financiar mikrokredie, i cili ka filluar operimin në treg, për të ofruar tek individët, kredi konsumatore pa kolateral me shërbim të shpej...

Jurist njoftime pune - shtëpia botuese dhe shtypshkronja filara kërkon të punësojë - e re

Shqipëri
Njoftime pune - shtëpia botuese dhe shtypshkronja filara kërkon të punësojë • të ketë mbaruar fakultetin e drejtesise, (diplomë universitare). • të ketë njohuri të mira të programeve word, exel etj. • të ketë eksperiencë të paktën dy vjeçare në prokurime publike• të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.. • të jetë e vëmendshme dhe...

Jurist njoftime pune - shtëpia botuese dhe shtypshkronja filara kërkon të punësojë

Shqipëri
Njoftime pune - shtëpia botuese dhe shtypshkronja filara kërkon të punësojë • të ketë mbaruar fakultetin e drejtesise, (diplomë universitare). • të ketë njohuri të mira të programeve word, exel etj. • të ketë eksperiencë të paktën dy vjeçare në prokurime publike• të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.. • të jetë e vëmendshme dhe...

📄 menaxhere kontratash dhe prokurimesh

Tiranë, Shqipëri
✅ kreatx kerkon te punesoje: ▪ menaxher/e e kontratave dhe prokurimeve e cila do të jetë në kontakt të vazhdueshëm me bashkëpunëtorët e kompanisë për zbatimin e kontratave të lidhura midis palëve, përmbushjen e detyrimeve sipas afateve të dakortësuara dhe ndjekjen e proçesit të prokurimeve në të gjitha fazat e tij. ✅detyrat per pozicionin...

Jurist

Shell Kosova

-
Prishtinë, Kosovë
Detyrat dhe pergjegjesit te jep mendime juridike, profesionale dhe rekomandime tjera në përmbushjen e ligjshmëris të kompanisë percjelljen e te gjitha ligjeve, udhezimeve administrative te cilat kane te bejne me natyren e punes se kompanise, përpilimin e të gjitha kërkesave dhe lëndeve për pikat shitëse dhe deponisë merret me menaxhimin e...

Jurist

Shell Kosova

-
Prishtinë, Kosovë
Detyrat dhe pergjegjesit te jep mendime juridike, profesionale dhe rekomandime tjera në përmbushjen e ligjshmëris të kompanisë percjelljen e te gjitha ligjeve, udhezimeve administrative te cilat kane te bejne me natyren e punes se kompanise, përpilimin e të gjitha kërkesave dhe lëndeve për pikat shitëse dhe deponisë merret me menaxhimin e...

Tirane, ofroj vend pune jurist

Oracle Solicitors

-
Tiranë, Shqipëri
Job description reviewing and advising the head of compliance on materials for all areas of the business conduct monitoring reviews as assigned to the individual and providing detailed reports in a timely manner ability to use good judgment and logic with diligence and organization skills perform administrative functions for assigned comp...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - jurist

Jurist dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane