Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

inxhinier ndertimi

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 219 rezultate (Këshilla për kërkim)

Inxhinier/e zbatimi agi kons shpk agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila... - e re

Tiranë, Shqipëri
Agi kons shpk agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), ''tar...

Inxhinier ndërtimi në zbatim - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al po kërkon për një klientin e saj një inxhinier ndërtimi në zbatim. një person i oragnizuar intuitiv dhe kreativ i cili ndjek proceset e punës. detyrat detyrat kryesore: të sigurojë një shërbim cilësor. të ndjekë proceset e punës të përcaktuar në udhëzimet, në lidhje me politikat e kompanisë; aftësi të shkëlqyera intu...

Inxhinier/e kostoist - e re

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), "tarraca e u...

Tirane, ofroj vend pune inxhinier ndertimi - e re

MF INVEST GROUP SHPK

-
Tiranë, Shqipëri
Pershkrimi i pozicionit inxhinieri i zbatimit ka si detyre funksionale organizimin dhe drejtimin e punimeve te ndertimit ne perputhje me projektin, preventivin, specifikimet teknike dhe standardet, grafikut te miratuar deri ne fazen e dorezimit te objektit. detyrat kryesore shqyrton projektet e zbatimit, preventivin dhe specifikimet tekni...

Tirane, ofroj vend pune inxhinier ndertimi - e re

cec shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Edukimi, kualifikimet dhe eksperiencat e kerkuara: - te kete perfunduar arsimin e larte per inxhinier/e - te kete mbi 3 vjet eksperience pune (mbikqyrje, projektim). - te kete njohuri per programet baze cad, etabs, sap - njohje shume e mire e gjuhes angleze . - aftesi shume te mira komunikimi . - aftesi per te punuar ne grup . duhet t'i p...

Inxhinier ndertimi junior - zbatim - e re

Tiranë, Shqipëri
Detyrat • drejton dhe organizon punen ne kantier. • perpilimi i grafikut te punimeve ndertimore mujor dhe total i projektit, mbi baze te te cilit dergon dhe grafikun e blerjeve te materialeve. • organizimi dhe dhenia e urdhërave te punes javore secilit prej nenkontraktoreve, me qellim arritjen e afateve. • do njoftoje rregullisht nënkontr...

Inxhinier strukturist dhe transporti - e re

AVE CONSULTING

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi ave consulting sh.p.k është një studio projektimi inxhinierike me një larmi projektesh të të gjitha shkallëve dhe tipologjive, pra një mundësi e mirë që kushdo që punon aty të zhvillohet në shumë drejtime. tani ju mund të jeni pjesë e saj pasi ave consulting sh.p.k shpall pozicion vakant për inxhinier/e strukturist apo inxhinie...

Inxhinier ndertimi agi kons shpk përshkrimi i kompanisë. agikons sh.p.k., një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit,... - e re

Tiranë, Shqipëri
Agi kons shpk përshkrimi i kompanisë. agikons sh.p.k., një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit, e angazhuar për përsosmëri dhe cilësi të lartë, në kuadër të zhvillimit të saj fton individë të kualifikuar ti bashkohen kompanisë sonë në pozicionin: inxhinier ndërtimi mbi 22 vjec kohe e plote diplomë në fakultetin e inxhinierisë së ndë...

Inxhinier/e zbatimi agi kons shpk agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila... - e re

Tiranë, Shqipëri
Agi kons shpk agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), "...

Inxhinier ndertimi - e re

ALBANIA BAY MARINA

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi shoqeria "albania bay marina" kërkon të punësojë një inxhinier ndërtimi në zbatim! detyrat •hartimin dhe ndjekjen e grafikut të punimeve sipas projektit dhe planit të organizimit •përpilimin dhe kontrollin e të gjithë dokumentacionit tekniko ligjor në objekt, si proces-verbale, libreza masash, akte piketimi e kontrolli etj. •zg...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - inxhinier ndertimi

Inxhinier ndertimi dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane