Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

inxhinier ndertimi

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 245 rezultate (Këshilla për kërkim)

Alesio 2014 kerkon inxhinier ndertimi

Ad

Alesio 2014

-
Tiranë, Shqipëri
Kerkohet inxhinier ndertimi objekte civile dhe infrastrukture #email: info@alesio2014.al #tel: 0688088515 • përpilimi dhe menaxhimi i të gjitha dokumenteve teknike ligjore në të gjithë objektin, përfshirë procesverbalet ...

Inxhinier ndertimi

Ad

DION-AL SHPK

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqeria dion-al shpk eshte duke kerkuar inxhinier ndertimi me kohe te plote. inxhinieri është përgjegjës për hartimin, përgatitjen e tabelave të volumeve metrike, librezave të masave, situacioneve të punimeve pjesor d...

Objekte civile dhe infrastrukture - e re

Tiranë, Shqipëri
Kerkohet inxhinier ndertimi objekte civile dhe infrastrukture #email: [email protected] detyrat • përpilimi dhe menaxhimi i të gjitha dokumenteve teknike ligjore në të gjithë objektin, përfshirë procesverbalet dhe librat e matjeve. veprimet e markimit dhe kontrollit etj. • krijimi dhe respektimi i një plani pune në përputhje me projektin ...

Inxhinier ndertimi - e re

Tiranë, Shqipëri
✨ ales construction ofron vende te lira pune ▪ kerkohet inxhinier ndertimi per qytetet palase /jale ▪ kerkohet inxhinier/e ndertimi (kostoist) ▪ kerkohet kordinator hse 📩te interesuarit janë të lutur të dergojne cv- ne, ne adresen e emailit in[email protected] ,ose te kontaktojne ne numrin tone te telefonit! 📍 adresa: rr. teodr keko, un...

Tirane, ofrohet vend pune inxhinier/e zyre - e re

Uljan Kala

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania "2b&construction group" sh.p.k kerkon te punesoje inxhinier/e ndertimi per pozicionin ne zyre : te jete i diplomuar dhe me experience pune ne fushen e inxhinierise se ndertimit te kene njohuri ne pergatitjen e dosjeve te dokumentacionit tekniko-ligjor te objektit te kete njohuri ne perpunimin e projekteve, hartimin e situacioneve...

Inxhinier ndertimi - e re

Shqipëri
Kandidatet duhet te plotesojne keto kritere: • diplome ne inxhinieri ndertimi. • eksperience pune mbi 5 vjet ne zbatim • te kete aftesi shume te mira planifikimi dhe organizimi pune. • te kete njohuri shume te mira te programeve inxhinierike dhe paketes office. • pergatitja e dokumentacionit tekniko-ligjor, libreza masash. • prioritet eks...

Inxhinier te makinerisë (27)(alb/eng) - e re

Korporata Energjetike e Kosovës

-
Prishtinë, Kosovë
Shpallje publike bazuar në nenin 8 të ligjit të punës, seksionin v pikën 3 (c) të rregullores së kek-ut sh .a, dhe nevojave të paraqitura për plotësimin e disa vendeve të lira të punës në divizionet e kek-ut, divizioni i burimeve njerëzore, më 22.05.2023 publikon shpalljen për pozitat e mëposhtme: inxhinier te makinerisë (27 kryerës) qëll...

Inxhinier ndertimi - e re

2T shpk

-
Viti, Kosovë
Kompania "2t" shpk , e cila operon ne tregun shqiptar qe nga viti 2000 ne fushën e ndërtimeve civile dhe infrastrukturore ne kuadër te projekteve te reja shpall pozicionin vakant si me poshtë: pozicioni: inxhinier ndërtimi ne kantier detyrat dhe përgjegjësitë kryesore: asiston ne përgatitjen e dokumentacionit gjate dhe pas ndërtimit (shop...

Tirane, ofroj vend pune inxhinier ndertimi - e re

MODESTE

-
Tiranë, Shqipëri
Modeste shpk ofron vend pune si inxhinier ndertimi . kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: • diplomë në inxhinieri ndërtimi. • eksperiencë pune mbi 5 vjet në zbatim • të ketë aftësi shumë të mira planifikimi dhe organizimi pune. • të ketë njohuri shumë të mira të programeve inxhinierike dhe paketës office. • pergatitja e dokumentac...

Inxhinier ndertimi njoftime pune - kompania paluca group per subjektin primo group ofron vende pune inxhinier ndertimi n... - e re

Shqipëri
Njoftime pune - kompania paluca group per subjektin primo group ofron vende pune inxhinier ndertimi ne kantier te interesuarit duhet te kene eksperience pune ne zbatim. te zoteroje ne nje nivel te larte programet kompjuterike baze dhe autocad. njohuri shume te mira te gjuheve te huaja. te jete inxhinier zbatimi i licencuar e kenaqshme te ...

Inxhinier ndertimi ne kantier - e re

PRIMO GROUP SHPK

-
Shqipëri
Kompania paluca group per subjektin primo group ofron vende pune -inxhinier ndertimi ne kantier te interesuarit duhet te kene eksperience pune ne zbatim, te zoteroje ne nje nivel te larte programet kompjuterike baze dhe autocad, njohuri shume te mira te gjuheve te huaja, te jete inxhinier zbatimi i licensuar. te interesuarit duhet te derg...

Shoqeria senka shpk ofron pozicion të lirë pune për inxhinier ndërtimi - e re

Senka SHPK

-
Shqipëri
Shoqeria senka shpk ofron pozicion të lirë pune për inxhinier ndërtimi inxhinieri i nd ërtimit kontrollon punimet në përputhje me projektin, specifikimet teknike, legjislacionin e aplikueshëm në fuqi dhe kushtet e sigurisë dhe shëndetit në punë. detyrat dhe përgjegjësitë kryesore : përpunon projektet, harton situacionet mujore dhe libreza...
Sugjerime:

Kundenberater/in // call-center

Ad

Deutsches Pflegehilfswerk

-
Prishtinë, Kosovë
Das deutsche pflegehilfswerk dient dem zweck, die versorgungssituation in deutschland in den segmenten häusliche betreuung und pflegehilfsmitteln zu verbessern. zur erweiterung unseres remote-sales teams suchen wir dich...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - inxhinier ndertimi

Inxhinier ndertimi dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane