Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

infermiere

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 82 rezultate (Këshilla për kërkim)

Ofrohet vend pune infermiere (🇩🇪 gjermani / gelsenkirchen) - e re

ERCA

-
Shqipëri
🇩🇪 gjermani / gelsenkirchen 👉 infermier/e kriteret që kërkohen: ✔ diplomë për infermieri të përgjithshme ✔ liçencë ✔ njohuri të gjuhës gjermane b1 (të çertifikuar) ✔ patent /ë ✔ mosha 23 - 40 vjeç ofrohet për kandidatët: ✔ asistencë në akomodim. ✔ kontratë e përhershme pune. 📑mënyra e aplikimit :të gjithë të interesuarat mund të dërgo...

Infermier/e (13) (gjilan, dubravë) - e re

Ministria e Shëndetësisë

-
Gjilan, Kosovë
Përshkrimi rn00010349 lloji i rekrutimit: pranim data e njoftimit: 04/11/2022 afati për aplikim: 04/12/2022 - 11/12/2022 infermier/e per me shume detaje rreth shpalljes klikoni ne butonin me poshte tags ministria e shendetesise infermier infermiere shendetesi medicine departamenti shendetesor i burgjeve gjilan dubrave shpallje publike

Infermier/e (13) (gjilan, dubravë) - e re

Ministria e Shëndetësisë

-
Gjilan, Kosovë
Përshkrimi rn00010349 lloji i rekrutimit: pranim data e njoftimit: 04/11/2022 afati për aplikim: 04/12/2022 – 11/12/2022 infermier/e per me shume detaje rreth shpalljes klikoni ne butonin me poshte tagged as: departamenti shendetesor i burgjeve, dubrave, gjilan, infermier, infermiere, medicine, ministria e shëndetësisë, shendetesi, shpall...

Mundësi punësimi në europë dhe lindje e mesme - e re

ERCA

-
Shqipëri
🔔 mundësi punësimi dhe oferta vakante në: 🎯 gjermani, austri, itali, france ,angli dhe lindjen e mesme !! 👉apliko tani me erca albania 👉mundësi e shpejt punësimi për të gjithë kandidatët që kanë takime të rezervuar per kategorinë 26 në ambasadën gjermane. 📣kërkohen kandidatë për staf mjeksorë ne gjermani 🇩🇪 : 📣kërkohen kandidatë p...

Geniuslab kerkon te punesoje : infermiere

GeniusLab

-
Shqipëri
Laboratori genius kerkon te punesoje : infermiere aplikanti/ja ka këto detyra dhe përgjegjësi: - kryen funksionin primar te pritjes se pacientit dhe marrjes se kampionit per analiza laboratorike. - verifikon gjendjen higjenike të ambjenteve ku kryhet marrja e kampionit dhe sigurohet që të jenë në kushte të përshtatshme; njofton eprorët dh...

Ndihmës infermier/e (finlandë)

Riveria

-
Kosovë
Filloni një jetë të re në finlandë, vendin më të lumtur në botë! përshkrimi i programit: riveria është një nga ofruesit më të mëdhenj të arsimit dhe trajnimit profesional në finlandë. programi ofron punë si ndihmës infermier/e, praktike dhe studim në të njëjtën kohë për të marrë një diplomë finlandeze në një institut profesional. www.rive...

Ndihmës infermier/e (finlandë)

Riveria

-
Kosovë
Filloni një jetë të re në finlandë, vendin më të lumtur në botë! përshkrimi i programit: riveria është një nga ofruesit më të mëdhenj të arsimit dhe trajnimit profesional në finlandë. programi ofron punë si ndihmës infermier/e, praktike dhe studim në të njëjtën kohë për të marrë një diplomë finlandeze në një institut profesional. www.rive...

Tirane, ofrohet vend pune infermiere

Alfa Dental Studio

-
Tiranë, Shqipëri
Alfa dental studio ofron mundësi punësimi për pozicionin vakant: - infermiere kriteret e pranimit: - studime në fushën përkatëse - njohuri të gjuhës angleze - eksperienca e mëparshme nuk është një kusht i domosdoshëm kandidatët e interesuar të kontaktojnë si vijon: email: info@alfadentalstudio.com mobile: +355 682007447 cel. : 0682007447 ...

International hospital shpall konkurs për infermiere

International Hospital

-
Pejë, Kosovë
Ne jemi duke kerkuar dy infermiere te licensuara për tu kujdesur për pacientet tanë, duke bërë lehtësimin e shërimit të tyre sa më të shpejtë. kandidatja ideale do të jetë një profesioniste e përgjegjshme dhe e trajnuar shumë mirë në gjendje që të ofroj kujdesin më të mire. ne presim qe ju gjithashtu t’i udhëzoni pacientat tanë që ti ndje...

International hospital hap konkursin per infermiere

International Hospital

-
Pejë, Kosovë
Ne jemi duke kerkuar dy infermiere te licensuara për tu kujdesur për pacientet tanë, duke bërë lehtësimin e shërimit të tyre sa më të shpejtë. kandidatja ideale do të jetë një profesioniste e përgjegjshme dhe e trajnuar shumë mirë në gjendje që të ofroj kujdesin më të mire. ne presim qe ju gjithashtu t’i udhëzoni pacientat tanë që ti ndje...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - infermiere

Infermiere dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane