Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

ekonomist

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 245 rezultate (Këshilla për kërkim)

📄 mundesi punesimi prane kompanise me group ne pozicionin ekonomist/e - e re

Tiranë, Shqipëri
⏩ mundesi punesimi prane kompanise me group 📈ekonomist/e për hartimin e “busta paga” me kohë të plotë ose të pjesshme. 📌 "busta paga" është një dokument/çek i rëndësishëm që jepet nga punëdhënësi si pagesë për punën që një punëtor ka bërë. kjo është e vlefshme për sistemin italian dhe përdoret në itali. ⏩ kriteret : 🍀 diplome nga unive...

Finance manager (development org) - e re

Profesionisti recruitment agency is a recruitment and consulting agency focused on evaluating human resources and facilitating businesses select the right staff. our purpose is to build trusted, long-term relationships with candidates and businesses. our vision is to ensure that people in our market are inspired, motivated, trained, and d...

Asistente në financa - e re

TEUTA MATOSHI

-
Prishtinë, Kosovë
Mundësi punësimi / konkurs kompania “teuta matoshi b.i” shpall konkurs për pozitën e punës asistente në financa. përvoja e punës që kërkohet është minimum 2 (dy) vite në kontabilitet dhe financa. kandidatet të cilat aplikojnë duhet të kenë njohuri të mira në ndonjë softuer të kontabilitetit dhe atë në: kalkulime të mallit, importe, shpenz...

Profesionisti finance manager (development org) - e re

Profesionisti

-
Tiranë, Shqipëri
Profesionisti recruitment agency is a recruitment and consulting agency focused on evaluating human resources and facilitating businesses select the right staff. our purpose is to build trusted, long-term relationships with candidates and businesses. our vision is to ensure that people in our market are inspired, motivated, trained, and d...

Tirane, ofroj vend pune ekonomist - e re

Enbi Power sh.p.k

-
Tiranë, Shqipëri
Enbi power sh.p.k kerkohet financier/kontabilist te kete perfunduar nivelin master finance-kontabilitiet te kete eksperience pune minimumi 3 vjet. njohje shume e mire e paketes financa 5 dhe microsoft office. lutem dergoni cv-ne ne adresen e emailit info@enbi-power.com + apliko

📄 kompania koral food shpk, është në kërkim të një ekonomist/e me kohe te plote. - e re

Tiranë, Shqipëri
⏩ kompania koral food shpk, është në kërkim të një ekonomist/e me kohe te plote. ✅kualifikimet dhe aftesite e kerkuara: · diplome universitare në një nga degët e fakultetit të ekonomisë · të ketë eksperiencë pune si ekonomist/ekonomiste ne distribucion,(eksperiencat me pak se 1 vit nuk do te merren parasysh) · të njohe shumë mirë programe...

Ekonomist/e njoftime pune - proper pizza albania, zotëruese ekskluzive e markës "proper pizza" në shqipëri, me një ekspe... - e re

Shqipëri
Njoftime pune - proper pizza albania, zotëruese ekskluzive e markës "proper pizza" në shqipëri, me një eksperiencë prej 8-të vitesh në tregun shqiptar kërkon të punësojë kualifikime/kërkesa: * të ketë përfunduar fakultetin e ekonomisë, preferohet dega financë - kontabilitet. * të ketë njohuri shumë të mira të programeve të paketës microso...

Tirane, ofrohet vend pune ekonomist/e - e re

Proper Pizza Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Proper pizza albania, zot ëruese ekskluzive e mark ës "proper pizza" n ë shqip ëri, me nj ë eksperienc ë prej 8-t ë vitesh n ë tregun shqip ëtar k ërkon t ë pun ësoj ekonomist/e pran ë zyrave q ëndrore. kualifikime/kërkesa: të ketë përfunduar fakultetin e ekonomisë, preferohet dega financë - kontabilitet; të ketë njohuri shumë të mira të ...

Financier/kontabilist - e re

AGRION SH.P.K.

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs per: financier/kontabilist kandidati/ja duhet të jetë me eksperiencë në fushën e financave – kontabilitetit. të jetë i rregullt dhe korrekt. të jetë i aftë të punojë në grup. me orar të plotë pune. vendi i punës – prishtinë kriteret për aplikim: të ketë njohuri të mira të kontabilitetit/financave, të ketë njohuri të gjuhës angleze...

Zyrtar/e i/e financave - e re

Rrjeti i Grave të Kosovës

-
Prishtinë, Kosovë
Pozitë e hapur: zyrtar/e i/e financave rrjeti i grave të kosovës (rrgk) shpallë pozitë të re pune me orar të plotë: zyrtar/e i/e financave ju lutemi dërgoni në [email protected] me titull (subject): “rrgk: zyrtar/e i/e financave ”, deri me 26 dhjetor 2022: cv-në tuaj; letrën motivuese; dhe dy letra reference (me detaje kontaktuese). vetëm...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - ekonomist

Ekonomist dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane