Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

burime njerezore

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 51 deri në 60 nga 64 rezultate (Këshilla për kërkim)

[pdf]Handikos rishpallë konkurs për ekspert / kompani lokale që ofron politikë për përfshirjen e fëmijëve në aktivitetet tona...

HANDIKOS

-
Prishtinë, Kosovë
Promoting violence prevention in all settings for children with disabilities in kosovo terms of references title local expert / company to deliver a policy on inclusion of children in to handikos's activities; upgrading current hr manual and its database to be fledged in to one system. purpose to support handikos organizational developmen...

Kompani ndertimi/fasadash , ofroj vend praktike intership ne departamentin e shitjeve -marketing

ALUFLOR Burime njerezore

-
Tiranë, Shqipëri
Tirane, ofroj vend praktike internship ne departamentin e shitjeve-marketing aluflor mundeson zhvillimin e intership-it aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për m...

Zyrtar per burime njerezore

AS SPORT sh.p.k

-
Prishtinë, Kosovë
Përmbledhje e detyrave dhe përgjegjësive: • mirëmban data bazën e pushimeve vjetore, mjekësore dhe të tjera;• mirëmban informatat e të punësuarve duke azhurnuar të dhënat e tyre në mënyrë elektronike;• mirëmban dhe azhurnon dosjet personale;• asiston në përgatitjen e pagave dhe në mungesë të zyrtarit për llogaritjen e pagave dhe beneficio...

Trajnim profesional ne burime njerezore

Tiranë, Shqipëri
Punesim&rekrutim per nje klientin e saj ofron mundesine e trajnimeve te karrieres ne fushen e human resources (burime njerezore). kohezgjatja e trajnimit: 2 jave klasat e trajnimeve organizohen me nje nr te ulet pjesmarresish, kjo per te mundesuar efektivitetin dhe cilesine sa me te larte te trajnimit. kane nisur regjistrimet! per tu bere...

Tirane, ofroj vend pune menaxher shitjesh

ALUFLOR Burime njerezore

-
Tiranë, Shqipëri
Aluflor eshte nje kompani me aktivitet ne fushen e ndertimit me ekspertize ne konceptimin, projektimin, perpunimin dhe ndertimin e fasadave te jashtme te objekteve duke ofruar nje portofol te plote te te gjitha llojeve te fasadave te xhamit, fasadave te ventiluara me material natyrore, fasadave te ventiluara me pllake qeramike, fasadave t...

Tirane, ofroj vend pune internship inxhinier/e ndertimi ose arkitekt/e

ALUFLOR Burime njerezore

-
Tiranë, Shqipëri
Internship ne departamentin teknik/ inxhinier/e ndertimi aluflor mundeson zhvillimin e internship-it per pozicionin e inxhinier/e ndertimi / arkitekt/e ne departamentin teknik aluflor mundeson ndertimin e fasadave te teknologjise se larte, dritareve dhe dyerve duke perdorur sisteme te profileve te aluminit, paisje te perpunimit, aksesorev...

Aluflor kerkon drejtor/e i departamentit juridik dhe burimeve njerezore

Ne kuader te zgjerimit te kompanise, dhe nevojes per staf shtese, aluflor eshte i interesuar te punësojë një drejtor/e te departamentit juridik dhe burimeve njerezore që të plotësojë kriteret e mëposhtme: aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pa...

Tirane, ofroj vend pune drejtor/e teknik/e

ALUFLOR Burime njerezore

-
Tiranë, Shqipëri
Aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për më tepër aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. përfitimi funksional i markës qën...

Tirane, ofroj vend pune inxhinier zbatim objekti

ALUFLOR Burime njerezore

-
Tiranë, Shqipëri
Aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për më tepër aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. përfitimi funksional i markës qën...

Tirane, ofroj vend pune inxhinier strukturist

ALUFLOR Burime njerezore

-
Tiranë, Shqipëri
Aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për më tepër aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. detyrat dhe përgjegjësitë: • ësht...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - burime njerezore

Burime njerezore dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane