Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

burime njerezore

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 21 deri në 30 nga 64 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tiranë, ofroj vend pune magazinier

ALUFLOR Burime njerezore

-
Tiranë, Shqipëri
Aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për më tepër aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. përfitimi funksional i markës qën...

Tirane, ofroj vend pune specialiste burime njerezore

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania brunes sh.p.k ,n je kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave,ne saje te zgjerim te aktivitetit, kerkon kandidate potencial per pozicionin specialiste e burimeve njerëzore. përmbledhje: specilist i burimeve njerëzore ka funksion bazë funksionimin e të gjitha programeve të burimeve njerëzor...

Rekrutuese te jashtem

Smart Call

-
Shqipëri
Jemi ne kerkim per te punesuar rekrutuese te jashtem. puna mund te behet nga shtepia, me orare flexible. eksperienca perben avantazh aplikoni ne linkun e meposhtem: https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlsdunnl2q8dd4qsezsl5llmsslv_8yudka0gmjnuhv3yrypoua/viewform

Tirane, ofrohet burime njerezore

Edison55

-
Tiranë, Shqipëri
Më në fund erdhi !!!!!! paketa më e re për biznesin tani erdhi! ne ju ofrojmë sherbimin më të mirë në treg duke plotesuar çdo pritshmeri të mundshme, ndaj çdo biznesi ! sot ju ,për vetem 30 mij lek (të reja) në muaj mund të perfitoni sherbim total të burimeve njerëzore lider në tregun e biznesit! si asnjeher më parë apek agjensi ofron mbi...

Durres, ofroj vend pune roje magazine

ALUFLOR Burime njerezore

-
Durrës, Shqipëri
Aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për më tepër aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. përfitimi funksional i markës qën...

Mundesi punesimi ne tirane !specialiste rekrutimi \burime njerezore

Tiranë, Shqipëri
🔛specialiste rekrutimi burime njerezore ( tirane)🇦🇱 agjensia e punesimit "erca" hap audicion per punonjese te reja ne kuader te zgjerimit te stafit. 🔛 ✔️kriteret ➡️aftesi shume te mira ne komunikimi ➡️ perqendrim dhe vemendje ne detaje ➡️ te dije te menaxhoje kohen ➡️ aftesi per te punuar ne grup ➡️ me arsimit te larte ➡️ njohuri te m...

Shoqëria "aluflor" sh.p.k, ofron internship jurist/e

ALUFLOR Burime njerezore

-
Tiranë, Shqipëri
Internship jurist/e aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për më tepër aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. përfitimi fun...

Tirane, ofroj vend pune merchandiser

Aiba

-
Tiranë, Shqipëri
P ërshkrim pune – merchandiser veza aiba (femër) struktura : departamenti i marketingut / aiba company raporton tek : drejtuesi i kompanisë,drejtori i burime njerezore dhe drejtori i komunikimit & marketing i aiba agency detyra & përgjegjësi monitoron aspektet vizuale dhe tregtare të të gjithë gamës së produkteve të vezës aiba dhe konkurr...

Director of human resources and training

Aluflor mundeson zhvillimin e intership-it ne departamentin e finances

ALUFLOR Burime njerezore

-
Tiranë, Shqipëri
Aluflor mundeson zhvillimin e intership-it ne departamentin e finances aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. përfitimi funksional i markës qëndron në zgjidhjet më ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - burime njerezore

Burime njerezore dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane