Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

burime njerezore

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 118 rezultate (Këshilla për kërkim)

Dizajner grafik - e re

Prishtinë, Kosovë
Shpallje për angazhim në punë dhe detyra specifike – dizajn grafik shpallja përshkrimi i detyrave formulari zyrtar i aplikimit ne mbeshtetje te nenit 12.2 te ligjit nr.05/l-055 per auditorin e pergjithshem dhe zyren kombetare te auditimit te republikes se kosoves dhe nenit 12.4 te ligjit nr.03/1-149 per sherbimin civil te republikes se ko...

Specialist/e manualesh dhe procedurash - e re

ALUFLOR Burime njerezore

-
Tiranë, Shqipëri
Tirane, ofroj vend pune specialist/e manualesh dhe procedurash aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për më tepër aluflor ka vendosur standarde të larta teknologji...

Punesim rekrutim durres, trajnim ne burime njerezore - e re

Punesim Rekrutim

-
Tiranë, Shqipëri
Punesim & rekrutim per nje klientin e saj ofron mundesine e trajnimeve te karrieres ne fushen e human resources (burime njerezore). kohezgjatja e trajnimit: 1 ditore ose 4 ditore klasat e trajnimeve organizohen me nje nr te ulet pjesmarresish, kjo per te mundesuar efektivitetin dhe cilesine sa me te larte te trajnimit. ne perfundim te tra...

Reçepsioniste, lushnje - e re

Metropol Group

-
Lushnjë, Shqipëri
Detyrat dhe përgjegjësitë • -siguron informacionin e kërkuar (përmbush të gjitha detyrat); • -u përgjigjet telefonatave dhe/ose transferon thirrjet në menyrë të sjellshme dhe në kohë; • -dëgjon dhe mban shënim me kujdes pyetjet dhe kërkesat e telefonatave; • -përdor gjykimin dhe njohurite e organizimit, veprimeve dhe procedurave për t’iu ...

Tirane, ofroj vend pune normist

ALUFLOR Burime njerezore

-
Tiranë, Shqipëri
Aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për më tepër aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. përfitimi funksional i markës qën...

Tirane, ofroj vend pune construction planner

ALUFLOR Burime njerezore

-
Tiranë, Shqipëri
Aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për më tepër aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. përfitimi funksional i markës qën...

Durres, trajnim profesional ne burime njerezore

Punesim&Rekrutim

-
Durrës, Shqipëri
Per nje klientin e saj ofron mundesine e trajnimeve te karrieres ne fushen e human resources (burime njerezore). kohezgjatja e trajnimit: 1 dhe 4 ditore klasat e trajnimeve organizohen me nje nr te ulet pjesmarresish, kjo per te mundesuar efektivitetin dhe cilesine sa me te larte te trajnimit. ne fund mundesohet pajisja me certifikate. de...

Durres, trajnim profesional ne burime njerezore

Punesim&Rekrutim

-
Durrës, Shqipëri
Per nje klientin e saj ofron mundesine e trajnimeve te karrieres ne fushen e human resources (burime njerezore). kohezgjatja e trajnimit: 1 dhe 4 ditore klasat e trajnimeve organizohen me nje nr te ulet pjesmarresish, kjo per te mundesuar efektivitetin dhe cilesine sa me te larte te trajnimit. ne fund mundesohet pajisja me certifikate. de...

Durres, ofroj vend pune inxhinier zbatim objekti

ALUFLOR Burime njerezore

-
Durrës, Shqipëri
Aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për më tepër aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. përfitimi funksional i markës qën...

Tirane, ofroj vend pune ing. zbatim objekti

ALUFLOR Burime njerezore

-
Tiranë, Shqipëri
Aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. për më tepër aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. përfitimi funksional i markës qën...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - burime njerezore

Burime njerezore dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane