Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

agjent shitjesh

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 316 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofrohet vend pune agjent shitje - e re

FUFARMA SHA

-
Tiranë, Shqipëri
Fufarma sh.a. ështe një nga kompanitë kryesore farmaceutike në shqipëri. misioni ynë është shërbimi në kohën dhe cilësinë e duhur të të gjithë kërkesave të tregut farmaceutik. aktualisht jemi të interesuar të punësojmë: agjent shitjesh profili i punës: detyra kryesore e agjentit te shitjes është të kryeje aktivitetet e shitjes, me qëllim ...

Tirane, ofrohet vend pune agjent shitje - shpërndarës - e re

Shtëpia botuese Bota Shqiptare

-
Tiranë, Shqipëri
Kërkohet agjent shitjesh / shpërndarës të jetë i komunikueshëm dhe bashkëpunues. të furnizojë libraritë, kancelaritë etj. me libra. ndjekja dhe komunikimi i vazhdueshëm me klientët duke plotësuar nevojat e tyre. gjetja e klientëve të rinj. të përdorë motorin dhe makinën. patentë e klasit b. kushtet e punës të kënaqshme. të interesuarit të...

Infinitioffice ofrohet vend pune agjent shitjesh - e re

InfinitiOffice

-
Tiranë, Shqipëri
Kancelari "infiniti office" është rrjeti më i madh i kancelarisë në shqipëri duke operuar me një numër të madh dyqanesh në tiranë. "infiniti office" , nje kompani e suksesshme ne tregun e punës është gjithmonë në kërkim të një stafi kreativ, energjik dhe optimist në punë, pa patur paragjykime apo diferencime. të interesuarit të dërgojnë c...

Infinitioffice kerkojme te punesojme agjent shitjesh (rrethe) - e re

InfinitiOffice

-
Tiranë, Shqipëri
Kancelari "infiniti office" është rrjeti më i madh i kancelarisë në shqipëri duke operuar me një numër të madh dyqanesh në tiranë. "infiniti office" , nje kompani e suksesshme ne tregun e punës është gjithmonë në kërkim të një stafi kreativ, energjik dhe optimist në punë, pa patur paragjykime apo diferencime. në kuadër të zgjerimit të kom...

Agjent shitjesh njoftime pune - kompania faner kerkon te punesoje: agjent shitjesh / menaxher shitjesh - e re

Tiranë, Shqipëri
Njoftime pune - kompania faner kerkon te punesoje: agjent shitjesh / menaxher shitjesh te kete eksperience pune si agjent shitjesh ne artikuj ushqimor per rrethet dhe tirane, banues ne tirane. te kete patente te klasit b dhe c (dhe cap) . puna 5 dite ne jave, e shtuna dhe e diela pushim shume e mire, ne varesi te eksperiences kushte te mi...

Agjent shitjesh oferta pune - distributori farmaceutik bylis pharma paraqet vend te lire pune per: - e re

Tiranë, Shqipëri
Oferta pune - distributori farmaceutik bylis pharma paraqet vend te lire pune per: kerkesat minimale: 5. te kete mbaruar studimet e larta. 6. mosha nen 35 vjeç. 7. njohuri te mira rreth gjuhes angleze. 8. te jete i gatshem qe krahas tiranes te punoj ne çdo qytet potencial te shqiperise. i interesuari te dergoj cv-ne ne adresen: dcproduct....

Tirane, ofrohet vend pune agjent shitje - e re

ADD HR

-
Tiranë, Shqipëri
Agjent shitjesh - produkte te vileda, erdal, tesla, raveli detyrat kryesore: - mirëmban marrëdhëniet me klientët ekzistues, merr porositë dhe zgjeron rrjetin me klientë të rinj; - fokuson përpjekjet e veta në shitje duke u bazuar në studimin e zonës përkatëse; - mban menaxhimin e informuar duke paraqitur raporte të aktivitetit dhe rezulta...

Tirane, ofroj vend pune agjent shitjesh - e re

Wine Land Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania wine land kerkon te punesoje: agjent shitjesh përgjegjësitë kryesore: menaxhon dhe inicion aksione të shitjeve direkte identifikon klientët potencialë dhe kryen takime me ta me qëllim informimin rreth kompanise, produkteve dhe ofertave; implementimi i strategjisë së përgjithshme të shitjeve në përputhje me strategjinë dhe objekti...

Tirane, ofroj vend pune agjent shitje me vendbanim ne qytetin e tiranes - e re

PASTRA SH.P.K

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqeria pastra sh.p.k eshte pozicionuar ne prodhimin dhe tregetimin e produkte per pastrim shtepiak por dhe profesional . kerkohet nje agjent shitjesh . kriteret : te kete arsimin e mesem . te jete i komunikushem . te jete i orientuar drejt objektivave . te jete me vendbanim qytetin e tiranes . te kete pervoje pune ne shitje direkte te k...

Pastra cleaning ofron vend pune agjent shitjesh - e re

PASTRA SH.P.K

-
Tiranë, Shqipëri
Pastra cleaning product sh.p.k eshte themeluar ne vitin 2009 me aktivitet prodhimin dhe shperndarjen e produkteve te pastrimi shtepiak por dhe me gjere duke ofruar nje larmishmeri dhe cilesi produktesh te kategorive: sfungjera kuzhine, sfungjera trupi, peceta, shtupa, etj. kerkohet nje agjent shitjesh . edukimi, kualifikimet dhe eksperien...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - agjent shitjesh

Agjent shitjesh dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane