Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Rajonet:Pejë (Fshij) Fshijini të gjitha

shofer - Pejë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 10 rezultate (Këshilla për kërkim)

Shofer kategoria c

BOX CARS

-
Pejë, Kosovë
Kerkohet shofer i kategoris c

Teknik tereni (2) - e re

Telkos

-
Pejë, Kosovë
Detyrat dhe përgjegjësitë: shtrirje e rrjetes kabllore; kyçje e klienteve; edukimi dhe përvoja kandidati duhët të ketë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm; të jetë i aftë të punoj në grup dhe në formën individuale; të ketë njohuri në fushen e rrjetave, wireless dhe kabllovik; të posedoj patent-shofer, kategorin “b” inkurajohen të gji...

Teknik tereni - e re

Telkos L.L.C.

-
Pejë, Kosovë
Detyrat dhe përgjegjësitë: - shtrirje e rrjetes kabllore; - kyçje e klienteve; edukimi dhe përvoja - kandidati duhët të ketë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm; - të jetë i aftë të punoj në grup dhe në formën individuale; - të ketë njohuri në fushen e rrjetave, wireless dhe kabllovik; - të posedoj patent-shofer, kategorin “b”; inkur...

Shitës-e, punëtorë në depo

Proton Qeramica

-
Pejë, Kosovë
Proton- qeramika prishtinë dhe pejë shpall k o n k u r s për vende të lira pune: shitës-e kushtet: njohuri kompjuterike, amësi të shkëlqyera komunikuese me klientët, preferohet se paku 1 (një) vit përvojë pune në shitje, fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve punëtorë në depo kushtet: posedimi me patentë shofer të interesuarit...

Agjente të shitjes (2)

APIKOS

-
Pejë, Kosovë
Apikos si kompani është regjistruar në vitin 2003, mirëpo fillet e sajë i ka shumë më heret. ajo ekzistonte që nga viti 1990 mirëpo me emrin “bleta”. përveç kësaj kompania apikos duke parë kërkesat dhe trendin e zhvillimit për produktet bio dhe natyrale në tërë botën, ndërmorri një hap të guximshëm në zhvillimin e përpunimit të produkteve...

Agjente të shitjes (2)

Apikos

-
Pejë, Kosovë
Apikos si kompani është regjistruar në vitin 2003, mirëpo fillet e sajë i ka shumë më heret. ajo ekzistonte që nga viti 1990 mirëpo me emrin “bleta”. përveç kësaj kompania apikos duke parë kërkesat dhe trendin e zhvillimit për produktet bio dhe natyrale në tërë botën, ndërmorri një hap të guximshëm në zhvillimin e përpunimit të produkteve...

Servisues - e re

Korporata RUGOVE

-
Pejë, Kosovë
Korporata rugove , është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si ujë rugove, djathë rugove dhe shije rugove. të interesuarit që duan të jenë pjesë e korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës në fabrikën e “ujë rugove” sh.p.k. në drelaj (rugovë), pejë...

Servisues

Korporata Rugove

-
Pejë, Kosovë
Korporata rugove , është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si ujë rugove, djathë rugove dhe shije rugove. të interesuarit që duan të jenë pjesë e korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës në fabrikën e “ujë rugove” sh.p.k. në drelaj (rugovë), pejë...

Servisues

Korporata Rugove

-
Pejë, Kosovë
Korporata rugove , është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si ujë rugove, djathë rugove dhe shije rugove. të interesuarit që duan të jenë pjesë e korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës në fabrikën e “ujë rugove” sh.p.k. në drelaj (rugovë), pejë...

Analist-e kreditor-e

Kreditimi Rural i Kosoves

-
Pejë, Kosovë
Kreditimi rural i kosovës sh.p.k. , është institucion mikrofinanciar i regjistruar në bqk me mision të ofrojë shërbime financiare për klientët me të ardhura të ulëta, me fokus të veçantë për bizneset mikro, të vogla, bujqësore dhe aktivitetet tjera në zonat rurale dhe urbane. kreditimi rural i kosovës sh.p.k shpall: k o n k u r s për rekr...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - oferta pune shofer peje

Oferta pune shofer peje dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane