Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Rajonet:Kastriot (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

shofer - Kastriot

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 3 nga 3 rezultate (Këshilla për kërkim)

Ofroj pune 57

Kastriot, Kosovë
Autotransportit ofron pune per nje punetore vozites/shofer: një vozitës autobusi në relacion: oshlan – bardh i cili duhet të ketë vendparkingun e sigurt. kushtet e parapara: - patent shoferin (kopje) kategorin “d” - të jetë banorë i përhershëm i kosovës (përparësi kanë banorët e oshlanit,meqenëse nisja bëhet nga oshlani). - letërnjoftimi ...

Ofroj pune 3

Kastriot, Kosovë
Kompania primus ofron pune per punetor: instalues dhe serviser i paisjeve klimatizuese dhe ventiluese kualifikimet: - të ketë përvojë të ngjashme të punës - të jetë i gatshëm të punojë në grup dhe individualisht - instalon sistemet bashkëkohore të ngrohjes, ftohjes, ventilimit dhe klimatizimit - servison/mirëmban sistemet e instaluara - o...

Analist-e kreditor-e

Kreditimi Rural i Kosoves

-
Kastriot, Kosovë
Kreditimi rural i kosovës sh.p.k. , është institucionmikrofinanciar i regjistruar në bqk me mision tëofroje shërbime financiare për klientët me të ardhura të ulëta, me fokus tëveçantë për bizneset mikro, të vogla, bujqësore dhe aktivitetet tjera në zonatrurale dhe urbane. kreditimirural i kosovës sh.p.k shpall: k o n k u r s për rekrutim ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - oferta pune shofer kastriot

Oferta pune shofer kastriot dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane