Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Profesionisti Recruitment Agency (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Lloji

Profesionisti Recruitment Agency

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 30 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofrohet vend pune finance manager/ international franchise - e re

Profesionisti recruitment agency is a recruitment and consulting agency focused on evaluating human resources and facilitating businesses to select the right staff. our mission is to help our customers source and hire the most qualified professionals in select and highly skilled occupations, and to help those professionals find the best j...

Tirane, ofrohet vend pune medrep-përfaqësues mjekësor - e re

Agjencia e rekrutimit profesionisti është një agjenci rekrutimi dhe konsulence e fokusuar në vlerësimin e burimeve njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t...

Tirane, ofrohet vend pune medrep-përfaqësues mjekësor - e re

Agjencia e rekrutimit profesionisti është një agjenci rekrutimi dhe konsulence e fokusuar në vlerësimin e burimeve njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t...

Tirane, ofrohet vend pune finance manager/international franchise - e re

Profesionisti recruitment agency is a recruitment and consulting agency focused on evaluating human resources and facilitating businesses to select the right staff. our mission is to help our customers source and hire the most qualified professionals in select and highly skilled occupations, and to help those professionals find the best j...

Tirane, ofert java developer

Profesionisti recruitment agency is a recruitment and consulting agency focused on evaluating human resources and facilitating businesses to select the right staff. our purpose is to build trusted, long-term relationships with candidates and businesses. our vision is to ensure that people in our market are inspired, motivated, trained and...

Tirane, ofrohet vend pune java developer

Profesionisti recruitment agency is a recruitment and consulting agency focused on evaluating human resources and facilitating businesses to select the right staff. our purpose is to build trusted, long-term relationships with candidates and businesses. our vision is to ensure that people in our market are inspired, motivated, trained and...

Tirane, ofrohet vend pune pergjegjes prodhimi

Fabrikë për prodhimin e këpucëve kërkon te punësojë: pergjegjës prodhimi eksperienca e mëpërparshme si pergjegjes linje perbën avantazh në përzgjedhje. te jenë korrekt dhe të përgjegjshëm. të kenë aftësi të mira komunikimi dhe të jenë të aftë të punojnë në grup. ofrojmë pagesë konkuruese ne treg siguracione të plota transport të perfshirë...

Tirane, ofrohet vend pune asistente administrative (farmaceutikë)

Agjencia e rekrutimit profesionisti është një agjenci rekrutimi dhe konsulence e fokusuar në vlerësimin e burimeve njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t...

Tirane, ofrohet vend pune asistente administrative (farmaceutikë)

Agjencia e rekrutimit profesionisti është një agjenci rekrutimi dhe konsulence e fokusuar në vlerësimin e burimeve njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t...

Tirane, ofrohet vend pune saldator/marangoz/elektriçist/hidraulik

Agjencia e rekrutimit profesionisti është një agjenci rekrutimi dhe konsulence e fokusuar në vlerësimin e burimeve njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - profesionisti recruitment agency

Profesionisti recruitment agency dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane