Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:MEGATEK S.A (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Lloji

MEGATEK S.A

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 80 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune supervizore ne departamentin e pastrimit - e re

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek, hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: qellimi i pozicionit : supervizore në departamentin e pastrimit detyrat dhe përgjegjësitë : manaxhon punën dhe stafin e pastrimit në turnin përkatës duke garantuar përmbushje të objektivave. për...

Tirane, ofroj vend pune specialiste finance - e re

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Financier/e detyrat dhe përgjegjësitë: siguron respektimin dhe përmbushjen e kërkesave të politikave dhe procedurave të kompanisë, në lidhje me veprimet financiare. mban arkivën e dokumentave përkatëse lidhur me veprimet bankare dhe çdo të dhënë tjetër sipas udhëzimeve siguron bashkëpunim optimal me punonjësit në departament jashtë tij. h...

Tirane, ofroj vend pune manaxher i departamentit të kujdesit ndaj klientit

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: manaxher i kujdesit ndaj klientit qellimi i pozicionit : udheheq stafin e kujdesit ndaj klientit ne perputhje me rregullat dhe politikat e kompanise. garanton cilesi te larte dhe profesional te...

Tirane, ofroj vend pune specialiste pagash

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Fashion avenue & mercato italia pjese e megatek është një hipermarket i tipit “do it yourself”, po kërkon nje punonjës për departamentet e saj: specialiste pagash qellimi i pozicionit: ndihmon departamentin e burimeve njerezore per te administruar procesin e hartimit dhe te ekzekutimit te liste pagesave te punonjesve te kompanise. detyrat...

Tirane, ofroj vend pune shofer tnt

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania postare "tnt ekspress albania" , me një eksperiencë të gjatë jo vetëm në shqipëri, por edhe në tregun rajonal e cila ofron shërbim postar brenda dhe jashtë vendit, po kërkon të punësojë punonjës në rolin: shofer kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara: edukimi: te kete diplome te shkolles se mesme. eksperiencë pune: minimalisht 2-3 ...

Specialist rekrutimi & trajnimi

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Fashion avenue & mercato italia pjese e megatek është një hipermarket i tipit “do it yourself”, po kërkon nje punonjës për departamentet e saj: specialist rekrutimi & trajnimi qellimi i pozicionit: te menaxhoje procesin e rekrutimit & trajnimit duke synuar permbushjen me sukses te objektivave te paracaktuara. detyrat asiston ne procesin e...

Tirane, ofrohet vend pune pasticier

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Mercato italia pjese e megatek është një hipermarket i tipit “do it yourself”, po kërkon nje punonjës për departamentet e saj: pasticier qellimi : prodhimi i produkteve të ndryshme të pasticerise në bazë të recetave të përgatitura nga menaxheri i departamentit. detyra dhe përgjegjësi: - të njohë shumë mirë procedurat e përgatitjes së ëmbë...

Tirane, ofrohet vend pune magazinier / "tnt"

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Tirane, ofroj vend pune magazinier kompania postare "tnt" , me një eksperiencë të gjatë jo vetëm në shqipëri, por edhe në tregun rajonal e cila ofron shërbim postar brenda dhe jashtë vendit, po kërkon të punësojë punonjës në rolin: magazinier detyrat kryesore: shkarkon mallrat e ardhura duke i vendosur nëpër paleta të ndara sipas kodeve m...

Tirane, ofrohet vend pune punonjës sigurie

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Fashion avenue & mercato pjese e megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: punonjës sigurie qëllimi i pozicionit : monitorimi dhe mbikqyrja e sigurisë në objekt . detyrat dhe përgjegjësitë: kryen detyrat sipas ligjit për shërbimin privat të sigu...

Tirane, ofrohet vend pune agjent shitje horeca

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania megatek po kërkon nje punonjës për departamentin e shitjeve me shumice: perfaqesues rajonal shitjesh horeca detyrat dhe përgjegjësitë vendos dhe mban kontakte me bizneset private që operojnë në zonën gjeografike që ka nën përgjegjësi si dhe me bizneset e tjera në zhvillim. komunikon dhe prezanton gjithë produktet dhe shërbimet e ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - megatek s a

Megatek s a dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane