Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Kosovë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 3968 rezultate (Këshilla për kërkim)

Agent-e call center - e re

Ad

Dino Call

-
Ferizaj, Kosovë
Kompania jon bashkpunon me kompanin e njoftur google caktimin e terminav me klienata si dhe dhënjen e informacionev caktimi terminav për klienta si dhe trajtimi klientav përvoja punës në call center është e mirësear...

Ekonomist/e (Punë në distancë)

Ad

Talis Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Pozicion i lire: ekonomist/e (smart-working) t.a.l.i.s kosovo pjesë e rrjetit talis me seli në shqipëri dhe kosovë shpall vendin e lire të punës për pozicionin ekonomist/e. monitorimin dhe analizën e performancës financ...

Ofroj pune 11 - e re

Prishtinë, Kosovë
Overtime lounge bar ofron pune per shanikiste, per pune ne banak dhe sherbim te klienteve me pije, orari dhe pagesa me marrveshje. per me shum informacione rreth punes kontaktoni ne numer telfoni. adresa rruga gazmend zajmi lagjja bregu i diellit ne prishtine

Ofroj pune / shitese ne butik 118 - e re

Prishtinë, Kosovë
Butiku laura eshte butik vetem per femra/gra andaj kerkon punetore si pjese te ekipes. orari i punes eshte 8 ore pune ne dite, nga e hena deri te shtunden. kanditatet duhet te kene keto kaulifikime: preferohet te kete diplome te shkolles se mesme te kete pervoje pune ne shitje me pakice shkathtesi te shkelqyshme komunikimi, ti kuptoj nevo...

Ofroj pune / arkatare 22 - e re

Prishtinë, Kosovë
Tutto passta ofron pune per punetore arkatare, kushtet e punes jane te mira, kontrat pune, trust te paguar, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, per me shum i format na kontaktoni ne numer telefoni. adresa albimall lagjja veternik ne prishtine.

Ofroj pune 103 - e re

Prishtinë, Kosovë
Pastrimi kimik magicclean ofron pune per puntore me orarë nga ora 12:00h deri ne ora 20:00h, kandidataj e interesuar preferohet të ketë perovoj, ne ofrojm kushte te mira pune, pagesa sipas marrveshjes, te interesuart per me shum informacione rreth punes te konatktojne ne numer telfoni. adresa lagjja arberi ne prishtine. 043888895

Menaxher i operacioneve me atm dhe pos (alb/eng) - e re

TEB Banka

-
Prishtinë, Kosovë
Mundësi punësimi teb sh.a është një nga bankat më me reputacion në kosovë dhe është pjesë e brendit të njohur bankar në turqi e mbështetur nga fuqia ndërkombëtare e bnp paribas. teb tani është duke kërkuar kandidatë të kualifikuar për pozitën menaxheri i operacioneve me atm dhe pos , me lokacion në zyrën qendrore/prishtinë. menaxheri i op...

Agjent tregtar (2), asistente administrative - e re

Sinorg Pharmaceuticals

-
Prishtinë, Kosovë
"sinorg pharmaceuticals " është qarkullues me shumice i produkteve dhe pajisjeve medicionale që operon në tregun e kosovës mbi 25 vite. me qëllim të rritjes së veprimtarisë shpallë konkurs për pozitat më poshtë agjent tregtar - 2 pozita asistente administrative – 1 pozite përgjegjësitë dhe detyrat : të mirëmbajë rrjetin e klientëve ekzist...

Shitëse - e re

Libraria Globi

-
Prishtinë, Kosovë
Librari "globi", shpall konkurs për: shitëse në librari ( 1 pozite). kushtet: të ketë të mbaruar minimum shkollimin e mesëm; eksperienca e punës në pozita të punës të ngjashme të ketë aftësi të mira komunikimi dhe organizimi me klientët; të ketë njohuri bazike rrethë programeve të kompjuterit (ms office, internet) etj. mënyra e aplikimit:...

Zyrtar i lartë për elektrikë - e re

Komuna e Pejës

-
Pejë, Kosovë
Në bazë të ligjit nr. 06/l – 114 për zyrtarët publikë, neni 34 (2 dhe 3) dhe rregullores (qrk) nr. 16/2020 për pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të republikës së kosovës, nenet: 7 dhe 9, komuna pejë shpall: konkurs pranim aplikimi është i hapur për të gjithë kandidatët e interesuar. emri i grupit specialistë të inxhinierisë elektr...

Zyrtar për evidentimin e pronës së paluajtshme - e re

Komuna e Pejës

-
Pejë, Kosovë
Në bazë të ligjit nr. 06/l – 114 për zyrtarët publikë, neni 34 (2 dhe 3) dhe rregullores (qrk) nr. 16/2020 për pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të republikës së kosovës, nenet: 7 dhe 9, komuna pejë shpall: konkurs pranim aplikimi është i hapur për të gjithë kandidatët e interesuar. emri i grupit specialistë i administrimit të për...

Teller/ ekipi i zëvendësimit - e re

Njoftim për punësim pozita teller/ ekipi i zëvendësimit (vend pune për kohë të caktuar, zëvendësim deri në kthimin e të punësuarës nga pushimi i lehonisë) lokacioni viti data e hapjes 29.09.2023 data e mbylljes 08.10.2023 detyrat dhe përgjegjësitë: të ofrojë shërbime profesionale dhe në kohën e duhur për klientët e bankës dhe klientët pot...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune kosove

Njoftime pune kosove dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane