Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kategoritë:Menaxhim (Fshij) Fshijini të gjitha

menaxher - Menaxhim

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 115 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher/e

Meridian Express & Spar

-
Prishtinë, Kosovë
Kategori menaxher/e prishtinë përgjegjësitë kryesore: është përgjegjës për shitjet, profitin, marzhën dhe rrotullimin e kategorive të produkteve të cilat ka nën menaxhim, si dhe planifikimin dhe zbatimin e strategjive adekuate për këto kategori. identifikon mundësitë e përfitimeve duke negociuar marrëveshje më të favorshme me furnitorë si...

Menaxher hoteli

Payman Club

-
Tiranë, Shqipëri
Payman club kerkon te punesoje menaxher hoteli. e rendesishme eshte njohja e gjuheve te huaja si italisht, anglisht, gjermanisht, etj. detyrat e menaxherit jane: kujdesja per financat, organizimi i stafit, i klienteve, i puneve te hotelit, etj. preferohen kandidate me eksperience te meparshme. dergoni cv ne [email protected] .

Menaxher/e rajonal

Kriteret: të ketë perfunduar studimet e larta ne nje nga profilet: administrim, menaxhim biznesi, juridik; të ketë eksperiencë pune menaxheriale/administrative, në shkollë apo në profile të ngjashme mbi 5 vjet; eksperienca në mësidhënie përbën avantazh; të ketë njohuri të mira në përlimin e dokumentacionit dhe administrimin e tyre; njohur...

Menaxher i shitjeve

Biokom L.L.C

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania biokom l.l.c prishtinë është pjesë e biokom group, e pranishme në tregun e kosovës që nga tetori i vitit 2013 e cila është një nga kompanitë lider në fushën e shitjes së produkteve të destinuara për industrinë ushqimore, mjekësi, veterinari, hoteleri dhe restorante. biokom në nivel grupi është i pranishëm në shumë vende, gjë që m...

Menaxher i shitjes

Mercurius Consulting

-
Prishtinë, Kosovë
Pozita: menaxher i shitjes referenca: mc-023-22 qyteti: prishtinë mercurius consulting është kompani e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit. për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë, në industrinë e e-commerce, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën menaxher i shitjes. përgjegjësitë: identifikon...

Menaxher/e, shitese

MOBILERIA MAISON

-
Ferizaj, Kosovë
Menaxher/e shpallje për pozitë të lirë: menaxher i përgjithshëm i shitjes dhe furnizimit përvoja e punës: 2 vjet + gjuha angleze: e nevojshme vendi i punës: mobileria maison (magjistralja ferizaj-prishtinë) puna ofrohet me kontratë afatgjate. gjithashtu, do të keni mundësi t’a kompletoni vet ekipën tuaj përcjellëse të shitjes. të interesu...

Brend menaxher/e

SPAR Kosova

-
Prishtinë, Kosovë
Brend menaxher/e prishtinë përgjegjësitë kryesore: projekton, organizon dhe implementon zgjerimin e brendit përkatës në treg hulumton dhe identifikon mundësitë e zgjerimit të brendit në treg planifikon dhe realizon aktivitete të duhura që ndihmojnë në vendosjen e produktit në treg bën planifikimin financiar të shitjes dhe aktiviteteve vje...

Brend menaxher/e

SPAR Kosova

-
Prishtinë, Kosovë
Brend menaxher/e prishtinë përgjegjësitë kryesore: projekton, organizon dhe implementon zgjerimin e brendit përkatës në treg hulumton dhe identifikon mundësitë e zgjerimit të brendit në treg planifikon dhe realizon aktivitete të duhura që ndihmojnë në vendosjen e produktit në treg bën planifikimin financiar të shitjes dhe aktiviteteve vje...

Kategori menaxher/e

Meridian Express & SPAR

-
Prishtinë, Kosovë
Kategori menaxher/e prishtinë përgjegjësitë kryesore: është përgjegjës për shitjet, profitin, marzhën dhe rrotullimin e kategorive të produkteve të cilat ka nën menaxhim, si dhe planifikimin dhe zbatimin e strategjive adekuate për këto kategori. identifikon mundësitë e përfitimeve duke negociuar marrëveshje më të favorshme me furnitorë si...

Menaxher/e biznesi

Herbalife Nutrition

-
Prishtinë, Kosovë
Aftësi të dëshmuara organizative dhe drejtuese aftësi komunikuese dhe ndërpersonale kuptimi i plotë i proceseve të ndryshme të biznesit dhe zhvillimit të strategjisë njohuri të ms office, bazave të të dhënave dhe sistemeve të informacionit ambicje dhe konsistencë pune kuptimi i mirë i metodave të kërkimit dhe teknikave të analizës së të d...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune menaxher menaxhim

Njoftime pune menaxher menaxhim dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane