Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kategoritë:Menaxher Produkti (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë

menaxher - Menaxher Produkti

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 8 nga 8 rezultate (Këshilla për kërkim)

Marchendiser peshkopi

Përshkrimi marchendiser (ndjekes i ecurise se produkteve ne market) detyrat influencon në rritjen e shitjeve, dhe zgjerimin e tregut per produktet e kompanise ne zonen e tij duke mbajtur ne menyre sistematike marredheniet me klientet ekzistuese, duke kujdesur për raftimin prezencën, çmimet dhe skadencat e produkteve. ёshtë përgjegjës për ...

Marchendiser lezhe

Big Market

-
Lezhë, Shqipëri
Përshkrimi marchendiser (ndjekes i ecurise se produkteve ne market) detyrat influencon në rritjen e shitjeve, dhe zgjerimin e tregut per produktet e kompanise ne zonen e tij duke mbajtur ne menyre sistematike marredheniet me klientet ekzistuese, duke kujdesur për raftimin prezencën, çmimet dhe skadencat e produkteve. ёshtë përgjegjës për ...

Marchendiser fushe kruje

Big Market

-
Krujë, Shqipëri
Përshkrimi marchendiser (ndjekes i ecurise se produkteve ne market) detyrat influencon në rritjen e shitjeve, dhe zgjerimin e tregut per produktet e kompanise ne zonen e tij duke mbajtur ne menyre sistematike marredheniet me klientet ekzistuese, duke kujdesur për raftimin prezencën, çmimet dhe skadencat e produkteve. ёshtë përgjegjës për ...

Marchendiser sarande

Big Market

-
Sarandë, Shqipëri
Përshkrimi marchendiser (ndjekes i ecurise se produkteve ne market) detyrat influencon në rritjen e shitjeve, dhe zgjerimin e tregut per produktet e kompanise ne zonen e tij duke mbajtur ne menyre sistematike marredheniet me klientet ekzistuese, duke kujdesur për raftimin prezencën, çmimet dhe skadencat e produkteve. ёshtë përgjegjës për ...

Marchendiser lushnje

Big Market

-
Lushnjë, Shqipëri
Përshkrimi marchendiser (ndjekes i ecurise se produkteve ne market) detyrat influencon në rritjen e shitjeve, dhe zgjerimin e tregut per produktet e kompanise ne zonen e tij duke mbajtur ne menyre sistematike marredheniet me klientet ekzistuese, duke kujdesur për raftimin prezencën, çmimet dhe skadencat e produkteve. ёshtë përgjegjës për ...

Marchendiser berat

Big Market

-
Berat, Shqipëri
Përshkrimi marchendiser (ndjekes i ecurise se produkteve ne market) detyrat influencon në rritjen e shitjeve, dhe zgjerimin e tregut per produktet e kompanise ne zonen e tij duke mbajtur ne menyre sistematike marredheniet me klientet ekzistuese, duke kujdesur për raftimin prezencën, çmimet dhe skadencat e produkteve. ёshtë përgjegjës për ...

Marchendiser shkoder

Big Market

-
Shkodër, Shqipëri
Përshkrimi marchendiser (ndjekes i ecurise se produkteve ne market) detyrat -influencon në rritjen e shitjeve, dhe zgjerimin e tregut per produktet e kompanise ne zonen e tij duke mbajtur ne menyre sistematike marredheniet me klientet ekzistuese, duke kujdesur për raftimin prezencën, çmimet dhe skadencat e produkteve. -ёshtë përgjegjës pë...

Manaxher blerje

ALBSTEEL

-
Durrës, Shqipëri
Përshkrimi shoqëria "albsteel" sh.p.k është kompania më e madhe vendase dhe në rajon në sektorin e prodhimit dhe tregëtimit të produkteve metalike si llamarina, profile tubolare, profile çeliku, konstruksione metalike etj. shoqëria "albsteel" sh.p.k kerkon te punesoje; manaxher blerje detyrat të menaxhojë proçesin e blerjes dhe të arrijë ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune menaxher menaxher produkti

Njoftime pune menaxher menaxher produkti dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane