Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kategoritë:Hoteleri Dhe Turizëm (Fshij) Fshijini të gjitha

menaxher - Hoteleri Dhe Turizëm

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 10 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher turizmi

ATDG

-
Tiranë, Shqipëri
Kompaniaatdg (art and tourism development group) , njënga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje tëgjerë në bregdetin shqiptar. ju fton të aplikoni në pozicionin emenaxherit të turizmit për strukturat që kompania ushtron aktivitetin në jug tëvendit. menaxher turizmi përshkrim i përgjithshëm menaxheri iturizmi...

Menaxher operacional

Hotel Adriatik

-
Durrës, Shqipëri
Menaxheri operacional duhet te kete nje nivel ekselentte aftesive komerciale, i cili mund te ndertoje dhe mbaje marredhenie meklientet e brendshem dhe te jashtem. eshte gjithashtu pergjegjes persinjalizimin e problemeve afatshkurtra, afatmesme dhe afatgjata te menaxheri ipergjithshem dhe te ndihmoje per identifikimin e zgjidhjeve. mo i ke...

Menaxher mirëmbajtje

ATDG

-
Tiranë, Shqipëri
Art & tourism development group (atdg) është një nga kompanitëlider në industrinë e hotelerisë dhe turizmit, me një shtrirje të gjerë në bregdetinshqiptar. me dhoma dhe apartamente elegante të përshtatshme në vende shumëprestigjioze, do të gjeni vendin ideal për një biznes produktiv dhe për tëkaluar një kohë të lirë e të këndshme. padyshi...

Menaxher/e

AMAS LOUNGE BAR

-
Prishtinë, Kosovë
Amas kerkon te punesoje menaxher/e me orar te rregullt. kerkohet vetem staf me eksperience dhe qe mendon te punoje ne afat gjate. kriteret: - ekpserience pune mbi 2 vite ne sektorin e menaxhimit ne gastronomi. - i rregullt ne pune dhe fleksibel ne orar - komunikues me klientin dhe bashkepunues me stafin. - inovativ dhe pergjegjes ne pune....

Menaxher të përgjithshëm

Meshtekna Residence

-
Shtërpcë, Kosovë
Meshtekna residencenë brezovice (kosovë) kërkon: menaxher të përgjithshëm përshkrim i përgjithshëm menaxheri i përgjithshëmështë përgjegjës për menaxhimin e punonjësve, marketingut, koordinimin dheadministrimin e shërbimeve hoteliere si dhe objekteve të akomodimit. detyrat dhe përgjegjësitë : · maksimizojnëtë ardhurat nëpërmjet marketimit...

Menaxher /e eventesh

ARKA HOTEL

-
Tiranë, Shqipëri
Menaxher /e eventesh përshkrim i përgjithshëm si menaxher/e eventeshdo t ë jeni përgjegjës përkrijimin e strategjive dhe arritjen e objektivave p ë r departamentin e eventeve. organizimin dhe mbikëqyrjen e eventeve ngaideja deri në realizim. detyrat dhe përgjegjësitë : në bashkëpunimme menaxherin e shitjeve krijon dhe implementon paketa/s...

Bedstation bar&hostel kerkon te punesoje menaxher

Bedstation Bar&Hostel

-
Shkodër, Shqipëri
Kriteret qe kerkohen jane: -eksperienc pune -te kete leje drejtimi -te zoteroje minimumi nje gjuhe te huaj (anglisht) me shume perben avantazh -te jete flexibel me oraret -te kete komunikim te mire

Oferta pune hoteliere

Skyspring Hotel

-
Tiranë, Shqipëri
Manuali i skyspring hotel dhe resort dëshiron të reklamojë përmes këtij mediumi që ne po kërkojmë që stafi i ri të plotësojë disa nga pozicionet e tij të lira. ne jemi duke punësuar urgjentisht punëtorë të rinj që do të funksionojnë në degën tonë të re këtu në new york, ndërmarrja ka nevojë për punonjës meshkuj dhe femra për të mbushur ka...

Kamarier (3)

“bohemian sweets” sh.p.k. është kompani prodhuese e bio ëmbëlsirave pa sheqer dhe pa margarin. per nevojat e zgjerimit te aktiviteteve “bohemian sweets” sh.p.k. me seli ne rr: “dardania” tek banesat e apolonise ne fushe kosove eshte duke zgjeruar stafin me pozite pune. kamarier – 3 persona përshkrimi i vendit të punës: përgjegjësitë mirëp...

Kamarier

"bohemian sweets" sh.p.k. është kompani prodhuese e bio ëmbëlsirave pa sheqer dhe pa margarin. per nevojat e zgjerimit te aktiviteteve "bohemian sweets" sh.p.k. me seli ne rr: "dardania" tek banesat e apolonise ne fushe kosove eshte duke zgjeruar stafin me pozite pune. kamarier - 3 persona përshkrimi i vendit të punës: përgjegjësitë mirëp...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune menaxher hoteleri dhe turizem

Njoftime pune menaxher hoteleri dhe turizem dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane