Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Kategoritë:Banka Dhe Financa (Fshij) Fshijini të gjitha

menaxher - Banka Dhe Financa

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 71 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher/e i/e infrastrukturës së ti-së (m/f)

Banka për Biznes

-
Prishtinë, Kosovë
Menaxher i infrastrukturës së ti-së (m/f) kualifikimet: diplomë universitare (fusha e it apo të ngjashme); të paktën pesë (5) vite përvojë pune në fushën e sistemeve; preferohen certifikime si: ccna r&s, mcsa, vmware, togaf etj. aftësi të shkëlqyera në organizim, përcaktim të prioriteteve dhe menaxhim të projekteve; aftësi të shkëlqyera n...

Menaxher/e i/e infrastrukturës së ti-së (m/f)

Banka për Biznes

-
Prishtinë, Kosovë
Menaxher i infrastrukturës së ti-së (m/f) kualifikimet: diplomë universitare (fusha e it apo të ngjashme); të paktën pesë (5) vite përvojë pune në fushën e sistemeve; preferohen certifikime si: ccna r&s, mcsa, vmware, togaf etj. aftësi të shkëlqyera në organizim, përcaktim të prioriteteve dhe menaxhim të projekteve; aftësi të shkëlqyera n...

Menaxher/e i/e sektorit të kontrollit të brendshëm kreditor dhe operacional (m/f) - e re

Banka për Biznes

-
Prishtinë, Kosovë
Menaxheri i sektorit të kontrollit të brendshëm kreditore dhe operacional (m/f) qyteti: prishtinë kualifikimet: diplomë universitare (preferohet në ekonomi, menaxhment, financa, apo në një fushë tjetër të ngjashme); mba përbën avantazh; të paktën tre (3) vite përvojë pune në kontroll ose auditim të brendshëm, ose 4 deri në 5 vite në sekto...

Menaxher/e i/e sektorit të kontrollit të brendshëm kreditor dhe operacional (m/f) - e re

Banka për Biznes

-
Prishtinë, Kosovë
Menaxheri i sektorit të kontrollit të brendshëm kreditore dhe operacional (m/f) qyteti: prishtinë kualifikimet: diplomë universitare (preferohet në ekonomi, menaxhment, financa, apo në një fushë tjetër të ngjashme); mba përbën avantazh; të paktën tre (3) vite përvojë pune në kontroll ose auditim të brendshëm, ose 4 deri në 5 vite në sekto...

Menaxher/e i/e sektorit të kontrollit të brendshëm kreditor dhe operacional (m/f) - e re

Banka për Biznes

-
Prishtinë, Kosovë
Menaxheri i sektorit të kontrollit të brendshëm kreditore dhe operacional (m/f) qyteti: prishtinë kualifikimet: diplomë universitare (preferohet në ekonomi, menaxhment, financa, apo në një fushë tjetër të ngjashme); mba përbën avantazh; të paktën tre (3) vite përvojë pune në kontroll ose auditim të brendshëm, ose 4 deri në 5 vite në sekto...

Zyrtar/e për zhvillim agro-biznesi për degën në vushtrri - e re

Finca Kosovo

-
Vushtrri, Kosovë
Konkurs zyrtar për zhvillim agro biznesi – dega vushtrri përgjegjësitë: të identifikojë klientët potencial për kreditë e agro bizneseve përmes promovimit të ofertës kreditore; të monitorojë trendet dhe zhvillimet e tregut; të mbledh, analizojë dhe verifikojë informatat që lidhen me kredi kërkuesin; të ndërtojë dhe analizojë pasqyrat finan...

Specialist në departamentin e kontrollit të brendshëm (m/f) - e re

Banka për Biznes

-
Prishtinë, Kosovë
Specialist në departamentin e kontrollit të brendshëm (m/f) qyteti: prishtinë kualifikimet: diplomë universitare (preferohet në ekonomi, menaxhment, financa, apo në një fushë tjetër të ngjashme); mba përbën avantazh; të paktën tre (3) vite përvojë pune në kontroll ose auditim të brendshëm, ose në sektorin bankar; njohuri të sistemit finan...

Zyrtar/e për zhvillim biznesi për degën në suharekë - e re

Finca Kosovo

-
Therandë, Kosovë
Konkurs zyrtar për zhvillim agro biznesi – dega suharekë përgjegjësitë: të identifikojë klientët potencial për kreditë e agro bizneseve përmes promovimit të ofertës kreditore; të monitorojë trendet dhe zhvillimet e tregut; të mbledh, analizojë dhe verifikojë informatat që lidhen me kredi kërkuesin; të ndërtojë dhe analizojë pasqyrat finan...

Specialist në departamentin e kontrollit të brendshëm (m/f) - e re

Banka për Biznes

-
Prishtinë, Kosovë
Specialist në departamentin e kontrollit të brendshëm (m/f) qyteti: prishtinë kualifikimet: diplomë universitare (preferohet në ekonomi, menaxhment, financa, apo në një fushë tjetër të ngjashme); mba përbën avantazh; të paktën tre (3) vite përvojë pune në kontroll ose auditim të brendshëm, ose në sektorin bankar; njohuri të sistemit finan...

Zyrtar/e për zhvillim biznesi për degën në suharekë - e re

Finca Kosovo

-
Therandë, Kosovë
Konkurs zyrtar për zhvillim agro biznesi – dega suharekë përgjegjësitë: të identifikojë klientët potencial për kreditë e agro bizneseve përmes promovimit të ofertës kreditore; të monitorojë trendet dhe zhvillimet e tregut; të mbledh, analizojë dhe verifikojë informatat që lidhen me kredi kërkuesin; të ndërtojë dhe analizojë pasqyrat finan...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune menaxher banka dhe financa

Njoftime pune menaxher banka dhe financa dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane