Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

menaxher - Tiranë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 954 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher

Tiranë, Shqipëri
Bar-wine kevin ura e tabakeve kerkon te punesoj "menaxher" me eksperience pune. te jete i komunikueshem te jete i afte per te punuar ne grup te jete inovativ te kete aftesi organizative per evente te arrije te realizoje me perpikmeri ndarjen e detyrave dhe trajnimin e stafit. pagesa e kenaqeshme. afati i fundit i aplikimit: 30/12/2021 09:...

Menaxher

Tiranë, Shqipëri
Bar - wine kevin kerkon te punesoj "menaxher bari" me eksperience pune . te jete ne gjendje te percaktoje dhe zbatoje standardet baze te sherbimit cilesor ne bar. te rekrutoje dhe te menaxhoje ekipin e sherbimit . te menaxhoje levizjet e inventarit dhe shitjeve, si dhe te jete i orientuar kundrejt sherbimit ndaj klientit; te jete i afte t...

Menaxher

Tiranë, Shqipëri
Shoqeria e ndertimit ne kuader te zgjerimit te saj kerkon te punesoje staf mbeshtetes ne pozicionin menaxher. kerkesat dhe kualifikimet. - te kete mbaruar studimet e larta ne fakultetin e ekonomise dega administrim biznesi - te kete njohuri dhe eksperience ne fushen e ndertimit. - te jete i afte te menaxhoje nga ana financiare nje kantier...

Menaxher shitje

Company Riviera 2008

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania “frigo riviera” shpk kerkon te punesoje menaxher/e shitje kërkesa për kandidatët: te kete perfunduar arsimin e larte ( preferohet fusha e ekonomise) te kete eksperience pune te ngjashme mbi 2 vjet (perben avantazh). te zoteroje gjuhen angleze ne te folur dhe ne te shkruar. të disponojë leje drejtimi automjeti të kategorisë b te j...

Menaxher mirembajtje - e re

SPAR

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi balkan finance investment group, balfin group , është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suksesshme në rajonin e ballkanit perëndimor.gjeografikisht, grupi balfin është i pranishëm në austri, shqipëri, kosovë, bosnjë dhe hercegovinë, maqedoni veriore, mali i zi dhe holandë, me afërsisht 6'000 punonjës në tota...

Menaxher kontratash - e re

Gener 2 sh.p.k.

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi menaxheri i kontratave është përgjegjës për te siguar menaxhimin e pergjithshem te kontratave, duke perfshire por jo kufizuar ne mbikqyrjen e procesit te menaxhimit te kontratave dhe zhvillimin e standarteve specifike te dokumentave te kontrates, ndjekjen, perpilimin e tyre si dhe raportimin tek strukturat pergjegjese te status...

Menaxher projekti - e re

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), ''tarraca e ...

Menaxher/e

DAGE PERDE

-
Tiranë, Shqipëri
Emri i kompanisë: dage group vendi i punës: tiranë titulli i punës dhe kodi: menaxher departamenti- reparti: pika shitëse dage perde, qendra tregtare “prestige home” profili profesional: ekonomi/juridik/administratë lloji i kontratës: (me kohë të pa caktuar, në bazë të performancës) norma e punës: (e plotë) nëpunësi mbikqyrës: (drejtori i...

Menaxher marketingu

Agikons

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi agikons sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. themeluar që në vitin 1996, agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: kodra e diellit 1&2 (tiranë), ''marea resort'' (kavajë), ''tarraca e ...

Menaxher marketingu

GooNext Al sh.p.k

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi kompania goonext al , google partner po kërkon një kandidat potencial për pozicionin menaxher marketingu për t'u bashkuar me ekipin tonë. kandidati ideal duhet të ketë aftësi të shkëlqyera komunikuese, një portofol pune që demonstron pasionin e tij/saj për shitjen direkte dhe marketingun. gjithashtu, kandidati duhet të ketë për...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune menaxher tirane

Njoftime pune menaxher tirane dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane