Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

menaxher - Prizren

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 51 rezultate (Këshilla për kërkim)

Ntp “lami glass'' shpall konkurs pune ( 9 vende)

NTP “Lami Glass''

-
Prizren, Kosovë
Ntp “lami glass'' fabrika e perpunimit te qelqit nga malesia e vogel, rahovec , shpall konkurs per keto vende te lira te punes. management : menaxher gjeneral - minimum 1 vjet pervoje pune, njohje te mire te gjuhes angleze (b2 (upper-intermediate english) administrata : ekonomist/e 550€ arkitekt /e (te kete njohuri ne programet archicad, ...

Kryeshef ekzekutiv i kru ”hidroregjioni jugor” - e re

Konform me funksionet dhe kompetencat që parashihen nenit 21, lidhur me nenin 17 të ligjit për ndërmarrje publike nr. 03/l-087, nenin 13 ligji nr. 04/l-111 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr. 03/l-087 për ndërmarrjet publike dhe kodit të etikës dhe qeverisjes korporatave, bordi i përkohshëm i drejtorëve të kru “hidroregjioni jugor”...

Kryeshef ekzekutiv i kru ”hidroregjioni jugor” - e re

Konform me funksionet dhe kompetencat që parashihen nenit 21, lidhur me nenin 17 të ligjit për ndërmarrje publike nr. 03/l-087, nenin 13 ligji nr. 04/l-111 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr. 03/l-087 për ndërmarrjet publike dhe kodit të etikës dhe qeverisjes korporatave, bordi i përkohshëm i drejtorëve të kru “hidroregjioni jugor”...

Kryeshef ekzekutiv i kru ”hidroregjioni jugor” - e re

Konform me funksionet dhe kompetencat që parashihen nenit 21, lidhur me nenin 17 të ligjit për ndërmarrje publike nr. 03/l-087, nenin 13 ligji nr. 04/l-111 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr. 03/l-087 për ndërmarrjet publike dhe kodit të etikës dhe qeverisjes korporatave, bordi i përkohshëm i drejtorëve të kru “hidroregjioni jugor”...

Social media manager

Karierjote.com

-
Prizren, Kosovë
Karierajote.com është platformë e punesimit ne trojet shqiptare. qellimi i yne eshte: rritja e nivelit te papunesise, gjetja e kontaktit sa me te shpejt dhe thjesht ndermjet punedhenesit dhe punekerkuesit.ne po rritemi shpejt, dhe si rrjedhojë na duhen talente te rinje per permbushjen e pozitave. nese mendon qe ti je personi i duhur per t...

Kryeshef ekzekutiv i kru”hidroregjioni jugor”sh. a

Konform me funksionet dhe kompetencat që parashihen nenit 21, lidhur me nenin 17 të ligjit për ndërmarrje publike nr. 03/l-087, nenin 13 ligji nr. 04/l-111 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr. 03/l-087 për ndërmarrjet publike dhe kodit të etikës dhe qeverisjes korporatave, bordi i përkohshëm i drejtorëve të kru “hidroregjioni jugor”...

Sef administrativne sluzbe, r.k.v. “hidroregjioni jugor” d.d

U skladu s funkcijama i nadležnostima predviđenim članom 21., u vezi s članom 17. zakona o javnim poduzećima br. 03 / l-087, član 13 zakona br. 04 / l-111 o izmjeni i dopuni zakona br. 03 / l-087 o javnim preduzećima i kodeksu etike i korporativnog upravljanja, privremeni upravni odbor r.k.v. „hidroregjioni jugor“ ad sa sjedištem u prizre...

Project officer (oficer i projekteve) - e re

Prizren, Kosovë
Project officer concordia projekte sociale kosovo background concordia gemeinnützige privatstiftung (hereafter concordia austria) is an international, independent, non-governmental organization dedicated to helping children, young people, families as well as (socially and ethnically) marginalized groups in need, towards an independent and...

Asistent/e në shitjes (prizren) - e re

Doni Group

-
Prizren, Kosovë
𝘿𝙚𝙩𝙮𝙧𝙖𝙩 𝙙𝙝𝙚 𝙥𝙚̈𝙧𝙜𝙟𝙚𝙜𝙟𝙚̈𝙨𝙞𝙩𝙚̈: • te realizoj shitjen e frutave dhe perimeve ne pika te shitjes; • te kujdeset qe konsumatori te kete sherbim cilesore dhe korrekt; • te kujdeset qe sektori te jete gjithhere i furnizuar me mall dhe te jete i mirembajtur; • te kryej detyra tjera qe mund te kerkohen lidhur me vendin dhe ...

Bileter/e - e re

Cineplexx International

-
Prizren, Kosovë
Pozita: bileter/e keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik? atëherë bëhuni pjesë e ekipës sonë të cineplexx në prizren! gjithçka që ju duhet të ofroni është: vullnet pune; shkathtësi organizative dhe komunikimi; vetiniciativë; të gatshëm të punoni me standarde dhe rregulla të një kompanie ndërkombëtare dhe të punoni në ekip. çka ofro...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune menaxher prizren

Njoftime pune menaxher prizren dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane