Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës
Ju keni filtruar:Rajonet:Prishtinë (Fshij) Fshijini të gjitha

menaxher - Prishtinë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 1076 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher

Lounge Bar

-
Prishtinë, Kosovë
Bar restorant me lokacion ne nje nga qendrat me te reja ne prishtine, kerkon te punesoje manaxher me eksperience ne fushen e gastronimise. te interesuarit te kontaktojne ne telefon ( jo viber)

Talent menaxher - e re

Non Disclosed Client

-
Prishtinë, Kosovë
Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga kosovajob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e kosovajob, identiteti i të cilit me kërkesë të klientit mbetet anonim. talent menaxher detyrat dhe përgjëgjësitë: të mirëmbajë dhe përditësojë dosjet personale të stafit; të përpilojë kontratat e stafit dhe t'i prezantojë ato tek dr...

Supervisor - menaxher - e re

Non Disclosed Client

-
Prishtinë, Kosovë
Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga kosovajob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e kosovajob, identiteti i të cilit me kërkesë të klientit mbetet anonim. supervisor – menaxher detyrat dhe përgjegjësitë ofron shërbime të shkëlqyera dhe është personi i parë që do të pyetet për të gjitha detajet monitorimi i vazhdues...

Talent menaxher - e re

Non Disclosed Client

-
Prishtinë, Kosovë
Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga kosovajob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e kosovajob, identiteti i të cilit me kërkesë të klientit mbetet anonim. talent menaxher detyrat dhe përgjëgjësitë: të mirëmbajë dhe përditësojë dosjet personale të stafit; të përpilojë kontratat e stafit dhe t’i prezantojë ato tek dr...

Supervisor – menaxher - e re

Non Disclosed Client

-
Prishtinë, Kosovë
Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga kosovajob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e kosovajob, identiteti i të cilit me kërkesë të klientit mbetet anonim. supervisor – menaxher detyrat dhe përgjegjësitë ofron shërbime të shkëlqyera dhe është personi i parë që do të pyetet për të gjitha detajet monitorimi i vazhdues...

Menaxher/e (farmaci, barantore), menaxher/e

MAK Cosmetics

-
Prishtinë, Kosovë
Menaxher/e (1) (farmaci, barantore) menaxher/e (1) kryen detyra tjera te caktuara nga mbikëqyrësi; paga lartë osht caktu por ka mundesi edhe % të gjithë ata që mendojn që kan vetbesim dhe kan aftrsi të mira komunikues dhe aftesi menagjuese mak cosmetics i garanton një pagë europiane dhe punë jetë gjatë pran kompanis; kualifikimet dhe krit...

Menaxher/e (farmaci, barantore), menaxher/e

MAK Cosmetics

-
Prishtinë, Kosovë
Menaxher/e (1) (farmaci, barantore) menaxher/e (1) kryen detyra tjera te caktuara nga mbikëqyrësi; paga lartë osht caktu por ka mundesi edhe % të gjithë ata që mendojn që kan vetbesim dhe kan aftrsi të mira komunikues dhe aftesi menagjuese mak cosmetics i garanton një pagë europiane dhe punë jetë gjatë pran kompanis; kualifikimet dhe krit...

Menaxher operacional

Hajde

-
Prishtinë, Kosovë
Hajde, aplikacioni më i ri për blerjen e produkteve ushqimore online në tregun e kosovës shpall konkurs për 1 pozita pune: ∙menaxher operacional përgjegjësitë kryesore: menaxheri operacional është përgjegjës për planifikimin dhe menaxhimin e të gjitha aktiviteteve të shpërndarjes, transportit, furnizimit, magazinimit dhe shërbimin/kujdesi...

Menaxher/ marketingu

KiKxxl & evroTarget LLC

-
Prishtinë, Kosovë
Kikxxl & evrotarget llc vazhdon trendin e rritjes...ne po kërkojmë një menaxher marketingu që t'i bashkohet ekipit tonë në menaxhimin e rrjedhës dhe planifikimin e aktiviteteve të marketingut... detyrat dhe përgjegjësitë kryesore • planifikon, organizon dhe siguron ekzekutimin e të gjitha aktiviteteve të marketingut në përputhje me strate...

Instruktor – menaxher biznesi - e re

Pozitë pune: instruktor për mësimdhjen në kursin profesional – menaxher i ndërmarrjeve mikro dhe të vogla. aplikanti duhet: – të ketë kryer studimet e larta në fakultetin ekonomik, dega administrim biznesi; – të ketë përvojë pune (të vërtetuar me librezë); – të ketë eksperiencë në mësimdhënie; – të njohë programet bazë të kompjuterit (mic...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune menaxher prishtine

Njoftime pune menaxher prishtine dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane